- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Yalannciiiiine selam vermeyecez günlerceEnHarbiKiz EnHarbiKiz kız nerdesin gel gel geeeeeeeeeeeeel diye inledim layn topikte
arkadaşımı tanımadıysan dahada aramam diyip niye kapamadın laynnnnaradım fıstıkçıyı hatırlamadı seni
35 liralık fıstıklardan yollarım dedi 42 liraya kadar yükseldi fıstıklar onlar hem çifte kavrulmuş sizinki tek kavrulmuş dedi falan bende iplemedim liste tamamlansın adamı arar söylerim artık
neyin gururu denir buna biliyon dimi topiği saptırmayam şimdiGurur yaptı herhal
Ben de öyleyimbende huzur alıom valla.
arada beni şansızlıklar bulsada
evliliğimin ilk ayı kalıpdan kek cıkarmakla gectiBen de öyleyim
Buna çok sevindimAma kabiliyetini diğer kategorilerde göreceğiz yoksa inanmayız
Yalannciiiii
Yaptıkça güzelleşiyor hele yarışmalar ayrı bir beceri katıyorevliliğimin ilk ayı kalıpdan kek cıkarmakla gecti
ana evinde yapan ben koca evinde bi haller oldu
Ahhh nevosummm bi sen varsin beni satmayannHarbi'cim onları seni istemiyorlarsaben istiyorum sen hep burda kal
yemin et bak 1700 sayfa var en azından 600 ünü arayacam çünküSürpüzhele sen bi kanitla
şimdi şükür sıkıntı yok.Yaptıkça güzelleşiyor hele yarışmalar ayrı bir beceri katıyor
ablamın çayını getirin heleÇay yokmuuu huuuuu
şimdi şükür sıkıntı yok.
borcamda hiç sıkıntım yok. porselen kek kalıbından zor cıktı. rezil etti beni eşime
gecen bi haşhaşlı revani yaptım on numara beş yıldız
Çay yokmuuu huuuuu
Hmmm tamam yaa inandim şimdi başımı beynimi yersin senyemin et bak 1700 sayfa var en azından 600 ünü arayacam çünkü
ablamın çayını getirin helehanım ablam
Hemde semaverle var ablaammm
he ona göreHmmm tamam yaa inandim şimdi başımı beynimi yersin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?