Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Onu bende gördüm gercekten bazen yetenek doğuştan oluyor nediyeyim maşallah
Ama yapamazsın değil sonrada öğreniliyor
Kız bu yaşta böyleyse, ilerisini düşünemiyorum bile, burayı keşfetmese bari
Bize kemerin ucunu göstermez velet

Bende onu herkes yapar bak bundan başla daha başarılı olursun diye ondan sonra bir havalara girdi tabi baklavayı ben açtım diye önüne gelene söyledi
Benim kızkardeşim öyle annemlere gidince o küçükleri açıyor ben büyütüyorum tabi küçüklerin bir kısmını açıyorSonra baklava bitene kadar ben yaptım diyorAnnemle kafa buluyoruz sana baklavacı açalım adını da ben neymişim be koyarız

Geçen hafta kurabiye yaptılar ben hiç ellemedim sadece hamuru yoğurdumBirlikte yapıyorduk arada bu sefer hepsini kendileri yaptıEki Görüntüle 1374520
Ne güzel yapmışlar, annedir zaten yönlendirici olan sen takdir edip yönlendirirsen severek yaparlar. Ben çorba karıştırınca bile annem eleştirirdi, sevmiyordum hiç o yüzden

Aynen ben yufkayı acana kadar o 2 tane açıyor yani 60 yufkada topu topu 12 açmış küçük
Yanina benim kızı çırak veririz

Aynen ben yufkayı acana kadar o 2 tane açıyor yani 60 yufkada topu topu 12 açmış küçük
Yanina benim kızı çırak veririz
Havalarından geçilmez
Efser benim kızlarda biraz daha büyüse 1 saatte 2 tepsi baklava yaparız

Ne güzel yapmışlar, annedir zaten yönlendirici olan sen takdir edip yönlendirirsen severek yaparlar. Ben çorba karıştırınca bile annem eleştirirdi, sevmiyordum hiç o yüzden
Benim annem çok ama çok titiz yani hastalık derecesindeydi hiç birşeye elletmezdi kirletecem diye o yokken çok çalışmalarım olurdu ama yinede anlardı bir keresinde fırında balık yapmıştım yediğim şamarı siz anlayın artık kadın 2 gün mutfaktan çıkmadı şimdi yaptıklarıma inamıyor gerçekten senmi yaptın diyor sen mutfağa sokmazsan bilemezsin diyorum

Ne olacak ki sanki, öğrenmemiz için yakıp dökmemiz gerekli
Sonra elin oğlu, yemeğimizi beğenmiyor, biz napalım öğretmeyen anne utansın

Benim annemde beceremezsin der sokmazdı o evden her çıktığında ben mutfaktaydım.

Havalarından geçilmez
Efser benim kızlarda biraz daha büyüse 1 saatte 2 tepsi baklava yaparız
Yok canım benimki çabuk kovulur işten görsen benimkini baklavayla kaç poz resim çekti
Ne güzel nevoş yani 2 kişiyle , hata 3 olursunuz dahada çabuk olur aferim onlara

Zaten ilk yapılan seyi biz bile beğenmiyoruz yeri geliyo, mahiretli olmak içinde öğrenmek teçrübe etmek lazım.ama benim annem sinir kırizleri geçiriyodu tabi mutfağın uçuna gidemiyorduk

Ben herşeyi evlendikten sonra öğrendim . Bi ıspanak yaptım ilk .Tek tek yıkamak zor gelmişti .suya daldır çıkar yaptım cayır cuyur nasıl yiyemedik.Aaah ah gençlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…