- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
Senın gorumce kardesını cok kıskanıyor.Hanı erkek kardes bıraz oyle oluyo benım kardesımde var ve kıskanırım bazen ama bu derece degıl benı nıye esınden cok sevsın ya hadı annesını sever de en fazla esıt olur yanı...
ne objektıf bı bakıs acısı afern cnmm ıste sen ıyı gorumce olcan bnmde erkek kardesm varrr aynen ole dusunuorum
Türkiyenin en saygın(!) programında gene ülkemizin en kültürlü(!) sunucusu gene çok önemli ve konusulması gereken bir konuya parmak basmıs...
tesekkürler Esra Erol her nerede yasıyor ve yasatılıyorsan
:)
hani küçükken anneni mi çok seviyorsun babanı mı gibi anarmol bir soru sorulurdu ya bu da onun bir benzeri işte..
ben konuyu açan arkadaş,eşiyle bu tarz bir durum nedeniyle tartışıp o yüzden sordu sandım..ama esra ablamızın sorduğunu öğrenince böyle oldum
. Programla alakalı degılkı sonuc olarak ben merak ettıgım ıcın sordum.Aynen annenı mı babanı mı cok sevıyosun tarzında bır soru evet cocukca ama bunu herkes merak eder dıye dusunuyorum ıstısnalar harıc.Belkı sız kımı cok severse sevsın banane dıyosunuzdur ama ben merak ederım yanı benı mı daha cok sevıyor falan dıye...:)
hani küçükken anneni mi çok seviyorsun babanı mı gibi anarmol bir soru sorulurdu ya bu da onun bir benzeri işte..
ben konuyu açan arkadaş,eşiyle bu tarz bir durum nedeniyle tartışıp o yüzden sordu sandım..ama esra ablamızın sorduğunu öğrenince böyle oldum
. Programla alakalı degılkı sonuc olarak ben merak ettıgım ıcın sordum.Aynen annenı mı babanı mı cok sevıyosun tarzında bır soru evet cocukca ama bunu herkes merak eder dıye dusunuyorum ıstısnalar harıc.Belkı sız kımı cok severse sevsın banane dıyosunuzdur ama ben merak ederım yanı benı mı daha cok sevıyor falan dıye...
Esra Erol programinda reyting icin neler yapacagini sasirdi
birde simdi ordaki insanlarin icinde oylama yaptiriyor yok kim söyle böyle diye
birde bastan yarat vs falan
konu basligini görünce zaten ordan cikardiginizi anladim
ve bence böyle bir siralama yapilmaz
yapilamaz
herkesin yeri cok farkli ve cok özel
. Programla alakalı degılkı sonuc olarak ben merak ettıgım ıcın sordum.Aynen annenı mı babanı mı cok sevıyosun tarzında bır soru evet cocukca ama bunu herkes merak eder dıye dusunuyorum ıstısnalar harıc.Belkı sız kımı cok severse sevsın banane dıyosunuzdur ama ben merak ederım yanı benı mı daha cok sevıyor falan dıye...
Soruyu eşime aynen sordum.
''Hiç biri arasında ayrım yapılamaz.
Her birinin yeri ayrıdır.
Birine diğerinden fazla önem verirsem ayrım yapmış olurum,
bu da kul hakkına girer'' dedi.
Sonra her zamanki gibi işi geyiğe vurup,
''Böyle bir ayrım yapıp sıralama yapan varsa onları Adnan Oktar izlemeye davet ediyorum'' dedi
Ben de bir kahkaha attım :)
''Nerden çıktı bu soru'' dedi.
''Esra Erol'da sormuşlar'' dedim.
''Tamam işte ancak o programlara katılanlar ve izleyenler böyle sorularla ugraşırlar.
Onları Adnan Oktar izlemeye davet etmekle iyi yapmışım'' dedi :)
Annemi asla bir daha bulamam. Oglum benim dunyam rabbimin emaneti gozumun nuru. Esim kiymetlim.
Soruyu eşime aynen sordum.
''Hiç biri arasında ayrım yapılamaz.
Her birinin yeri ayrıdır.
Birine diğerinden fazla önem verirsem ayrım yapmış olurum,
bu da kul hakkına girer'' dedi.
Sonra her zamanki gibi işi geyiğe vurup,
''Böyle bir ayrım yapıp sıralama yapan varsa onları Adnan Oktar izlemeye davet ediyorum'' dedi
Ben de bir kahkaha attım :)
''Nerden çıktı bu soru'' dedi.
''Esra Erol'da sormuşlar'' dedim.
''Tamam işte ancak o programlara katılanlar ve izleyenler böyle sorularla ugraşırlar.
Onları Adnan Oktar izlemeye davet etmekle iyi yapmışım'' dedi :)
Sız sımdı sadece ben ıstedıgım ıcın mı esınıze sordunuz bu soruyu eger oyleyse cok nazıksınız tesekkurler..Ama ben sızın de aslında ıcten ıce merak edıp bu bahaneyle sordugunuzu dusunuyorum.Tıpkı benım nısanlıma sorarken sucu esra erol un uzerıne atmam aman oylesıne soruyorum havalarına burunmem gıbı...Bence cogu ınsan merak eder bu soruyu ve kendı kendıne dusunmustur acaba benı annesınden cok mu sevıyor az mı dıye=) Evet cok da cıddıye alınacak bır konu degıl ben merak ettım etmeyenlerın vaktını daha fazla almayayım...
Sız sımdı sadece ben ıstedıgım ıcın mı esınıze sordunuz bu soruyu eger oyleyse cok nazıksınız tesekkurler..Ama ben sızın de aslında ıcten ıce merak edıp bu bahaneyle sordugunuzu dusunuyorum.Tıpkı benım nısanlıma sorarken sucu esra erol un uzerıne atmam aman oylesıne soruyorum havalarına burunmem gıbı...Bence cogu ınsan merak eder bu soruyu ve kendı kendıne dusunmustur acaba benı annesınden cok mu sevıyor az mı dıye=) Evet cok da cıddıye alınacak bır konu degıl ben merak ettım etmeyenlerın vaktını daha fazla almayayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?