biliyorum sormak çok yanlıştı ama nişanlıma sordum annem dedi
bide cennet onun ayakları altında dedi
aldım yani ağzımın payını
ama bu soruyu çocuğumuz oldugunda yine sor dedi
bilemedim:26:
mesel sevmek meselsi değil. hayatta bazen öyle noktalar geliyorsunuzki tercihler yapmanız gerekiyor yaptığınız tercih doğruysa sizi bir adım ileri yanlışs abir adım geri itiyor. tercih kelimsedie yanlış anlşılmasın, birini tercih ederken ötekine yürü git nen seni sevmiyom demek değil. eminim evli bayanların çoüunun başına gelmiştir. annenizle eşiniz arasında kalmışsıınzıdır. anneniz bir tarafa çeker eşinz bir tarafa kim haklı olursa olsun o anda brini haklı lduğunu söylemniz gerekir. ya akıllıca davranır durumu idare edersini yada gerçekten kim haklıysa onu tutar karşı tarafı küstürüüsünüz yada meyliniz kime ise onu seçersiniz. böyle duurmlrda eşin tutulması gerekiyor. çünkü anne nin evinden artık çıkmışsınız, eşinizle aynı yatağa giriyorsunuz, onunla yola devam edeceksiniz. diyelim anneyi seçtiniz annem haklı dediniz, varın olacakları siz düşünün . artık erkeğin aklından bunu kırk yel geçse çıkaramazssınız. umursamaz durular ama böyle şeyleirde hiç unutmazlar. ya ya , sen zamnaında anneni ban atercih etmiştin der der başınızın etini yerler.
çocuklar ise ap ayrı. onların üstüne eğildikçe eşler kendierini önemsemediğinizi düşünürler. ve gün gelip o çocuklar yuvadan uçtuğunda eşinizinde çoktan uçmuş olduğunu aslında kaç yıldır yalnız yaşadığınız fareedersiniz. bu yüzden acı gerçeklerin sıralaması şu şekildedir: eş-çocuklar-(anne-baba)
Ne eşim için annemi küstürürüm ne de annem için eşimi küstürürüm. Olaylar yaşanırken eğer eşim beni bu tercihe zorlarsa haklı bile olsa gözümde haksız olur ve annemi tutarım. Varsın başımın etini yesin beni böyle bir tercihe zorladığı için bende eşimin başının etini yerim. Çocuğumun üzerine düştükçe beni önemsemiyorsun diye mızmızlanan eşi ben istemem. Evladını kıskanan adamdan korkarım ben yahu...
Kısacası beni böyle seçimlere zorlayan eşle ömür geçirmektense yalnız bir ömür geçirmeyi tercih ederim...
Ne eşim için annemi küstürürüm ne de annem için eşimi küstürürüm. Olaylar yaşanırken eğer eşim beni bu tercihe zorlarsa haklı bile olsa gözümde haksız olur ve annemi tutarım. Varsın başımın etini yesin beni böyle bir tercihe zorladığı için bende eşimin başının etini yerim. Çocuğumun üzerine düştükçe beni önemsemiyorsun diye mızmızlanan eşi ben istemem. Evladını kıskanan adamdan korkarım ben yahu...
Kısacası beni böyle seçimlere zorlayan eşle ömür geçirmektense yalnız bir ömür geçirmeyi tercih ederim...
tebessüm ettim:))
çocuktan sonra sor demiş,ozamanda çocuk mu diyecek acaba:)
seni yine ilk sıraya almamış
Sıralama yapmak bana göre gereksiz ama illa bir sıralama gerekiyorsa heşeyden önce çocuğum ama istinasız 2. sırada annem gelir çünkü eş gelip geçebilir hatta yeri gelir insanı evlatı istemez ama anne her kötü anımızda herzaman yanımızda olan tek insandır
ben eşlerini annelerinin önünde sıralamaya sokanları anlayamıyorum , sizlerde annesiniz çoğunluğunuz çocuğumda çocuğum demişsiniz, ilerde çocuklarınızda eşlerini sizlerden önceye almasını istermisiniz birde bu açıdan bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?