Anne kuzusu koca….

Aykadarguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
1.521
1.993
83
merhaba kızlar , çok üzgünüm… artık sona yaklaştığımın farkındayım. Bu anneci kocalar hiç mi değişmez , hiç mi düzelmez ??? Neden düzelmez.? Neden neden :(
Bu kocaların anneleriyle birlik olup eşlerinin hayatını mahvetmesine dayanamıyorum. Hayatta imkansız yoktur derler ama anneci eşler sanırım ümitsiz vaka…

merhaba kızlar , çok üzgünüm… artık sona yaklaştığımın farkındayım. Bu anneci kocalar hiç mi değişmez , hiç mi düzelmez ??? Neden düzelmez.? Neden neden :KK43:
Bu kocaların anneleriyle birlik olup eşlerinin hayatını mahvetmesine dayanamıyorum. Hayatta imkansız yoktur derler ama anneci eşler sanırım ümitsiz vaka…
Nişanlıyken ve ya sevgiliyken farketmediniz mi?

merhaba kızlar , çok üzgünüm… artık sona yaklaştığımın farkındayım. Bu anneci kocalar hiç mi değişmez , hiç mi düzelmez ??? Neden düzelmez.? Neden neden :KK43:
Benimki de öyle bir düzelmedi kayınvalidem beni kötülüyor eşim de inanıyor. Bir arkadaşımınki düzelmiş, hiç takmıyorum gülüp geçiyorum öyle düzeldi diyor. Ben beceremedim tabi.

Genelde değişmez, düzelmezler; memeden henüz düşmemişler. Kendilerinin yeni bir aile kurduğunu kanıksamadan olmaz. Benim arkadaşım da böyle bir herifle uğraştı, annesinin eteğinden ayrılmıyordu adam; asla anası varken karısının sözünün bir geçerliliği yoktu. Evde yere çöp düşse, annenin haberi vardı. Ne yaptıysa anasının memesinden düşüremedi koskoca herifi, boşandı.

Degismeeeeeez bok surmezler anneciklerine

Evlenirken hiç hissetmediyseniz sonradan ortaya çıktıysa zor bir durum sizin için.

Annelerinin sözünü dinleyip evdeki eşine, kendi kadınına saygısı yoksa yallah anasının yanına.

yeni evli değil misiniz siz daha?

Bu kocaları, zamanında anneleri kendilerine bağımlı şekilde büyüttükleri için düzelmeleri çok güç.

Öyle büyüdüler, hayatı öyle sanıyorlar.

Çocukluğuna inip nerede ne yanlış yapıldı ise onu değiştirmek, hayatı yeniden kodlamak lazım ama tabi bunlar öyle basit işler değil.

Yanlış bir anne ve yanlış yetiştirilmiş bir evlat. Haliyle doğru koca olacak ortam yok.

İşiniz maalesef zor...

Bitane de benim başımda var anası nederse doğrudur ben çağre bulamadım kaç yıl oldu bu saatten sonrada daha düzeleceğini zannetmiyorum Allahtan uzaktayım da idare edip gidiyorum
Şanslısınız ben artık sinirim bozulmasın diye takip etmiyorum ne konuştular filan merak etmiyorum. Baktım eşim sinirli bana karşı yani anlıyorum zaten dolduruşa gelmiş, cevabını verip başka odaya geçiyorum sonra da barışmıyorum bir süre. Ben çareyi böyle buldum

Şanslısınız ben artık sinirim bozulmasın diye takip etmiyorum ne konuştular filan merak etmiyorum. Baktım eşim sinirli bana karşı yani anlıyorum zaten dolduruşa gelmiş, cevabını verip başka odaya geçiyorum sonra da barışmıyorum bir süre. Ben çareyi böyle buldum
Her yolu denedim kuzum ya iyide davrandım, kötü de davrandım ,ayrıda yattım ,boşamayada kalktım adam aynı değişmiyor artık takmıyorum onu değil kendimi değiştiriyorum ciddiye almıyorum hiç birini

Her yolu denedim kuzum ya iyide davrandım, kötü de davrandım ,ayrıda yattım ,boşamayada kalktım adam aynı değişmiyor artık takmıyorum onu değil kendimi değiştiriyorum ciddiye almıyorum hiç birini
Benim arkadaşım da aynen böyle dedi. Ben beceremiyorum işte. Zaten iyi konuşmazlar diye düşünüyorum ondan konuşmalara kulak misafiri olmak istemiyorum psikolojim bozuluyor.

Benim arkadaşım da aynen böyle dedi. Ben beceremiyorum işte. Zaten iyi konuşmazlar diye düşünüyorum ondan konuşmalara kulak misafiri olmak istemiyorum psikolojim bozuluyor.
Sinirlenmemeye çalış cnm ruh sağlığın hepsinden önemli çünki umursamamaya çalış kötü birşey söylerse bu kelimeler bana geçmiyor kendisine geçiyor de hatta sana kötü birşey söylediğinde oyun havası aç oyna ne kadar umursamazsan okadar vazgeçerler sende tınlamamayı öğrenirsin sen böyle yapınca sen değil kocan olacak herif kudurur :KK6: :KK76:

Kv neden gelinini kötüler neden oğluyla arasına girmeye çalışır bunu asla anlamıyorum ben ya . Ya bu evladın senin be kadın neden gelinini kötülersin. Neden oğlunu huzursuz edersin . Annenin yeri ayrı karının yeri ayrı. Esin bu ayrımı yapamayıp arayı bulamıyorsa yine en büyük suçlu o . Kurulan yuvayı dağıtmak kolay değil ama böyle de hayat geçmez.

Sinirlenmemeye çalış cnm ruh sağlığın hepsinden önemli çünki umursamamaya çalış kötü birşey söylerse bu kelimeler bana geçmiyor kendisine geçiyor de hatta sana kötü birşey söylediğinde oyun havası aç oyna ne kadar umursamazsan okadar vazgeçerler sende tınlamamayı öğrenirsin sen böyle yapınca sen değil kocan olacak herif kudurur :KK6: :KK76:
Deneyeceğim önemsememeye çalışacağım zaten kimse değişmiyor yani. Olan bana oluyor.

Back
X