Varsa yoksa bebegin dimi esim bizim pabuc gitti valla diyor onu bile düşünmüyorum artik tek kizimKoruma ve birşey olacak psikolojisiBundan sonra kendini düşünmeyi bırakıyorsun
Canım üzülme bildiğim kadarıyla her bebekte olan problemler.Zamanla geçer bence.Kulagi yaptirdik temiz cikti ama sarilik tedavisi goren bebeklerden tekrar istenebiliyormus yarin ogrencez onuda takip takvimleri varya bide bizim kendi yerimiz olunca ilgide ona gore ole olmasa bile saglikocagindaki ebemiz cok ilgili her kontrol oncesi arar hatirlatir
Evet görüşemiyoruz gelmiyorsun yanımızaİyiyim efenim görüşemedik .sevgiler saygılar. reveraaans.
Bu duruma helikopter anne diyolar.Varsa yoksa bebegin dimi esim bizim pabuc gitti valla diyor onu bile düşünmüyorum artik tek kizim
Onun pabuç çoktan dama atıldıVarsa yoksa bebegin dimi esim bizim pabuc gitti valla diyor onu bile düşünmüyorum artik tek kizim
Selam lacivert.Selaaam millet .
Var var .Ben didim Margaya olmaz didim .Spor şıklık .Ormanda şıklık olsun katılıym dedim.Evet görüşemiyoruz gelmiyorsun yanımızaKeyifler iyi mi Heyecan var mı heyecan
Gördüm mesajınıVar var .Ben didim Margaya olmaz didim .Spor şıklık .Ormanda şıklık olsun katılıym dedim.
Fizyolojik sarilikmis % 50 oluyormus İnşallah temiz cikar yarin bakalimCanım üzülme bildiğim kadarıyla her bebekte olan problemler.Zamanla geçer bence.
3 yaş sonrası babacı olacak hazırla kendini giremeyeceksin aralarına .Varsa yoksa bebegin dimi esim bizim pabuc gitti valla diyor onu bile düşünmüyorum artik tek kizim
Gördüm mesajınıNiye ormanda şıklık
Sık sık emzir şekerli şeyler ye .Çabuk atlatır.Varsa yoksa bebegin dimi esim bizim pabuc gitti valla diyor onu bile düşünmüyorum artik tek kizim
İnşallah canım.Fizyolojik sarilikmis % 50 oluyormus İnşallah temiz cikar yarin bakalim
Yok canım spor şıklığa katılabilirsinOrman kaçkını hee.
Hahaha iyiymisBu duruma helikopter anne diyolar.
Bi laf varya kadinlar anneligi hamile oldugunu ogrendigi anda hissedermis baba kucagina aldigi anda anlarmis ole vallaOnun pabuç çoktan dama atıldıCanım ilk zamanlar öyle düşünüyorsun sonra denge sağlanıyor. Babalar biraz büyümeden o hissi yaşamıyorlar Biz rahme ilk düştükleri anda başlıyoruz korkmaya ve korumaya
Aynen simdi keyfini cikarayim da somrasina bakcaz artık3 yaş sonrası babacı olacak hazırla kendini giremeyeceksin aralarına .
Aynen öyle canımHahaha iyiymis
Bi laf varya kadinlar anneligi hamile oldugunu ogrendigi anda hissedermis baba kucagina aldigi anda anlarmis ole valla
Aynen simdi keyfini cikarayim da somrasina bakcaz artık
Bu sefer gelmem oltaya .Yok canım spor şıklığa katılabilirsinKolay kategori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?