Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim yöresel bi yemeğimiz var ben sürekli sayıkladığım için babam yapmayı öğrendiGörünmez tacım![]()
İyi geceler canım hoşgeldin.İyi geceler![]()
Sanada .İyi geceler![]()
Nerelisin sen?Bizim yöresel bi yemeğimiz var ben sürekli sayıkladığım için babam yapmayı öğrendiŞimdi sen yöresel yemek deyince aklıma o geldi canım istiyor napcaz
![]()
Yöresel kategorisi mi yapalımBizim yöresel bi yemeğimiz var ben sürekli sayıkladığım için babam yapmayı öğrendiŞimdi sen yöresel yemek deyince aklıma o geldi canım istiyor napcaz
![]()
Herhalde yani bu tarifin içinden olursam, dahada susmamBen ünvan almadım ki.Sen olursan yandık zaten.Havan binbeşyüz olur.
![]()
Hoşgeldinİyi geceler![]()
Hoşgeldin canım nasılsınİyi geceler![]()
Ben aslen Muşluyum ama köken Ahıska Türkü. Bizimkiler hep onu yaşatır, yani yemeklerimiz falan onlardan hepNerelisin sen?
Çok güzel nevoşYöresel kategorisi mi yapalım
Merak ettim nasıl birşey![]()
Merak ettim yemeği nasıl birşey ki?Ben aslen Muşluyum ama köken Ahıska Türkü. Bizimkiler hep onu yaşatır, yani yemeklerimiz falan onlardan hep![]()
Söylerim özeldenMerak ettim yemeği nasıl birşey ki?
Ne olduğunu kulağıma fısıldaÇok güzel nevoş
Yapması zor, gücüm yetmez onu yapmayaHelva bile zar zor yapıyorum, sürekli karıştırılıyor ya
Hoşbuldum canım, nehaberİyi geceler canım hoşgeldin.![]()
Sanada .![]()
Hoşbuldum, nehaber canımHerhalde yani bu tarifin içinden olursam, dahada susmam
Hoşgeldin![]()
Hoşbuldum Nevoşum, iyiyim canım, senHoşgeldin canım nasılsın![]()
Söyle.Söylerim özelden![]()
İyiyim canım çok şükürHoşbuldum canım, nehaber
Hoşbuldum, nehaber canım
Hoşbuldum Nevoşum, iyiyim canım, sen![]()
İyiyim canım seni sormalı.Hoşbuldum canım, nehaber![]()
Eh işte canım, şükür diyelimİyiyim canım çok şükürKeyifler nasıl
![]()
Iyidir, bizi ihmal ediyorsunHoşbuldum canım, nehaber
Hoşbuldum, nehaber canım
Hoşbuldum Nevoşum, iyiyim canım, sen![]()