Anne kuzusuyum diyen erkek

Henüz 20 gündür konuştuğum erkek arkadaşım (flörtüm) konu hep aileden açılınca anne kuzusuyum ben diyor. Annemi babama çok saygı duyarım onları incitmek üzmek hiç istemem diyor. Ailesi ve kendisi muhafazakar. Bense değilim. Bunu o problem etmiyor. Ama ilerde sorun olur mu sizce?
Bacım hiç sorun olmaz bir gece annemi çok özledim sen git salonda biz ana oğul koyun koyuna uyucaz diyecek altı üstü ay çok şeker çok minnoş :halay:

Bilmiyorum neden
Öğretmen mi seviyorlar onu merak ettim. Toplumumuzda ideal gelin adayıdır öğretmen kızlar. Hatta bizim orda kel göbekli oğullarına fellik fellik öğretmen veya memur kız arayan teyzeler vardı fjjjfjfjf hâlâ da varlar.

Henüz 20 gündür konuştuğum erkek arkadaşım (flörtüm) konu hep aileden açılınca anne kuzusuyum ben diyor. Annemi babama çok saygı duyarım onları incitmek üzmek hiç istemem diyor. Ailesi ve kendisi muhafazakar. Bense değilim. Bunu o problem etmiyor. Ama ilerde sorun olur mu sizce?
Ayyy çok tanıdık geldi üzülürsün alışmadan kaaççç

Olur.hic arkana bakma.

Ya :KK43: kesin mi diyorsunuz? Ailesinden uzak yaşayacağımız kesin ama.
Bak bir üye var oku. Her gün oğlunu gören kadın günde 3 kez görüntülü arıyordu evler arası mesafe 10dk galiba. O yüzden mesafe var da telefon da var. Attığın adımı dur anama babama söyleyeyim diyecek hemen engelle.

Benim ana kuzusu bir akrabam var,
Evlebdi gayet mutlular,
Altli ustlu oturup, aksam yemegini annesinde yiyip evlerine yatmaya geciyorlar.
Herkesin keyfine gore,
Siz de belki mutlu olursunuz bilemeyiz.

Onun disinda muhafazakarlik konusu da kisiden kisiye degisir. Bana olsa bile keyifli olmazmis gibi geliyor.

Hiç anneci bir kocanız olmadığı için problem gelmiyor olabilir mi ? Anadolu topraklarında çocuk yetiştirirken zorlanmayan anne yok. Ama hiçbirimiz ben anne kuzusuyum diye takılmıyoruz. Ne kadar itici bir er
Bak bir üye var oku. Her gün oğlunu gören kadın günde 3 kez görüntülü arıyordu evler arası mesafe 10dk galiba. O yüzden mesafe var da telefon da var. Attığın adımı dur anama babama söyleyeyim diyecek hemen engelle.
Ne kadar doğru

Benim ana kuzusu bir akrabam var,
Evlebdi gayet mutlular,
Altli ustlu oturup, aksam yemegini annesinde yiyip evlerine yatmaya geciyorlar.
Herkesin keyfine gore,
Siz de belki mutlu olursunuz bilemeyiz.

Onun disinda muhafazakarlik konusu da kisiden kisiye degisir. Bana olsa bile keyifli olmazmis gibi geliyor.
Aslında gelin ile kv anlassa erkek ana kuzusu da olsa ufak tefek sorunlar olur gibime geliyor. Burada gelin kaynanasina yaransin demiyorum sadece anlassalar.

Aslında gelin ile kv anlassa erkek ana kuzusu da olsa ufak tefek sorunlar olur gibime geliyor. Burada gelin kaynanasina yaransin demiyorum sadece anlassalar.

Yani herkesin kendi tercihi. Cidden bu sekilde daha mutlu olan kisiler var yani sahidim.

Bana daral gelir, o sekilde ic ice mesela. Ama onlar mutlu.

Konu sahibi de kendine bakacak. Belki tanisip gormek de fikir verir.

Hangimiz anne babasına saygı duymuyor, değer vermiyor ki? Vardır ama oda zaten ana kuzusuyum demez. Ayrıca benimde annemden başka kimsem yok tabi kii seviyorum, fedakarlık yapıyorum. Ancak kötü huylarına, yanlışlarına annem diye sessiz kalıp yaptıklarını onaylamıyorum. İleride eşim olduğunda aralarında anlaşmazlık çıktığında haksız annemse '' canım anam sen ne yaparsan doğrudur '' modunda susmam. Birbirimize çok düşkünüz bi o kadar da tartışırız. Çünkü annemde yanlışları kendince doğruya çevirme huyu vardır. Bi insan anne babasının iyi kötü yanını, fesat mı değil mi bilir arkadaş. Çocuğunu da öyle. O yüzden bir sıkıntı çıktığında annem yapmaz, babam öyle söylemez diyorsa evet ciddi problem yaratacak bir ana kuzuluğu var demektir. Ve o kişi göbek bağını hiçbir zaman annesinden koparamaz. Aile kurar sözde ama o sorumluluğu alamaz. O yüzden anne baba kardeş fark etmez yanlış konuşuyor sizi incitiyorlarsa dur demesini bilecek.

