Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Nescafeylede pek aram yoktur,3-5 ayda aklıma gelirse içerim :KK53: az şekerli olunca türk kahvesinin tadını alamıyorum,orta bile az geliyor bana
Ablam nescafe alışkanlığı diyetten :KK53:Tatlı krizim gelince öğlen bir nescafe içerdim rahatlardım:KK70:Hala devam ediyorum günde bir tane içiyorum:KK45:

Ben doğduklarından beri aynı şekilde devam ediyorum.:KK51:Dışarıda çok fazla yemek yemiyoruz en özel restorantlarda bile mutfaklarda neler oluyor.:KK47:Benim kızlar yemek seçmiyorlar sadece az yiyorlar :KK12:Oğlum daha iyi:nazar:Hep anlatırım konuşuruz şu şöyle bu böyle o yüzden onlarda dikkatli okulda bile birşey yemezler hamburger,kızarma,makarna:KK53:
Fast food hiç bilmiyorlar ondan formlarını koruyorlar:KK70:
Nevoş sizi sağlıklı yaşam gurusu ilan ediyorum.:-)Bu ne böyle.:KK53:İleride kızların kocalarının çekeceği var.:KK70:Bir de obur birileri çıkarsa karşılarına çok sorun olur söylim.:KK17:

Bağımlıların hiç umrunda değil.Misal yeğenim.Eee nolmuş diyor söyleyince.
Gördüğüm zaman benim aklıma geliyor :KK52:
Ben doğduklarından beri aynı şekilde devam ediyorum.:KK51:Dışarıda çok fazla yemek yemiyoruz en özel restorantlarda bile mutfaklarda neler oluyor.:KK47:Benim kızlar yemek seçmiyorlar sadece az yiyorlar :KK12:Oğlum daha iyi:nazar:Hep anlatırım konuşuruz şu şöyle bu böyle o yüzden onlarda dikkatli okulda bile birşey yemezler hamburger,kızarma,makarna:KK53:
Fast food hiç bilmiyorlar ondan formlarını koruyorlar:KK70:
En güzelini yapıyosun ama benim babanne faktörü olduğu için ben saklasamda babanne veriyodu sadece ayda bir kere izin var onuda karışmıyorum dilediğini yiyolar ancak bukadar engel oluyorum zaten :KK12:
Söyle gene içerim :KK70::KK70:

Çayı yıllardır şekersiz içerim,kahveyi hafif şekerli içiyorum ne tezat değilmi,gerçi kahve alışkanlığımda çok fazla yoktur
Abla anlatmaya bile iğrendim birde burası doğru yer gibi gelmedi bana :KK70:
Ben de öyle abla çay,nescafeyi şekersiz içiyorum ama türk kahvesini az şekerli onu sade hayatta içemiyorum.:KK45:
Ben alıştım :Dtavsiyem dibek kahvesi al içimi daha yumuşak :KK66:

Ben de gidiyorum.

İyi geceler.

Nevoş sizi sağlıklı yaşam gurusu ilan ediyorum.:-)Bu ne böyle.:KK53:İleride kızların kocalarının çekeceği var.:KK70:Bir de obur birileri çıkarsa karşılarına çok sorun olur söylim.:KK17:
Canım eşim obur ama yaptıklarımın dışında oda sağlıklı abur cuburlar yiyor:KK70:
Gördüğüm zaman benim aklıma geliyor :KK52:

En güzelini yapıyosun ama benim babanne faktörü olduğu için ben saklasamda babanne veriyodu sadece ayda bir kere izin var onuda karışmıyorum dilediğini yiyolar ancak bukadar engel oluyorum zaten :KK12:

Abla anlatmaya bile iğrendim birde burası doğru yer gibi gelmedi bana :KK70:

Ben alıştım :Dtavsiyem dibek kahvesi al içimi daha yumuşak :KK66:

Tabi canım sizin o faktör var biz uzaktayız benden başkası karışmıyor..:DKızlar alıştılar oğlumda alışıyor yavaş yavaş:KK53:
Ben de gidiyorum.

İyi geceler.
İyi geceler canım:KK60:

Durun ben bir analiz edecem der :KK70:benim yigenimin eşi öyle evde hiç bir şey yemiyor hep dışardalar yiğenim yumurta kırmasını bile özledim diyor anla :KK53:

Bende eşime inat sonuna kadar burdayım dedim :KK53:ama uykum geldi galiba iyi geceler herkese Hoppa

Back
X