Anne mi? Eş mi? çocuk mu?

benim önc çocukgeliyo ikinci kulavarada anne ve eş ortak koşuyo :)))))))))))))))
dur bakiim yarın eşimede soriim oda başta çocuk derde kesin ikincide politik olur :))))))))))

eneeee bunu okuyunca eşime sormaktan vazgeçtim. hele bide esra erolun sorusu dersem kesin izliyom sanır heryerde rezil edr beni :)

benim için evlat anne eş gelir, bu soruyu eşime sormam çünkü politik davransa da cevabını bilirim onun için de evlat anne eş gelir ben bu durumu normal karşılıyorum kan bağı daha ağır basıyor sanırım...

Bu soruya bende denk geldim bugün Esra Erol´da. Ailecek izliyorduk. Hatta "hani babalar? onlar neden yok" diye bir cikis yapmistim izlerken. Babam´da "yasa sen kizim" diye firlamisti yerinden coskuyla.
Bu sebepten dolayi bende siralama yapamam, cünkü annemi nekadar seviyorsam babami´da okadar seviyorum. Sirf bu sebebten dolayi bile siralama yapmak sacma geldi bana.

şu an anne olmama çok az kaldığı için çok duygusalım ve evladım herşeyin üstünde olacak ona şüphe yok analığı tattığım için annemin ayaklarını n altında paspas olasm geliyor artık şimdiye kadar hiç anlaşamam annemle ama şımarıklığımdan ona karşı nazımdanmış eşim dünyanın en tatlı insanı o bana dünyayı feda ederken ben onu nasıl ötelerimki onun yeride başımın üstündedir.

ay amaaaan dün akşam zap yaparken o soruyu duyup nerden kendimce bir sıralama yaptıysam artıııııık alllahımmmm krriiiiiiiz
evlenene kadar adam karım derken dün annem demez mi bi bozuldum çünkü annesiyle anlaşamaz sağoşsun ayırmak için elinden geleni yapar benimki de bilir bunu
sonra gelmiş ben dinimizce öyle olması gerekiyor dedim sadece diyor bence eş çocuk annedir
not: anne değilim daha anne olunca değilşir

Tabi ki evladım. Ne eşimin tırnağına zarar gelsin isterim, ne de annemin ama ama sıpam kollarımdayken hiçbirini gözüm görmez.

Aynen eşimde benim gibidir, evlatları bir yana dünya bir yanadır.

(Eşimin 2 çocuğu daha var ve tabi ki benden önceler, evlat değilde eş diyen bir adamdan asla çocuk yapmazdım, keza o da aynı şekilde.)

Zaplarken bende esra erolun programına denk geldim. Kadın- erkek herkes önce annem, sonra eşim veya önce annem, sonra çocuğum falan dedi. Bir kaç kişi de önce çocuğum dedi.
Bir sıralamaya ne gerek var?
Herkesin yeri ayrı, illa birilerini önce mi tutmak gerekiyor..

ya kızlar hepinizi çok seviyorum ne olur yazacağımı yanlış anlamayın valla iyi niyetliyim...

ben de şuna çok güldüm herkes zap yaparken rastlamış soruya hiç izleyen yok:)))))

bu arada ben de sıralayamıyorum ama bebeklerim ilk sırada o kesin...

İlk sırayı evladımdan başkasına kaptırmam Evlat öyle birşey ki bir yeri acısa sen onun acısının 100 katı daha fazlasını vücudunda hissedersin. . .
Ben çocuğum için böyle düşünüyorken annemde benim için böyle düşünüyor. .Anne olmam ve annem bambaşka benim için . .

EŞİM VE oğullarımı düşününce ayrım yapamıyorumn.
eşim de çok önemli
çocuklarım da. o nedenle birinciliği ailem
2. anneme veririm herhalde.
ama benim gönlümde çocuklarım eşimden daha önde değil.
bbu bir eksiklik mi diye düşünüyorum
hayır bu benim hissettiğim şey.
sevgiler...

aslında hepsinin yeri ayrıdır kıyaslamak sıralamak anlamsız ama şu an benim için eşim son sıradaevlatlarımsa vazgeçilmezim benim

Esra erolu izlemedim ama neden boyle sacma bir siralama soz konusu olmus anlamadim,,anneninde esinde evladinda yeri ,sevgisi ayri ayri...ne esimi annem gibi, ne annemi evladim gibi sevemem hepsinin sevgisi ayri ayridir,,anne sevgisi baska es sevgisi baska evlat sevgisi bambaska... Tabikide su hayatta evlat herseyden onde gelir cunku onlar bize muhtac minicikler hep gozumuzde ilk dogduklari gunki gibiler,,bence bu hangi anneye sorulursa sorulsun lnce evladim der,,boyle sacma bir soruyu esime sormadim sormamda ama anneme sordum..annemin cevabi evlatlarim bir yana dunya bir yana olurum ben evlatlarim icin diyor bence her anne icin boyle..ha bu demek degilki esimizi yada annemizi sevmiyoruz ama dedigim gibi evlat bambaska

2 ay sonra 2,evladımı kucagıma alıcam ama once evladım sonra esım sonra annem ama durum nasıl gerelıyosa oyle davranırım fakat evlatlarımın oncelıgı degısmes ve onlardan asla vazgecmem kocanın yerı dolarda evladın ve annenın yerı dolmaz bana gore......

sıralama yapamam..hepsinin yeri bambaşka..sen , ben diye birşey yok ki zaten gerçek sevgide..sadece BİZ var..

biliyorum sormak çok yanlıştı ama nişanlıma sordum annem dedi
bide cennet onun ayakları altında dedi
aldım yani ağzımın payını
ama bu soruyu çocuğumuz oldugunda yine sor dedi
bilemedim:26:

Es ve cocugum esit diyebilirim. Annem 2. sirada.

Anne ikinci sırada mı unutmayın ki o zaman sizde çocuğunuzun gözünde ikinci sıradasınız. Annenin tekrarı yok. Böyle bir sıralama yapmak çok saçma ama anne ve çocuk bana göre eşden farklı bir şey

ben bu aşk duygusunu fazla büyütüyorum herhalde bana esden de bir tane gelir gibi geliyo yani aşk duygusundan ..ne kadar kızarsam kızayım ayrılsak dahı gonlumde o tek ask olarak kalacak:26:

Evet ben bunu simdiden kabullendim. Once esini ve cocuklarini dusenecek benim oglum. En dogrusu bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…