- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
senin profile yazan kim?Hoşgeldin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin profile yazan kim?Hoşgeldin![]()
Muck unuz .Hoşgeldin![]()
Ben de ilk evlendiğim yıllar eşime uymuştum birde ilaç tedavisi görüyordumZaten bende esime uydum evlendikten sonra fena kilo aldim o gun esim bana zaten hafiften laf vurdu ama bakalim
Nasılsın LaciiiiiiMuck unuz .![]()
oylee kenetlenmek iyidirSahipsiz bırakmayalım topiği
Valla ot yiyorum ya resmen artıkben kilo verdim ama
Öyle Nevoş![]()
İyi yarım yamalak akşam yemeği yedim.Benimkinin toplantısı anca bitti.Nasılsın Laciiiiii![]()
Aboooo ablaaaa sen artik kiloda gumruk kapisi gibi olmusun al ver al verBen de ilk evlendiğim yıllar eşime uymuştum birde ilaç tedavisi görüyordumBir yılda 59 kilodan 79 kiloya çıkmıştım
Sonra hamile kaldım 7 kilo hamilelikte verdim
Daha sonra bir diyet yaptım 54 kiloya düştüm ama 3-4 yıl gezdim öyle
Sonra yine hamile kaldım sonra yine verdim
Al ver bitmiyor
![]()
Tanımıyorum gelir gelmez beni takibe alıp profilime yazmışsenin profile yazan kim?
Bi bakam hadsiiiiiiiz.Tanımıyorum gelir gelmez beni takibe alıp profilime yazmış![]()
Alla alla ablaa cok cilveleniyonn bakk olmuyoo senin yuzunden simdi olay cikcakTanımıyorum gelir gelmez beni takibe alıp profilime yazmış![]()
Benimki halledildi anindaDünkü sapıklar ne oldu Nevoş![]()
Tabi canımAboooo ablaaaa sen artik kiloda gumruk kapisi gibi olmusun al ver al ver![]()
Akıllı olunAlla alla ablaa cok cilveleniyonn bakk olmuyoo senin yuzunden simdi olay cikcak![]()
Bana tekrar birşey yazmadı ben de bildirmedim belki gerçekten merak ediyordu sorunu vardıDünkü sapıklar ne oldu Nevoş![]()
Canım siteye yeni gelen beni takibe alıyor çenesi düşük oluncaBi bakam hadsiiiiiiiz.![]()
Afiyet olsunİyi yarım yamalak akşam yemeği yedim.Benimkinin toplantısı anca bitti.
Ohhh iyi olmuşBenimki halledildi aninda
Neye ugradini sasirmistir
Seni sahipsiz sanmasınAkıllı olun
Bana tekrar birşey yazmadı ben de bildirmedim belki gerçekten merak ediyordu sorunu vardı![]()