Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

oylarımı geri almışlar (( ilk sıralarda olamayacağımı biliyordum ama orada gördüğüm sayı kendimi iyi hissettiriyordu

Iyı geceler kızlar
Ben daha oy vermedım kac tarıf arasında kararsızım
Daha oncekı yarısmalarda da olmustu sanırım arkadas cevresıne oy gıttıgı ve olucaktırda bunun onune gecılmez sanırım
Kendı adıma bu yarısmaya katılmaktan cok mutluyum kk da genıs cevrem yok bır ıkı arkadasım oy verdı evet
ama bu kadar oyu tanımadıgım arkadaslardan almam ayrıca mutluluk verıcı, tarıfıme yorum yapan arkadasların % 90 ını tanımıyorum keske gorebılsek oy verenlerı..
Yanı bıraz canım sıkıldı butun oylar arkadas cevresınden gelıyorsa dıgerlerının emegıne yazık

Oylar tamamen arkadas cevresinden alinmiyor.Sizde cok iyi oy almissiniz..Daha yarisma bitmedi heran dengeler degisebilir..Ayrica 1.olan arkadasimizin tarifi cok guzel ve begenilerle oy aliyor...

bana oyunu veren o 1 kişi kim bilmiyorum ama buralarda pek arkadaşım yok.beğeniliyorsa oy veriliyordur.bende oyumu beğenime göre verdim ama çokta zorlandım gerçekten iddialı tarifler var

Yapma yaaa.. Aaahhh hic hoş değil ve etik değil çok sinirlendim simdi...samimi olanlar katılsın oylamalara amalütfen.
Alacakları oyu niye vermişler.Hayret birşey.Ayıp etmişler.Üzülme canım ya.Geri alma butonu kalkmalı bence.
canları sağ olsun demek ki sonrasında diğer bir tarifi beğendiler ama oy kullanmadan önce doğru karar vermek lazım yoksa benim gibi ay yinede 5 oy almışım abla bak diyip sonra 1 oyu görüp ablasından saklayan olabilir :) çok mu acıtasyon yaptım ne :) sorun değil aslında sadece kadınsal alınganlıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…