Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Bi kahve yap kendine, keyif yap

Kahveylede aram pek yoktur ,çay olsa dibine kadar içerim de

Güzel bir teklif düşünülebilir mesela,ama birde şu var,üye gelipte bişey sorarsa yemek hakkında ne olacak..

Kahveylede aram pek yoktur ,çay olsa dibine kadar içerim de

Güzel bir teklif düşünülebilir mesela,ama birde şu var,üye gelipte bişey sorarsa yemek hakkında ne olacak..

Roportajlar yerine yemegin yapilisina dair puf noktalar adli bir topik acilasa, yemegin sunumu hazirlayan kisi bu konuyaa deginecek bilgiler verse..

Mesela kac dakika pisirmeli 20
Kac derecede 180
Margarin yerine tereyag olabilir
Peynir tulum peyniride olabilir gibi sunumun sonunda ufak puf noktalarina dair bilgiler verse..

Gelebilecek sorular az cok belli..

Mesela ben en cok kac derece ve kac dakika pisirme konusuna takilirim hep..

Boyle olursa daha iyi olur..

Roportajlar yine yayinlanir..

Ama hangi tarifin kime ait oldugu genelden hic bir zaman bilinmez ve oylama buna gore yapilir..

Hi hi hi aynısını dün akşam ben düşünmüştümm..

Bu küçük tüyoları zaten veriyoruz yapım aşamasında,şu olmazsa bu olur deniyor yani..

O topik senin bu topik benim geziyorum canım arada da buraya uğruyorum
Sen nasılsın?

Aynen bende öyleyim sirekliturluyorum sitede bende iyiyim sağol hep aynı bende değişiklik yok,yarışmalar arası gidip geliyorum

Ben de oyumu yasakin cimcimesi`nin anne terliği kurabiyesine verdim.Görünce bayılmıştım.Herkesinki çok güzel ama maalesef bir oy verme şansımız vardı.

Ben de oyumu yasakin cimcimesi`nin anne terliği kurabiyesine verdim.Görünce bayılmıştım.Herkesinki çok güzel ama maalesef bir oy verme şansımız vardı.
Ay evet oda ilginç bir kurabiye aynı terlik gibi yapmış ben baykuşu sunumunuda beğenmiştim ama malesef tek oy hakkı var keşke 3 tane olsa..

Ay evet oda ilginç bir kurabiye aynı terlik gibi yapmış ben baykuşu sunumunuda beğenmiştim ama malesef tek oy hakkı var keşke 3 tane olsa..
Çok ilginç hem de.Seviyorum farklı tarifleri.Ön kısmını yapmak hiç kolay değil bence.Hepsi güzel de tek oy hakkımız var işte.

Çok ilginç hem de.Seviyorum farklı tarifleri.Ön kısmını yapmak hiç kolay değil bence.Hepsi güzel de tek oy hakkımız var işte.
oy kullanmadan kurabiyeleri inceledim tek tek emek sunum önemli bunlar karpuzlu örgü kurabiye en emek olan bir kurabiye ama sunumda önemli olmalı hepsine baktığında hepsi güzel şu yarışmadan sonra bir senin kurabiyeni .baykuş kurabiyeyi. ve bayan hiç kimsenin kurabiyesini yaptım.. senin katıldığın yarışmalardaki tariflerin bile el yakıyor sen bu işi biliyosun aga.. ellerine sağlık..

Neler yapmışsınız hanımlar şu diyetli halime çok zor karar verdim en sonunda şeftali kurabiyeleri dedim ama hepsi harika gözüküyor ellerinize sağlık :)

Elimden geleni yapıyorum sağol canım.Yapacağım tarifi çok iyi analiz ediyorum diyelim.Yoksa yedi yirmidört mutfağa giren biri değilim.Bir de çok detaycıyım.Tabak yan dursa sinir olurum:))Dediğin gibi sunum da çok önemli.Karpuz kurabiyenin rengi biraz daha kırmızı olsa ve sunum da biraz farklı olsaydı çok güzel olurdu.Gerçekten o da uğraştırıcı.

Nörüyonuz hanımlar, şefliğimin bitmesine az kaldı, örgü örmeye vereyim kendimi, siparişi olan var mı?
İçine karabasanlar mı oturdu. Yeni şef seni aratmasa bari.Bana bir tane atkı ör elin değmişken.Evde boynuma dolar seni anarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…