Yozgat’da birgün kadının biri çocuğunu almış ve tarlaya çalışmaya gitmiş.
Acıkan çocuğun eline, süte batırılmış bir parça ekmek vermiş ve işe koyulmuş.
Çocuk süte bandırılmış ekmeği yerken süt kokusunu alan bir yılan süt çanağına yanaşmış.
Çocuk yılanı görmüş ama seslenmemiş.
Yılan sütten içmeye başlayınca Çocuk yılanın kafasına kaşıkla bir tane vurmuş ve;
“Ekmaanen ye Ekmaanen” demiş.
Bol bol emziriyorum iste uykusundan kaldiriyorum bazen inat ediyor biraz cildi sari gozleride sari gibi ya ondan korkuyorum yarinki kontrolden
aynen ya bole onun iyi olmasi icin yeteri kadar caba harcamamisim gibi geldi o gun esimle gittik evde annem var kv surekli geliyor ama kim ne derse desin o piskoloji duzelmiyor ya ben tutamadim kendimi
Yok canım sakin öyle düşünme geçiçi bir süre hepimiz aynı pisklojiden geçiyoruz yani herkes ayni şeyleri düşünyor lohusa piskolojisi hepsi bir gün gececek inan
Aynen nevosum o gun topuk kanida alindi onda bile o an agladi bittikten bikac dk sonra sustu uyudu o kadar meyilli oluyor yani dun hastaneden geldimizde hala uyku meyli vardi akşam acildi bugunde ikindin uyanmak istemedi yarin inşallah dusuk cikar
Aynen nevosum o gun topuk kanida alindi onda bile o an agladi bittikten bikac dk sonra sustu uyudu o kadar meyilli oluyor yani dun hastaneden geldimizde hala uyku meyli vardi akşam acildi bugunde ikindin uyanmak istemedi yarin inşallah dusuk cikar
Yok canım sakin öyle düşünme geçiçi bir süre hepimiz aynı pisklojiden geçiyoruz yani herkes ayni şeyleri düşünyor lohusa piskolojisi hepsi bir gün gececek inan
Kulagi yaptirdik temiz cikti ama sarilik tedavisi goren bebeklerden tekrar istenebiliyormus yarin ogrencez onuda takip takvimleri varya bide bizim kendi yerimiz olunca ilgide ona gore ole olmasa bile saglikocagindaki ebemiz cok ilgili her kontrol oncesi arar hatirlatir
Kulagi yaptirdik temiz cikti ama sarilik tedavisi goren bebeklerden tekrar istenebiliyormus yarin ogrencez onuda takip takvimleri varya bide bizim kendi yerimiz olunca ilgide ona gore ole olmasa bile saglikocagindaki ebemiz cok ilgili her kontrol oncesi arar hatirlatir