Anne kuzusuyum diyen erkek

Çok fazla detay bilmiyorum işte öğrenmem gerek. Mesela ben alkol alıyorum. Annesi sormuş sigara alkol kullanıyor mu diye. O da sigara içmiyor ama alkolü bilmiyorum demiş. Aslında biliyor. Neden söylemedin dediğimde şimdiden karşıma mı alayım annemi dedi mesela. Annesi alkol kullanmayan birisi ılsun demiş.

Daha 20 gunluk olan flortumsu iliskide annesine sizden bahsetmis, annesi de alkol kullanmayan olsun diye ultimatom vermis. Ideal (!) bir es ve kayinvalide adayi, sakin kacirmayin🙈

Siz neden adamin her soyledigini icinizde yumusatarak ortaya bir iliski cikarmaya calisiyorsunuz ki? Ne guzel onceden gordum gercek yuzunu diyerek hayatta basarilar dilemenizi beklerdim kendisine. 😬

Ya şöyle abisi var kız kardeşi var onlar içiyormuş. O muhafazakar takılıyor annesi gibi. Onu üzmek istemiyorum falan diyor. Ama önceki kız arkadaşı da içermiş hatta aleviymiş mesela ama annesi sen mutlu ol demiş. Abisinin evleneceği kız evlenip boşanmış hatta çocuğu varmış abisi hiç evlenmemiş ama ailesi yine sen mutlu ol demiş. Bunları söylerken bunları da söylüyor benim kafamı karıştıran da bunlar
Annem de annem annemi üzmem. Annem içki içen istemez. Ana kuzusuyum. Ama eski sevgilisi alevi içki içiyor. Bu sevgilisi gene içki içen biri. Bu ne ikiyüzlülüktür ya. Madem anan bu kadar önemli o zaman niye hep ananın istemediği kızlarla sevgili oluyorsun. Amaç sadece hayatındaki kadına eziyet olsun. Annesini sevdiği de yok. Kendi zevkleri bu tür kızlar daha güzel buluyorlar. Sonra da güzel kızları kafese atıp elde işkence ederek yaşayacaklar. O kızı muhafazakar bir hale getirdiğinde de onu çekici bulmayacak artık. Dışarda gene güzel giyimli bir kadınla aldatacak the end. Bu tür erkeklerden uzak durun hadiseninkini örnek al mesela. Sahne giyimine karışıyordu. Sonra da kerimcanla alemlere akıyordu. Bunlar böyle. Çelişkili yaşayan insanlar bunlar.

Henüz 20 gündür konuştuğum erkek arkadaşım (flörtüm) konu hep aileden açılınca anne kuzusuyum ben diyor. Annemi babama çok saygı duyarım onları incitmek üzmek hiç istemem diyor. Ailesi ve kendisi muhafazakar. Bense değilim. Bunu o problem etmiyor. Ama ilerde sorun olur mu sizce?
Tecrübeyle sabit koşarak, hatta uçakla falan kaçıp uzaklaşmak lazım çünkü her zaman önceliği ailesi olur

Babası kaza geçirdiğinde annesi hem annelik hem babalık yapmış. Müthiş saygı duyuyor bu yüzden. Çok kıymet veriyor. Bana olumsuz bi özellik gibi gelmiyor bu ama herkes problem diyor bilmiyorum.

Anne babaya saygı duymak başk, sözlerinden çıkmamak başka bir şey.

Ben de annemi babamı seviyorum ve saygı duyuyorum, ama her dediklerini her yaptıklarını kendi doğrum görmüyorum. Erkek arkadaşınız öyle biri mi ? Önemli olan o :)

Henüz 20 gündür konuştuğum erkek arkadaşım (flörtüm) konu hep aileden açılınca anne kuzusuyum ben diyor. Annemi babama çok saygı duyarım onları incitmek üzmek hiç istemem diyor. Ailesi ve kendisi muhafazakar. Bense değilim. Bunu o problem etmiyor. Ama ilerde sorun olur mu sizce?
Güncelleme: Kadınlara özel spor salonuna gitmeyi reddettiğim için ayrıldık

Olur mu? Hayatta başarılar diliyorum bacım

Back
X