Anne mi? Eş mi? çocuk mu?

Bu erkege gorede degısır genelı oyle dusunebılır ama ıstısnalar cok var.Mesala babam ıcın once esıdır annem ıcın once cocukları =)

bnm topragımla sorunlarım var ama yınedeee kıymetlım cnm

Guzel ornek vermıssın evet sanırım bıraz ılıskılerle alakalı.Yanı her es veya her anne cok fazla sevılmıyor bazen nefret bıle edebılıyosun.Ama evlat her durumda sevılır sanırım.Ben bıraz cocuk manyagıyım =)

evet çocukları bende çok seviyorum kim sevmez ki ama bence bunu eşle kıyaslamayı doğru bulmuyorum.

kollarını mı keseyim, bacaklarını mı ?desem... sanırım yanıtlar belli!!

bana göre 1. çocuğum (dünya bir yana o bir yana. napim ciğer ya o )
2. ve 3. arasında bir sıralama yapamicam.
e ben babamı ve kardeşlerimide annem kadar severim. onlar niye yok şıklarda??

bnm gorumce buraya uye olsaydı aynen sunu yazardııı :::: en cok kardes sevilir kadından kocadan bol ne var oooooooooo birsürü e evlatta zaten belınden dusuyoo kardestır kardesss kan gıbısı varmı

kocam sımdı es cocuk anne dedi ben soruyorum diye olabilirmi

Polıtık davrAnmıs ama dogruda olabılır sonucta once es dıyen bayanlarda var. benım nısanlımda soruyu anlamamıs ayaklarına yatıyor.Oysa ben bılıyorum kı annesının onune kımse gecemez=)

Polıtık davrAnmıs ama dogruda olabılır sonucta once es dıyen bayanlarda var. benım nısanlımda soruyu anlamamıs ayaklarına yatıyor.Oysa ben bılıyorum kı annesının onune kımse gecemez=)

esım anne es sıralamasında bence dogru soluyodur benı tutar ama abla konusunda aynı kanıda degılım malesef kaldıkı annesı cokdaha ıyıdr

esra erol sordu bu soruyu ben yanıtlayamıyorum herkesin yeri ayrı bana göre bi sıralamaya koyulmaz bence

kocam sımdı es cocuk anne dedi ben soruyorum diye olabilirmi

bnm gorumce buraya uye olsaydı aynen sunu yazardııı :::: en cok kardes sevilir kadından kocadan bol ne var oooooooooo birsürü e evlatta zaten belınden dusuyoo kardestır kardesss kan gıbısı varmı

Senın gorumce kardesını cok kıskanıyor.Hanı erkek kardes bıraz oyle oluyo benım kardesımde var ve kıskanırım bazen ama bu derece degıl benı nıye esınden cok sevsın ya hadı annesını sever de en fazla esıt olur yanı...

neden bir sıralamaya gerek duydunuz ki? klasik olacak ama hepsinin yeri ve sevgisi ayrıdır..

ama sıralama diyorsak çocuklarım dünyada ki herşeyden önce gelir..

Benimki ne saçma soru hepsinin yeri ayrı dedi.
Ama biliyorum benden korktuğu için yanıtlamaya çekindi..

Hoş lafta sen sen sen dese ne olur uygulamada anam babam diyorsa
değil mi ama.

neden bir sıralamaya gerek duydunuz ki? klasik olacak ama hepsinin yeri ve sevgisi ayrıdır..

ama sıralama diyorsak çocuklarım dünyada ki herşeyden önce gelir..

Sadece merak programda ızledım kafama takıldı.Bu arada cocugum yok ama bence de cocuk <3

bana göre 1. çocuğum (dünya bir yana o bir yana. napim ciğer ya o )
2. ve 3. arasında bir sıralama yapamicam.
e ben babamı ve kardeşlerimide annem kadar severim. onlar niye yok şıklarda??

Esra Erol boyle sordu ben de sorunun ıcerıgını degısmeden aynen sordum=)

Benimki ne saçma soru hepsinin yeri ayrı dedi.
Ama biliyorum benden korktuğu için yanıtlamaya çekindi..

Hoş lafta sen sen sen dese ne olur uygulamada anam babam diyorsa
değil mi ama.

Aynen demekle olmaz hıssettırecek davranıslarıyla.Aman daha cok sevmesınler bızı haksızlık etmesınler yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…