- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Nevoscugum baskalarina sar lütfen benden uzak durVallahi sana kurulmuş bir komplo gibi geldi banaHemşom başkalarının ağzında söyletme açık açık söyle bana
Kim dalga geçtiaz önce arkidişlerinle benle dalga gectin.
ezim ezim ezdirdin beni
Hayırdır, posta mı koyuyon
Heee biliyozkaç kere selam verdiysem hiç biriniz almadi hiç misafirperver degilsiniz yeri gelmisken soylim
Saç başa olacak bu seferr
Yazıkkkkk günahhhhhh onlara
Biliyozz bacımmm biliyozzz burası bizim kalemizzzz
Olduuuuuuuu başkaaaa
Siz bizim kim olduğumuzu biliyor musunuz
En İyi Buluşma Grubu;
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım
ver gazı verrrNasıl yaptım ben öyle bir terbiyesizliği, hiçte huyum değildir ama
Seni püskürtmeye çalışıyoruz, yeteneğin ortada, kim güçlü rakip ister?
Hiç sormakemeri bunu cok havalandırmış belli
Ahhh canım biz neler yaşıyoruz burda bir bilsenkemeri bunu cok havalandırmış belli
Hayır ya nereye gidiyon
Sarma kataegorisi yapalım süper olurNevoscugum baskalarina sar lütfen benden uzak dur
şener şen dopuk şov:
Hiç sormakaldiramadi ünü şöhreti
Yazıyorum bunları, hadi onların ilk günü diye çıkarmadım kepçemi ama siz çok oldunuzAhhh canım biz neler yaşıyoruz burda bir bilsenKafamıza sürekli kepçe ile vuruyor
ne gidecem uleeeyn yemeklerin fatihi olmağa geldim ben bu arada dün geceki halimi gören arkadaşlara bombayı patlatayım kar yağışı sebebiyle misafirim yemeği iptal etti gece 11,30 a kadar boşuna anam ağladı ya laHayır ya nereye gidiyon
Kaçmak için geç kaldınız
Algida seçicilikte sınır tanimiyorsun nevos tebrik ediyorum azminiSarma kataegorisi yapalım süper olur
Şefim saygılarYazıyorum bunları, hadi onların ilk günü diye çıkarmadım kepçemi ama siz çok oldunuz
Çok teşekkür ederimAlgida seçicilikte sınır tanimiyorsun nevos tebrik ediyorum azmini
Benimde kenara yazdiklarim varYazıyorum bunları, hadi onların ilk günü diye çıkarmadım kepçemi ama siz çok oldunuz
Vay vay vayne gidecem uleeeyn yemeklerin fatihi olmağa geldim ben bu arada dün geceki halimi gören arkadaşlara bombayı patlatayım kar yağışı sebebiyle misafirim yemeği iptal etti gece 11,30 a kadar boşuna anam ağladı ya la
HesaplaşırızBenimde kenara yazdiklarim var
Nevos bebeğim sen niye böyle yapiyosun hemsomÇok teşekkür ederimSarmada anlaştık galiba
Burdayim ben goçumHesaplaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?