evli değilim çocuğumda yok ama şöyle örneklemek istiyorum.
siz bir ağaçsanız eşinizde sizin toprağınızdır. o siz besler ve meyvalarınız olur o meyvalar büyür gelişir en son dalından kopup toprağa düşer, tohumundan kendisi ayrı bir fidan olur.
topraksız ağaç yeşitmez kurur. Ağaçsız toprak olmaz erezyona uğrar çöl olur.
belki biraz bencilce gelebilir ama toprağı ile ilgi sorun yaşamayanlar onu seven ağaçlar beni anlayacaktır :)
bnm topragımla sorunlarım var ama yınedeee kıymetlım cnm
sorunsuz modeli çok az üretiliyor ki üretim hatası çoook :)
Guzel ornek vermıssın evet sanırım bıraz ılıskılerle alakalı.Yanı her es veya her anne cok fazla sevılmıyor bazen nefret bıle edebılıyosun.Ama evlat her durumda sevılır sanırım.Ben bıraz cocuk manyagıyım =)
aynen aynennnnnn toprakkksızda olmuyorki işte
kocam sımdı es cocuk anne dedi ben soruyorum diye olabilirmi
Polıtık davrAnmıs ama dogruda olabılır sonucta once es dıyen bayanlarda var. benım nısanlımda soruyu anlamamıs ayaklarına yatıyor.Oysa ben bılıyorum kı annesının onune kımse gecemez=)
kocam sımdı es cocuk anne dedi ben soruyorum diye olabilirmi
bnm gorumce buraya uye olsaydı aynen sunu yazardııı :::: en cok kardes sevilir kadından kocadan bol ne var oooooooooo birsürü e evlatta zaten belınden dusuyoo kardestır kardesss kan gıbısı varmı
Kızlar bır sorum olacak çocuk anne ve es arasında bır sıralama yaparsanız bu nasıl olur? Bu soruyu eslerınıze de sorup fıkırlerını yazabılır mısınız? Konuyu actım madem ılk ben cevap vereyım.Benım ıcın once cocuk sonra anne ve es esıt gelıyor.(Telefonumda noktalı harfler yok kusura bakmayın umarım anlasılıyordur)Merak ettım cevap verenlere tesekkurler...
neden bir sıralamaya gerek duydunuz ki? klasik olacak ama hepsinin yeri ve sevgisi ayrıdır..
ama sıralama diyorsak çocuklarım dünyada ki herşeyden önce gelir..
bana göre 1. çocuğum (dünya bir yana o bir yana. napim ciğer ya o)
2. ve 3. arasında bir sıralama yapamicam.
e ben babamı ve kardeşlerimide annem kadar severim. onlar niye yok şıklarda??
Benimki ne saçma soru hepsinin yeri ayrı dedi.
Ama biliyorum benden korktuğu için yanıtlamaya çekindi..
Hoş lafta sen sen sen dese ne olur uygulamada anam babam diyorsa
değil mi ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?