Yani herkesin kendi tercihi. Cidden bu sekilde daha mutlu olan kisiler var yani sahidim.

Bana daral gelir, o sekilde ic ice mesela. Ama onlar mutlu.

Konu sahibi de kendine bakacak. Belki tanisip gormek de fikir verir.
Benim eşimin annesi çevresine karşı baskın bir karakter 3 çocuğuna karşı.Esimin amcası olsun dayısı olsun kadında bir otorite var.Ben ne diyorsam olacak modunda.Bende buna gelemiyorum.Ben bunu evlendikten sonra farkettim.Sinyaller vardı anlamadım.Ben örnek veriyorum kendi annem neden mavi yerine yeşil renk giydin dese kavga ederdim.Kaynanama tahammül edebilirmiyim.Herkes bana kızıyor bile bile vazgeçmedin diye benim eşim ile sorunum yok.Annesi hep aramıza giriyor.Dayanamadim ayrıldım.
Şaka ile karışık birkere çikolata istemiştim ama öylesine.Bulustugumuzda gitti hemen aldı.😭😭😭😭
Ben onların yakınındaki şehire tatile gitmiştim babam daha tanımıyordu onu babamla ikimiz vardık.Babam yerken aşırı şekilde titredi.Korktum tanidik kimse yoktu.O an aklımdan onu aramak geçti.En yakın akrabam 200 300 km ötede.İsyerinde imisti.Gece vakti idi.Hemen geldi.Hastaneye yanıma.Kavga ederdik bağırıp kızardı sakinleştirdi.Ben onun kadar beni seven erkek görmedim 30 yaşındayım.Kaynanama saygısız olmadım.Oda beni sevmedi.En son bende dayanamadım.Babama aileme laf söylemesine kv min.Esim her maddi konuda annem dedi.Dayanamadim ayrıldım.

Hangimiz anne babasına saygı duymuyor, değer vermiyor ki? Vardır ama oda zaten ana kuzusuyum demez. Ayrıca benimde annemden başka kimsem yok tabi kii seviyorum, fedakarlık yapıyorum. Ancak kötü huylarına, yanlışlarına annem diye sessiz kalıp yaptıklarını onaylamıyorum. İleride eşim olduğunda aralarında anlaşmazlık çıktığında haksız annemse '' canım anam sen ne yaparsan doğrudur '' modunda susmam. Birbirimize çok düşkünüz bi o kadar da tartışırız. Çünkü annemde yanlışları kendince doğruya çevirme huyu vardır. Bi insan anne babasının iyi kötü yanını, fesat mı değil mi bilir arkadaş. Çocuğunu da öyle. O yüzden bir sıkıntı çıktığında annem yapmaz, babam öyle söylemez diyorsa evet ciddi problem yaratacak bir ana kuzuluğu var demektir. Ve o kişi göbek bağını hiçbir zaman annesinden koparamaz. Aile kurar sözde ama o sorumluluğu alamaz. O yüzden anne baba kardeş fark etmez yanlış konuşuyor sizi incitiyorlarsa dur demesini bilecek.
Ben annemi 2.5 sene önce kaybettim.Hic düşkün değildim anneme.Kavga ederdik hemen barisirdik Birgün rüyamda babamın öldüğünü gördüm.Cenaze var ve kalabalık babamı uzaktan gördüm yutkunamadim.Uyandim ve çok kötü ağladım annem dedi ne oldu.2 3 ay sonra annemi kaybettim.

Yuhh ya imkansız böyle bir şey. Büyük konuşmayayım ama. Onca yıl okul okudum. Öğretmenim ben. O da aynı şekilde. Asla böyle ezdirmem kendimi. Biz de ana kuzusuyuz. Akladığım da yok. Sevgilim bile değil zaten şuanda.
Ben de eğitimli ve kendi parasını kazanan bir kadınım, eski eşimin anası apartmanda aşure dağıttırmaya çalışıyordu en son. Eski eşim de anamın bıyıklarını al diye tepiniyordu. Ben kurtuldum çok şükür. Onlar da benim emeğimle elde ettikleriyle güzel bir hayat kurdular. Yatırım falan yapıyorlardır muhtemelen. Hem anacılık hem utanmazlık bir arada.

Sakın sakın hemen kaç kurtar kendini. Anne kuzusu olmayanlar için bile kv'ler evlendikten sonra kıymetli oluyor bu daha en başında söylemiş annem bir tane diye. Evlendikten sonra nolur acaba aman tanrım no no no

Back
X