Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Ben de iyiyim canımEvde değildim canım sonra geldim balık almıştı onu pişirdim ,çay keyfi derken bu saat oldu
Bende 2 gündür gelemedim. Dün akşam 10 da geldim eve,elektrik kesikti. Bugünde isten çıktık kaynanatöre gittik. Anca girebildim

Bende 2 gündür gelemedim. Dün akşam 10 da geldim eve,elektrik kesikti. Bugünde isten çıktık kaynanatöre gittik. Anca girebildim
Evet farkettim hatta takıldığın topiğe baktım orda mısın diyeÇok mu yoğunsun
Haftasonu herkes gezmedeBende cuma Malatya'ya gideceğim alışveriş falan yaptık

Evet farkettim hatta takıldığın topiğe baktım orda mısın diyeÇok mu yoğunsun
Haftasonu herkes gezmedeBende cuma Malatya'ya gideceğim alışveriş falan yaptık
Hafta sonlari extra yogunoluyorm. Haftaiçi çalışan kızlar,hafta sonu gelinlik bakiyor cunku. Bugun resmen topuklarimin üstüne basamaz oldum. O kadar yoruldum ki. Kilisten geldiler nevoss sana selam soyledim getirdiler mi selamimi

Hafta sonlari extra yogunoluyorm. Haftaiçi çalışan kızlar,hafta sonu gelinlik bakiyor cunku. Bugun resmen topuklarimin üstüne basamaz oldum. O kadar yoruldum ki. Kilisten geldiler nevoss sana selam soyledim getirdiler mi selamimi
Hayırlı işler olsun canım İşin kolay değilBundan sonra daha yoğun olursun

Getirdiler getirdilerBenim de kuznlerim Mersin'de yaşıyorlar hatta yıllardır ordalar yerleştiler

Hayırlı işler olsun canım İşin kolay değilBundan sonra daha yoğun olursun

Getirdiler getirdilerBenim de kuznlerim Mersin'de yaşıyorlar hatta yıllardır ordalar yerleştiler
Aferin onlara

Aaaa nevosss nerdeler? Onları ziyarete gelmiyo musun hiç?

Aferin onlara

Aaaa nevosss nerdeler? Onları ziyarete gelmiyo musun hiç?
Vallahi canım hiç bilmiyorum neresindeler ama fotoğrafçılık yapıyorlarStüdyoları var
En son 7 yıl önce gelmiştim Canım bizim tatil sadece 20 gün onuda ailelerimizle geçirmek için genelde Malatya'ya gidiyoruzBir oraya taşınsak gezecek yer çok

Hmm,belki bana yakinlardir yani sende haklisin insan ailesinin yaninda olmak ıstiyor. Buraya taşınma ihtimaliniz mi var yoksaaa

Hmm,belki bana yakinlardir yani sende haklisin insan ailesinin yaninda olmak ıstiyor. Buraya taşınma ihtimaliniz mi var yoksaaa
Olabilir canım
Evet canım ailemin yanında olmak istiyorum 13 yıldır dışardayızHayat geçiyor
Yok Malatya'ya taşınsak dedimSonra size geliriz

Olabilir canım
Evet canım ailemin yanında olmak istiyorum 13 yıldır dışardayızHayat geçiyor
Yok Malatya'ya taşınsak dedimSonra size geliriz
Heee benim eşimde Malatyaya taşınmak istiyoda ben istemiyorum. Sevmiyorum ben malatyayiçok soğuk kışı,yazı sıcak şehir pahalı. O yüzden cazip gelmiyor bana pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…