Anne kuzusu koca….

Bende bu dertten muzdaribim artık eşimden beni soguttular tek isteğim evlatlarım iyi olsun yanımda olsun evet anneci eşler ümitsiz vaka yinede Allah'a dua edelim belki düzelir
Bunlar bu dilden anlamıyor arkadaşım. Bunlar dayaktan kaba kuvvetten küfürden hakaretten anlıyorlar. Çünkü herkes bunlara hayvan gibi davranmış kendilerini hayvan sanıyorlar. Hayvan derken hayvanlara hakaret etmek istemem yanlış anlamayın değersizlik işte.

Düzelir ama annesi ölünce.O da bu görevi devralıp kulağına fısıldayacak başka bir ablası,kızlardeşi yoksa.Yaşanacak bir hayatınız var.Onu mahvetmeye değer mi?
Yaa tabi ki kimse annesiz kalmasın ama bu insanların bu kader cahil olması iğrenç ya

Ne yaptın cnm boşandı mi ?
Bende de var aynu dert 5 yıl.bitti.evliyiz değişen bir şey yok bana hastalık sıkıntı.stres kaldı 1 de cocuk var artık bilemiyorum ne yapsam.

benim basimdada var ve 1 çocuğumuz oldu keşke yol.yakimken biraksaydim diyorum gün geçtikçe bu anneci tavırlar artarak devam ediyor anne. Yaşlı bir gün göçüp gidecek diyilar ama inanki bu gidişle ben göçüp giderim bu hayattan çok sıkıldım 5 yıl oldu
Boşanmadım henüz , ama boşanacağız anlaşmalı. Sadece biraz kendime zaman verdim duygularımı yönetebilmek adına

Bunun öbür tarafı da var hiç düşünmüyor o zaman
Düşünüyor aslında ama şöyle diyim o kadar cahil ki , o kadar cahil ki , herşeyin en doğrusunu o biliyor sanıyor. Hep kurban rolünde hayattan alacaklı haller. Mesajlarını okumuştum oğluna attığı benim senden başka kimim var baban zaten baba değil , sensiz naparım, herkes çok kötü bi tek biz iyiyiz hayat bize kötü davrandı vs vs vs. Bu psikolojide olan insanlar hep mağduru oynayıp hayattan alacaklı olduğu için bu intikamı bizlerden almaya çalışıyor. Kadın hatalı olduğunu düşünmüyor çünkü o hep haklı ve masumX

Düşünüyor aslında ama şöyle diyim o kadar cahil ki , o kadar cahil ki , herşeyin en doğrusunu o biliyor sanıyor. Hep kurban rolünde hayattan alacaklı haller. Mesajlarını okumuştum oğluna attığı benim senden başka kimim var baban zaten baba değil , sensiz naparım, herkes çok kötü bi tek biz iyiyiz hayat bize kötü davrandı vs vs vs. Bu psikolojide olan insanlar hep mağduru oynayıp hayattan alacaklı olduğu için bu intikamı bizlerden almaya çalışıyor. Kadın hatalı olduğunu düşünmüyor çünkü o hep haklı ve masumX
Sanırım narsist eveyn tipi. Bencil oglunu düşünse böyle mesajlar atmaz

Boşanmadım henüz , ama boşanacağız anlaşmalı. Sadece biraz kendime zaman verdim duygularımı yönetebilmek adına
Hayırlısı olsun cnm zor ya ben hiç görmesem.sikinti.olmazda gördükçe laf duydukça daha sıkıntılı oluyor. Geçen baya gidip gelmedim onlar geldi hastaydım ameliyat vs. Geçirdim.ufak bir operasyon 1 ayı geçti.2 ay olduğu bilemiyirum hiç gitmedim kafam.rahatladi

İçimde ki duygular depresti yeminle boşa kızım ben boşamadjmda noldu her zaman deli etti hasta oldu numaradan işten kocam gelince masus telefon ediyoyodu ben aramadığım içün
Neler neler doğum yapacak sırada kv anasını getirmeye kalktı düğünümde kıskançlıklar kavgalar ölsede kurtulsam bu kadından diye dua ediyorum vallahi
Nasıl bir şeytan bilsen
Yöntem su ne kocamı ne kaynanam umursamıyorum böyle basa çıktım ancak Baska türlü bu şeytandan kurtulamadım
Kaynanalar birde asıl sebep su kocalarından ilgi ve alaka görmediği için
Oğluna kocası gibi davranıyor olan asıl ve net olan bu dikkat edin kocasına yaptıramadıgını ellerimize yaptırmaya kalkıyor ve seni kıskanıyor kaç kere odama pat diye daldı kızdım gitme birdaha diye ayağını kestim anası ölse herşey biter bence kızlar başka çare yok tınlamayacaksın her ikisi ide bayram ve kandil hariç hiç aramam kesin net

merhaba kızlar , çok üzgünüm… artık sona yaklaştığımın farkındayım. Bu anneci kocalar hiç mi değişmez , hiç mi düzelmez ??? Neden düzelmez.? Neden neden :KK43:
Bu kocaların anneleriyle birlik olup eşlerinin hayatını mahvetmesine dayanamıyorum. Hayatta imkansız yoktur derler ama anneci eşler sanırım ümitsiz vaka…
Erkeklerin annesini şikayet edip durursan erkekler anneye daha çok bağlanıyor.Anne şikayet etse de anneye baglaniyorlar.

İçimde ki duygular depresti yeminle boşa kızım ben boşamadjmda noldu her zaman deli etti hasta oldu numaradan işten kocam gelince masus telefon ediyoyodu ben aramadığım içün
Neler neler doğum yapacak sırada kv anasını getirmeye kalktı düğünümde kıskançlıklar kavgalar ölsede kurtulsam bu kadından diye dua ediyorum vallahi
Nasıl bir şeytan bilsen
Yöntem su ne kocamı ne kaynanam umursamıyorum böyle basa çıktım ancak Baska türlü bu şeytandan kurtulamadım
Kaynanalar birde asıl sebep su kocalarından ilgi ve alaka görmediği için
Oğluna kocası gibi davranıyor olan asıl ve net olan bu dikkat edin kocasına yaptıramadıgını ellerimize yaptırmaya kalkıyor ve seni kıskanıyor kaç kere odama pat diye daldı kızdım gitme birdaha diye ayağını kestim anası ölse herşey biter bence kızlar başka çare yok tınlamayacaksın her ikisi ide bayram ve kandil hariç hiç aramam kesin net
Geberesiceler 😁😁😁

Back
X