Ellerine sağlık canımYok yaa dün bir makina aldım hiç bir bilğim yok neten bişeyler seyretim ailedende uğraşan var onlardanda bişeyler gördüm kızıma bir pijama pandolon diktim
Eki Görüntüle 1377430 Eki Görüntüle 1377433
İlk dikişim bu
Canım çok geçmiş olsunIyyim ablam bebek korkuttu beni sariligi sinirda cikti hastanede kaldik bi gece dustu ama simdi biraz sari gibi geldi yarin kontrol var bakalım ne ckkcak sen nasilsin ablam
Mapusta mıEllerine sağlık canım
Hayrına tolin'e bir tane uzun don dikiverHava soğuk üşümesin
Yok hemşom mapusta değil başka giyemiyormuş alışmış üşümesinMapusta mızaten en çok onun için aldım masraflı oluyor artık her girdiğinde uçuza getirelim dedim
Bizde de var bu makineden.Çok pratik.İstediğin yerde dikebiliyorsun.Netten çok güzel bilgiler öğreniliyor gerçekten.Sana da bravo anlayıp becermişsin.Eline sağlık canım.Kızın da güle güle giysin.Yok yaa dün bir makina aldım hiç bir bilğim yok neten bişeyler seyretim ailedende uğraşan var onlardanda bişeyler gördüm kızıma bir pjama pandolon diktim
Eki Görüntüle 1377430 Eki Görüntüle 1377433
İlk dikişim bu
Sağol.Afiyet olsun
Hoşgeldin canım.Iyyim ablam bebek korkuttu beni sariligi sinirda cikti hastanede kaldik bi gece dustu ama simdi biraz sari gibi geldi yarin kontrol var bakalım ne ckkcak sen nasilsin ablam
Karadeniz`e doğru yol alsın o vakit.Adres vir gönderim
Özlemiştir uzun zaman oldu girmeyeliYok hemşom mapusta değil başka giyemiyormuş alışmış üşümesinİyi yapmışsın
Saolasin nevosumCanım çok geçmiş olsunKızının kilosu nasıl çok düşük değilse korkma Emzirmeye devam et
Sağol canımBizde de var bu makineden.Çok pratik.İstediğin yerde dikebiliyorsun.Netten çok güzel bilgiler öğreniliyor gerçekten.Sana da bravo anlayıp becermişsin.Eline sağlık canım.Kızın da güle güle giysin.
Sağol.
Mesaj da iki kere gitmiş.
Hoşgeldin canım.Çok geçmiş olsun.Bebeklerde olur sarılık üzülme.
Karadeniz`e doğru yol alsın o vakit.
Hb canim evet oluyormus korkuttu beni ama simdi iyi gibi yarin ogrencez bakalimBizde de var bu makineden.Çok pratik.İstediğin yerde dikebiliyorsun.Netten çok güzel bilgiler öğreniliyor gerçekten.Sana da bravo anlayıp becermişsin.Eline sağlık canım.Kızın da güle güle giysin.
Sağol.
Canım benim kızlardan biride sarılık olmuştu 13 gün fazladan hastanede kalmıştık ve 2 kilolardıSaolasin nevosum3260 emziriyorum hep iki saate bir bazen daha az surede emziriyorum ama bakalim hastanede com kotu oldum isigin altinda bi turlu durmuyor emzirip koyuyorum agliyor o durmayip agladikca bende agladim
Bizde de var bu makineden.Çok pratik.İstediğin yerde dikebiliyorsun.Netten çok güzel bilgiler öğreniliyor gerçekten.Sana da bravo anlayıp becermişsin.Eline sağlık canım.Kızın da güle güle giysin.
Sağol.
Allah razı olsunÖzlemiştir uzun zaman oldu girmeyeli
Tabi seve seve hemide en pazeninden dikiveririm
Emzik miCanım benim kızlardan biride sarılık olmuştu 13 gün fazladan hastanede kalmıştık ve 2 kilolardıDoktorlar 2.500 gr altında olunda sorun demişti Korkma birşey olmaz inşaallah Doktor emzik vermemizi önermişti Gerçi benim kızlar istemediler
Canım ışın veriyorlar değil miEmzik miniye emzik onerdi benim ki sadece emzir dedi bide gunese cikar dedi baska bisi demedi benimkide emzik almiyor bizimkiler denedi biberonu aliyor ondada benim sutum oldu icin emiyor
Benim yiğenim kilosu daha düşüktü o da geçirdi korkma talım geçerSaolasin nevosum3260 emziriyorum hep iki saate bir bazen daha az surede emziriyorum ama bakalim hastanede com kotu oldum isigin altinda bi turlu durmuyor emzirip koyuyorum agliyor o durmayip agladikca bende agladim
Bol bol emziriyorum iste uykusundan kaldiriyorum bazen inat ediyor biraz cildi sari gozleride sari gibi ya ondan korkuyorum yarinki kontroldenCanım ışın veriyorlar değil miOrda dursun uyusunlar diye emzik verin dedi ama istemedi cadılar
Yoksa evde iken emzirmen yeterli ve anne sütü sarılığının bebeğin cildinden gitmesi 2 ayı buluyor yani sarı ise çok panik olma
aynen ya bole onun iyi olmasi icin yeteri kadar caba harcamamisim gibi geldi o gun esimle gittik evde annem var kv surekli geliyor ama kim ne derse desin o piskoloji duzelmiyor ya ben tutamadim kendimiBenim yiğenim kilosu daha düşüktü o da geçirdi korkma talım geçer
Ağlama her lohusada olur bende çok ağlamıştım ilk kızımda biraz piskolojik yetersiz kalmış gibi oluyosun oda gececek yanında destek alaçak birileri yok mu annen yada kardeşin ablan gibi
Canım sarılık uyku yapıyor diye biliyorum sen elinden geldiği kadar sık sık kaldır emzir umarım çabuk düzelir,birşey olmaz inşaallahBol bol emziriyorum iste uykusundan kaldiriyorum bazen inat ediyor biraz cildi sari gozleride sari gibi ya ondan korkuyorum yarinki kontrolden
aynen ya bole onun iyi olmasi icin yeteri kadar caba harcamamisim gibi geldi o gun esimle gittik evde annem var kv surekli geliyor ama kim ne derse desin o piskoloji duzelmiyor ya ben tutamadim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?