Ablam nescafe alışkanlığı diyettenNescafeylede pek aram yoktur,3-5 ayda aklıma gelirse içerimaz şekerli olunca türk kahvesinin tadını alamıyorum,orta bile az geliyor bana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablam nescafe alışkanlığı diyettenNescafeylede pek aram yoktur,3-5 ayda aklıma gelirse içerimaz şekerli olunca türk kahvesinin tadını alamıyorum,orta bile az geliyor bana
Ablam nescafe alışkanlığı diyettenTatlı krizim gelince öğlen bir nescafe içerdim rahatlardım
Hala devam ediyorum günde bir tane içiyorum
![]()
Nevoş sizi sağlıklı yaşam gurusu ilan ediyorum.Ben doğduklarından beri aynı şekilde devam ediyorum.Dışarıda çok fazla yemek yemiyoruz en özel restorantlarda bile mutfaklarda neler oluyor.
Benim kızlar yemek seçmiyorlar sadece az yiyorlar
Oğlum daha iyi
Hep anlatırım konuşuruz şu şöyle bu böyle o yüzden onlarda dikkatli okulda bile birşey yemezler hamburger,kızarma,makarna
Fast food hiç bilmiyorlar ondan formlarını koruyorlar![]()
Gördüğüm zaman benim aklıma geliyorBağımlıların hiç umrunda değil.Misal yeğenim.Eee nolmuş diyor söyleyince.
En güzelini yapıyosun ama benim babanne faktörü olduğu için ben saklasamda babanne veriyodu sadece ayda bir kere izin var onuda karışmıyorum dilediğini yiyolar ancak bukadar engel oluyorum zatenBen doğduklarından beri aynı şekilde devam ediyorum.Dışarıda çok fazla yemek yemiyoruz en özel restorantlarda bile mutfaklarda neler oluyor.
Benim kızlar yemek seçmiyorlar sadece az yiyorlar
Oğlum daha iyi
Hep anlatırım konuşuruz şu şöyle bu böyle o yüzden onlarda dikkatli okulda bile birşey yemezler hamburger,kızarma,makarna
Fast food hiç bilmiyorlar ondan formlarını koruyorlar![]()
Abla anlatmaya bile iğrendim birde burası doğru yer gibi gelmedi banaSöyle gene içerim
Çayı yıllardır şekersiz içerim,kahveyi hafif şekerli içiyorum ne tezat değilmi,gerçi kahve alışkanlığımda çok fazla yoktur
Ben alıştımBen de öyle abla çay,nescafeyi şekersiz içiyorum ama türk kahvesini az şekerli onu sade hayatta içemiyorum.![]()
İyi geceler AblacımHiç aramıyorum onu,ama çaysız duramam illa içecem
Bende kaçtım sabah görüşürüz iyi geceler hepinize![]()
Canım eşim obur ama yaptıklarımın dışında oda sağlıklı abur cuburlar yiyorNevoş sizi sağlıklı yaşam gurusu ilan ediyorum.Bu ne böyle.
İleride kızların kocalarının çekeceği var.
Bir de obur birileri çıkarsa karşılarına çok sorun olur söylim.
![]()
Gördüğüm zaman benim aklıma geliyor
En güzelini yapıyosun ama benim babanne faktörü olduğu için ben saklasamda babanne veriyodu sadece ayda bir kere izin var onuda karışmıyorum dilediğini yiyolar ancak bukadar engel oluyorum zaten
Abla anlatmaya bile iğrendim birde burası doğru yer gibi gelmedi bana
Ben alıştımtavsiyem dibek kahvesi al içimi daha yumuşak
![]()
İyi geceler canımBen de gidiyorum.
İyi geceler.
Durun ben bir analiz edecem derNevoş sizi sağlıklı yaşam gurusu ilan ediyorum.Bu ne böyle.
İleride kızların kocalarının çekeceği var.
Bir de obur birileri çıkarsa karşılarına çok sorun olur söylim.
![]()
Vallahi ben en doğrusunu yapıyorumDurun ben bir analiz edecem derbenim yigenimin eşi öyle evde hiç bir şey yemiyor hep dışardalar yiğenim yumurta kırmasını bile özledim diyor anla
![]()
Hoşgeldin ama geç geldin herkes gittikisme varmı?: )
İyi gecelerBende eşime inat sonuna kadar burdayım dedimama uykum geldi galiba iyi geceler herkese
![]()
Adam bir tuaf canım alışmış dışarı yemeklerine burda kimse yemeğe çağıramıyor midesini bozuyor yoksaVallahi ben en doğrusunu yapıyorumİnsan ne yaptığını ne yediğini bilecek
![]()
Kötü bir alışkanlıkAdam bir tuaf canım alışmış dışarı yemeklerine burda kimse yemeğe çağıramıyor midesini bozuyor yoksa![]()
Hoşgeldin ama geç geldin herkes gitti![]()
Evet canım herkes dağıldıhoşbuldum sağol: )
herkes gittimi olsun bakalım: )
sen nasılsın nevoşcum?
Evet canım herkes dağıldı
İyiyim Meyra'cım sen nasılsın![]()
Allah iyilik versinbende iyiyim sağol: )![]()