Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Iyyim ablam bebek korkuttu beni sariligi sinirda cikti hastanede kaldik bi gece dustu ama simdi biraz sari gibi geldi yarin kontrol var bakalım ne ckkcak sen nasilsin ablam
Canım çok geçmiş olsunKızının kilosu nasıl çok düşük değilse korkmaEmzirmeye devam et

Bizde de var bu makineden.Çok pratik.İstediğin yerde dikebiliyorsun.Netten çok güzel bilgiler öğreniliyor gerçekten.Sana da bravo anlayıp becermişsin.Eline sağlık canım.Kızın da güle güle giysin.
Sağol.

Mesaj da iki kere gitmiş.

Iyyim ablam bebek korkuttu beni sariligi sinirda cikti hastanede kaldik bi gece dustu ama simdi biraz sari gibi geldi yarin kontrol var bakalım ne ckkcak sen nasilsin ablam
Hoşgeldin canım.Çok geçmiş olsun.Bebeklerde olur sarılık üzülme.
Adres vir gönderim
Karadeniz`e doğru yol alsın o vakit.

Canım çok geçmiş olsunKızının kilosu nasıl çok düşük değilse korkmaEmzirmeye devam et
Saolasin nevosum 3260 emziriyorum hep iki saate bir bazen daha az surede emziriyorum ama bakalim hastanede com kotu oldum isigin altinda bi turlu durmuyor emzirip koyuyorum agliyor o durmayip agladikca bende agladim

Sağol canım evet çok pratık bir makina

Hb canim evet oluyormus korkuttu beni ama simdi iyi gibi yarin ogrencez bakalim

Saolasin nevosum 3260 emziriyorum hep iki saate bir bazen daha az surede emziriyorum ama bakalim hastanede com kotu oldum isigin altinda bi turlu durmuyor emzirip koyuyorum agliyor o durmayip agladikca bende agladim
Canım benim kızlardan biride sarılık olmuştu 13 gün fazladan hastanede kalmıştık ve 2 kilolardıDoktorlar 2.500 gr altında olunda sorun demiştiKorkma birşey olmaz inşaallahDoktor emzik vermemizi önermişti Gerçi benim kızlar istemediler

Cikti yola pazartesi elindı

Emzik mi niye emzik onerdi benim ki sadece emzir dedi bide gunese cikar dedi baska bisi demedi benimkide emzik almiyor bizimkiler denedi biberonu aliyor ondada benim sutum oldu icin emiyor

Emzik mi niye emzik onerdi benim ki sadece emzir dedi bide gunese cikar dedi baska bisi demedi benimkide emzik almiyor bizimkiler denedi biberonu aliyor ondada benim sutum oldu icin emiyor
Canım ışın veriyorlar değil miOrda dursun uyusunlar diye emzik verin dedi ama istemedi cadılar
Yoksa evde iken emzirmen yeterli ve anne sütü sarılığının bebeğin cildinden gitmesi 2 ayı buluyor yani sarı ise çok panik olma

Benim yiğenim kilosu daha düşüktü o da geçirdi korkma talım geçer
Ağlama her lohusada olur bende çok ağlamıştım ilk kızımda biraz piskolojik yetersiz kalmış gibi oluyosun oda gececek yanında destek alaçak birileri yok mu annen yada kardeşin ablan gibi

Bol bol emziriyorum iste uykusundan kaldiriyorum bazen inat ediyor biraz cildi sari gozleride sari gibi ya ondan korkuyorum yarinki kontrolden
aynen ya bole onun iyi olmasi icin yeteri kadar caba harcamamisim gibi geldi o gun esimle gittik evde annem var kv surekli geliyor ama kim ne derse desin o piskoloji duzelmiyor ya ben tutamadim kendimi

Burada bir başlıkta okudum bunu.Çok komik.

Yozgat’da birgün kadının biri çocuğunu almış ve tarlaya çalışmaya gitmiş.
Acıkan çocuğun eline, süte batırılmış bir parça ekmek vermiş ve işe koyulmuş.
Çocuk süte bandırılmış ekmeği yerken süt kokusunu alan bir yılan süt çanağına yanaşmış.
Çocuk yılanı görmüş ama seslenmemiş.
Yılan sütten içmeye başlayınca Çocuk yılanın kafasına kaşıkla bir tane vurmuş ve;
“Ekmaanen ye Ekmaanen” demiş.

Canım sarılık uyku yapıyor diye biliyorum sen elinden geldiği kadar sık sık kaldır emzir umarım çabuk düzelir,birşey olmaz inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…