- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
üyelik iptal filan yok vuslat emeğe bakılmadan sunuma bakılmadan oylar arkadaş çevresine gidiyor dedi o konu üzerinden konuşmalar olduda o yüzden yanii..Bilmediğim bişeymi oldu yoksa .
Vuslat üyelik iptalimi yaptırdı yoksa.
Neler oluyor arkadaşlar..
Hb ablam bende sukur iyyim bebis iyi napsin sabhtan bri uyanikti kvdeler geldi onlar severken yoruldu emzirdim uyudu kaldibende size bakim dedim
üyelik iptal filan yok vuslat emeğe bakılmadan sunuma bakılmadan oylar arkadaş çevresine gidiyor dedi o konu üzerinden konuşmalar olduda o yüzden yanii..
Iyim canim sen nasilsin bebis uyuyor napsinsanada canım..nasılsın neşler yapıyon..
Yaaa hatunum bilemedimki şimdi ben yeni üyeyimm ilk kez katıldım ve arkadaşım yok henüz yani öyle tanınacak kadar... aa işte oğlumuna verelim gibi yarışmaya katıldım öylesine gırgırına ilk 3 gün ilk sıralarda gidiyordum hani arkadaş olsa bana vermezlerdi diye düşünüyorum.. fena sayılmicak oyum oldu hani kendimden pay biçtim diye yazdım canım..belki birkaç biri yapıyor ama o kadar yani azınlık.Sağlığı filan iyi demi bebeğin,emme durumlaı nasıl sıkıntı y0oktur umarım..
Aman uyusun,sende fırsatı değerlendir bence dinlenmeye bak..
Şimdi okudum yazılanları,vuslat doğru demiş,genelde arkadaş çvresine veriliyor oylar.
Daha önce bizzat yaşandı..
Emmesi maşallah ablam nazar degmesin iyiSağlığı filan iyi demi bebeğin,emme durumlaı nasıl sıkıntı y0oktur umarım..
Aman uyusun,sende fırsatı değerlendir bence dinlenmeye bak..
Şimdi okudum yazılanları,vuslat doğru demiş,genelde arkadaş çvresine veriliyor oylar.
Daha önce bizzat yaşandı..
Yaaa hatunum bilemedimki şimdi ben yeni üyeyimm ilk kez katıldım ve arkadaşım yok henüz yani öyle tanınacak kadar... aa işte oğlumuna verelim gibi yarışmaya katıldım öylesine gırgırına ilk 3 gün ilk sıralarda gidiyordum hani arkadaş olsa bana vermezlerdi diye düşünüyorum.. fena sayılmicak oyum oldu hani kendimden pay biçtim diye yazdım canım..belki birkaç biri yapıyor ama o kadar yani azınlık.
Emmesi maşallah ablam nazar degmesin iyiuykumuz bi duzenli bi duzensiz sagligida iyi cok sukur gecen kontrol vardi iste sariligi dusuk gozukuyor bi aylik oldugunda hala bole olursa kan istemiycem dedi bakalim
Evet ablam dr ole dedi maşallah o konuda bi skinti yok gogsum skişsa bile sagip biberonla verdim mi aliyor sukur babasina cekmisAman emmesi iyiyse çok güzel maşallahuyku normal ama daha çok minik ondan,zamanla düzelir uykusuda..
Sarılık olmasıda gayet normal,bunun,içinde sık sık emzirmen lazım ki değerleri daha da düşsün..
Hımmm olmaması lazım o zaman hoş bir durum değil..Ben ble 1 oy almışım takıyormuyum bunu hiç gerek yok,umurumda bile olmaz..
Ama ortada verilen emek var,hepimizin var aslında,ama yinede daha öncede gördüm arkadaşa gidiyor genelde.
Gözümle görmesem tamam,gördüm yarışmadan ayrıldım,benim emeğime yazık değilmi şimdi bu durumda.
Evet ablam dr ole dedi maşallah o konuda bi skinti yok gogsum skişsa bile sagip biberonla verdim mi aliyor sukur babasina cekmis
Hımmm olmaması lazım o zaman hoş bir durum değil..
Teşekkür ederim cicim ben ilk kez katıldım ve iddaalı değildim o yüzden bu oylar bile şaşırttı beni ama ruhumda okşanıyor tabii..
Alttakine vermiş olabilir misin?Oyumu verdim ama göremedim,deminki sayı ile aynı gözüküyor hala
Alttakine vermiş olabilir misin?
Oy değişimi kalktığı için o butonu göremiyoruz artık. Oyunu verdin ya bitti. Alttakine gitti muhtemelen senin oy.Yok olamaz,oy ver sonrada görüntüle kısmı vardı o yok şimdi..
Oy değişimi kalktığı için o butonu göremiyoruz artık. Oyunu verdin ya bitti. Alttakine gitti muhtemelen senin oy.
Ne kadar emerse o kadar bağışıklık sistemi iyi çalışır bebişin
Aman neysee önemli değil boşver..
Oyumu dondurma kurabiyeye verdim,hak ediyor bence emek var bunda onun folyosunu hazırlamak şekil vermek,kremasını hazırlamak vakit alıyor.
Semiramis arkadaşım oyum sana ..
Ondan demekki göremedim,neyse yapacak bişey yok artık,kısmetinde değilmiş anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?