Cok ama cok haklisin canimcanları sağ olsun demek ki sonrasında diğer bir tarifi beğendiler ama oy kullanmadan önce doğru karar vermek lazım yoksa benim gibi ay yinede 5 oy almışım abla bak diyip sonra 1 oyu görüp ablasından saklayan olabilir :) çok mu acıtasyon yaptım ne :) sorun değil aslında sadece kadınsal alınganlıklar
5 oyum varken kalkaydı iyiydi :))) işin şakasındayım bu aradaKalkti bile
Kimse degistiremez oyunu
diğer tariflere bakmadan hazırlık yaptım bileydim bu kadar harika tarifler ve çekimler olacak biraz daha özenirdim.hak eden kazansın.ben iddialı değildimCok ama cok haklisin canimOylarin artar insaallah
Canim inan degistirilebilecegini hic dusunmedim5 oyum varken kalkaydı iyiydi :))) işin şakasındayım bu arada
sırada ne yarışması olacak belli mi?Canim inan degistirilebilecegini hic dusunmedim
O buton yanlis oy kullananlar icin iyi oluyordu
Yahu nevreste ben seni boşuna sevmemisim.. Helalsin..Kalkti bile
Kimse degistiremez oyunu
Koskoca insanlar oy verirken akılları neredeymiş.Kötü olmuş abla meselesi.canları sağ olsun demek ki sonrasında diğer bir tarifi beğendiler ama oy kullanmadan önce doğru karar vermek lazım yoksa benim gibi ay yinede 5 oy almışım abla bak diyip sonra 1 oyu görüp ablasından saklayan olabilir :) çok mu acıtasyon yaptım ne :) sorun değil aslında sadece kadınsal alınganlıklar
İyi olmuş.Kalkti bile
Kimse degistiremez oyunu
işte bana yanlışlıkla oy vermişler demek ki :))Canim inan degistirilebilecegini hic dusunmedim
O buton yanlis oy kullananlar icin iyi oluyordu
Vallahi hakeden tarif cok hepsi ayri guzel,ayri emeklidiğer tariflere bakmadan hazırlık yaptım bileydim bu kadar harika tarifler ve çekimler olacak biraz daha özenirdim.hak eden kazansın.ben iddialı değildim
4 kisi ayni anda yanlis oy vermisler bu mumkun degilişte bana yanlışlıkla oy vermişler demek ki :))
Yanlıs anlasılmak ıstemem sıtemım onde gıden arkadaslara degıl zatenOylar tamamen arkadas cevresinden alinmiyor.Sizde cok iyi oy almissiniz..Daha yarisma bitmedi heran dengeler degisebilir..Ayrica 1.olan arkadasimizin tarifi cok guzel ve begenilerle oy aliyor...
Yahu nevreste ben seni boşuna sevmemisim.. Helalsin..
Kimbilir hangi düşüncelerle geri aldılar.4 kisi ayni anda yanlis oy vermisler bu mumkun degil
Yok canim tamamen oyle verilmiyorYanlıs anlasılmak ıstemem sıtemım onde gıden arkadaslara degıl zaten
oylar arkadas cevresınden gelıyor dıye konusulmus ondan canım sıkıldı
Evet tarıfımı begenıp oy veren bırsuru tanımadıgım arkadasım var bu cok guzel bır duygu
şu bir ihtimal burada sohbetlerinize katılmıyorum.çok hızlı ilerliyor sohbetler yetişemiyorum ki katılayım.birde yarışma severim zaten diğer bir yarışmada da olunca hangi birine yetişeyim.dikkat çeken bir derdim var kısmı da işin içine girince ee tabi albümde bakmayı severim vakit ayırıp sohbet edemiyorum ki :))Kimbilir hangi düşüncelerle geri aldılar.
Yetismen sart degil gel bir ucundan tut canimşu bir ihtimal burada sohbetlerinize katılmıyorum.çok hızlı ilerliyor sohbetler yetişemiyorum ki katılayım.birde yarışma severim zaten diğer bir yarışmada da olunca hangi birine yetişeyim.dikkat çeken bir derdim var kısmı da işin içine girince ee tabi albümde bakmayı severim vakit ayırıp sohbet edemiyorum ki :))
Yok sohbetle hiç ilgisi yok.Beğenen oy veriyor sonuçta.Onların yaptığı düşüncesizlik,insanın duygularıyla oynamak.Karakter meselesi işte.şu bir ihtimal burada sohbetlerinize katılmıyorum.çok hızlı ilerliyor sohbetler yetişemiyorum ki katılayım.birde yarışma severim zaten diğer bir yarışmada da olunca hangi birine yetişeyim.dikkat çeken bir derdim var kısmı da işin içine girince ee tabi albümde bakmayı severim vakit ayırıp sohbet edemiyorum ki :))
her yarışmada varım tuttum ucundan bırakmıyorum.iddialı olmasam da katılımcı olmayı seviyorum.Yetismen sart degil gel bir ucundan tut canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?