Anne kuzusuyum diyen erkek

Ben kabul etmedim onun kırmızı çizgisiymiş kabul etmemi istedi. İstemediğim için bitti
Hayır ailesinin kırmızı çizgisi o. Kendisinin olsa köprüyü geçene kadar dişini sıkardı. Ama kendi kontrolünde değil işte bir şeyler, o yüzden şimdiden söyledi ayrılma riskini göze alarak. Spor salonuna giden birini ailesine kabul ettiremeyeceğini bildiği için yani. Ailesiz bi şey yapamaz bu.

Hayır ailesinin kırmızı çizgisi o. Kendisinin olsa köprüyü geçene kadar dişini sıkardı. Ama kendi kontrolünde değil işte bir şeyler, o yüzden şimdiden söyledi ayrılma riskini göze alarak. Spor salonuna giden birini ailesine kabul ettiremeyeceğini bildiği için yani. Ailesiz bi şey yapamaz bu.
Önceki sevgilisinden de bu sebeple ayrılmış. Neyse en azından zamanımı harcamadım.

Güncelleme: Kadınlara özel spor salonuna gitmeyi reddettiğim için ayrıldık
Şaşırmadık. Çünkü biliyoruz bu tiplerin sonu her zaman böyle çıkar. Önce yumuşak yaklaşırlar sonra karşı tarafında yumuşak olduğunu anlayıp sertleşmeye çalışırlar. Tecrübe dersiniz artık buna.

Şaşırmadık. Çünkü biliyoruz bu tiplerin sonu her zaman böyle çıkar. Önce yumuşak yaklaşırlar sonra karşı tarafında yumuşak olduğunu anlayıp sertleşmeye çalışırlar. Tecrübe dersiniz artık buna.
Yine de olumlu özellikleri olduğu için bi tık üzgünüm

İlgiliydi, zekiydi, komikti yani bunlar göstermelik olamaz ama yine de bana bir şeyleri dikte etmesi beni uzaklaştırdı.
Yoo , gayet olur. Erkekler nabza göre gayet iyi şerbet verirler. Ama olmamış işte. Fazla düşünüp kendinizi üzmeyin. Daha iyilerine denk gelirsiniz. 👍

Back
X