- 31 Ağustos 2016
- 659
- 206
- 23
- 33
Annesi abisini ayırdı diye bir konu açmıştım.bazılarınız severse bahane bulmaz arkanda durur sevmezse bırakır diyordunuz. En son 25 gun önce yüzyüze görüşmüştük herşey gayet güzeldi. Görüştükten sonraki hafta tartışıp saçma bi sebepten ayrılmıştı. Sonra ani bi şekilde memlekete ailesinin yanına gitti. Hiç beklemezdim vedalaşmadn gitmesini. 3 yıldır sevgiliydik. Son bir kaç aydır bi haller oldu.. Garip garip davranıyor .misal bir akşam kız arkadaşımla dışarı çıktım gece 12 de döndüm tavır almaya başladı o saatte bir genç kızın dışarı da olması normal mi sence gibi sözler sarfetti. Neyse asıl konuya gelmek istiyorum annemlerle konuştun mu netleştirdinizmi tanışma işini deidm . Bana dediği şey. Annem bir ara gelicez dedi. Bende dedim ekim ayı niye değil ben öyle konuşmuştum
Ayrılıcam ekim değilse dedim. Senbilriisn ekim ayı değil dedi. Ayrıldık Sonra ben buna cuma mesajı attım. Engelle dedi bende sebep dedim. Artık Yoruldum hep tartışıyoruz ayrılıyoruz gucum kalmadı. Ve de artık sevmiyorum seni dedi. Hayatıma bakıcam dedi. Bende dedim sen annene kbl ettiremedn beni tükendiğin için böylesin dedim. Hiçbişey demedi. Fakat annem istemiyorum diye bişey demedi diyor. Yani şuan tam anlamıyla ayrıldık. Beni istemeyeni bende istemem dedim Ne olucak. Şimdi siz olsanız napardınız . Gece geç saatte gelmem Ayrılmam. Ev taşıdılar ailesiy geldi buraya belki stres altındaydı bilemiyorum ama ben anlayış göstermedim. Ondan mı oldu kii
Ayrılıcam ekim değilse dedim. Senbilriisn ekim ayı değil dedi. Ayrıldık Sonra ben buna cuma mesajı attım. Engelle dedi bende sebep dedim. Artık Yoruldum hep tartışıyoruz ayrılıyoruz gucum kalmadı. Ve de artık sevmiyorum seni dedi. Hayatıma bakıcam dedi. Bende dedim sen annene kbl ettiremedn beni tükendiğin için böylesin dedim. Hiçbişey demedi. Fakat annem istemiyorum diye bişey demedi diyor. Yani şuan tam anlamıyla ayrıldık. Beni istemeyeni bende istemem dedim Ne olucak. Şimdi siz olsanız napardınız . Gece geç saatte gelmem Ayrılmam. Ev taşıdılar ailesiy geldi buraya belki stres altındaydı bilemiyorum ama ben anlayış göstermedim. Ondan mı oldu kii