Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Benim ve eşimin tüm akrabaları Malatya'daAbim İstanbul'da sadece oda işinden dolayı
Burda hiç akrabamız,tanıdığımız yokSuyunun suyu bile yok
Hahahahah burda da eşimin Anne tarafı var,baba tarafi hatayda. Benm esimden başka kimsem yok

Hahahahah burda da eşimin Anne tarafı var,baba tarafi hatayda. Benm esimden başka kimsem yok
En azından bir taraf yanınızdaGerçi sen ne kadar memnunsun bilemem
Canım çok zor oluyor tatilllerde ,bayramlarda,hastalıkla kimsesiz kalmak çok zor
Benim babam 4 yıl önce bir grip geçirdi sonrasında bedensel engelli olduFizik tedavilerle falan biraz düzelme oldu ama hala yürüyemiyor Annemde hasta bel ve boyun fıtığı var ama mecburen kaldırıp indiriyor yardıma çok ihtiyaçları var bunun dışında manevi desteğede çok ihtiyaçları var ama böyle olunca pek faydamız olmuyor.

Gerçekten yalnızlık çok zor. Herşeye uzak olmak. Yakın arkadaşım evleniyo gidemiyorum,toplanıp gezmelere gidiyolar faceden salyalarimi akitarak resimlerine bakiyorum hasta oluyorum bi corba yapanim yok

Baban için üzüldüm canm Allah acil şifalar versin

Aynen canım yıllardır hepsine hasret yaşıyorum
Sağol canım

O mario olur bende prenses
Sizde o oyundaki canavarlar olun mario mu oldurmeye calisin o da benim icin savassin

Cok bis istemiyorm ya hahaha level atlasak yeter haha
Hahaha marga yaaaa fazla oyun oynamaaa,hayati oyun sanmaya basliyosun premsesimm benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…