• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olabilmek için...

Benimde durumum az cok benziyo 4 yildir evliyimm t rahim hastasiydim,operasyonla rahim duzeltildi Yine olmadi bazi islerim vardi 5 . 6 ay dr biraktim ilaçilari birktmmm cocuk dusunmeye vaktim olmadi esimin motoruyla is icin her gun patika yolardaydikk atlaya ziplaya motorun ustunde kalmistim adet gunum gelip catmisti ama ben o yogunluktan adet gunumu bile tam emin olamiyodum annemin uyarisiyla adetim gectigini anladim 1 hafta gecmistiki test yaptim ve 5 haftalik hamileydimm insaAllah darisi sana olur ama benim sonum husranla biti 4 aylikken oglumun kalbi durdugu icin kurtaj oldum.

Yani gıda takviyesi diye yazıyor üstünde, eczaneden recetesiz alabilirsin ,folik asit ve yumurtalıklara iyi gelen bir takviye mutlaka kullan bu arada idrar testiyle ögrendim ben evet :)[/QUOT tamam o zaman bende alayım hemen başlayayım kullanmaya hic duymamıştım bunu çok teşekkür ederim inşallah bende en yakın zamanda öğrenirim bebisimi

Benimde durumum az cok benziyo 4 yildir evliyimm t rahim hastasiydim,operasyonla rahim duzeltildi Yine olmadi bazi islerim vardi 5 . 6 ay dr biraktim ilaçilari birktmmm cocuk dusunmeye vaktim olmadi esimin motoruyla is icin her gun patika yolardaydikk atlaya ziplaya motorun ustunde kalmistim adet gunum gelip catmisti ama ben o yogunluktan adet gunumu bile tam emin olamiyodum annemin uyarisiyla adetim gectigini anladim 1 hafta gecmistiki test yaptim ve 5 haftalik hamileydimm insaAllah darisi sana olur ama benim sonum husranla biti 4 aylikken oglumun kalbi durdugu icin kurtaj oldum.
Amin canim çok üzüldüm meleğini kaybetmene çok zor bir durum inşallah yeniden sağlıkla kavuşursun bebeğine.

Sabah 1 Akşam 1 ac karna kullanıyosun,toz halinde oluyor bir bardak suya 1 poşet ;)

Yarın eczaneden alayım başlayayım bismillahla;)) idrar testini atar mısın canım bi bakayım bende pozitif idrar testlerini görünce bile mutlu oluyorum inşallah bir gün bende pozitif çizgiyi gorebilirim.

Canimm.benimmm amin inşallah birbirimizin destekçisi olmak ne kadar güzel geldi bana anlatamam keşke daha önce üye olsaydım buraya. Bende senin gibi anaç bir yapıya sahibim çocuklara bayilirim belki diceksin neden hemen düşünmedin ilk yıl biz istemedik eşimle düğün borcumuz çoktu 2. Yıl eşimin görevi nedeniyle sürekli ayrı kaldık bulusmalarda denemeler yaptık ama yumurtlama zamanım değildi öyle böyle derken bende yeni atandım çok şükür yeni birleştik eşimle de inşallah her sey iyi olur bizde minicik elleri olan mis kokulu yavrularimiza kavuşuruz. Rabbim ysatmayacagi hiçbişey hayal ettirmezmis biz bu kadar anne olmanın hayalini kurarken inşallah gerçek mutluluğunu da yasiycaz:dua:
yine aynı biz. ilk yıl ben de pek takmıyordum korunmuyordum ama ilk yılımız daha acelesi yok diye pek kafaya takmıyordum. sonra eşim benim çalıştığım şehirden başka yere atandı. birleşmeyi bekledik. şimdi bir aradayız. tek istediğim bir bebek. olmadıkça daha çok moralim bozuluyor kendi kendime daha çok yıpranıyorum.

inofoliğe başladım 1 haftayı geçti. 11. gün doktora gittim yine gelişmiş yumurta yok dedi. bu ayki umudum başlamadan bitti. eve geldim ağladım ağladım ağladım.. şimdi yine de incir kürüne devam ediyorum. infoliğe devam ediyorum. dua etmekten başka seçeneğim yok. ama dediğin gibi hiç hamile kalamayacakmışım kendiliğinden gibi geliyor. hemen hamile kalanlara inanamıyorum mucize gibi geliyor. neden diyorum isyan ediyorum sonra yine umutları tüketmek yok diye güçlü durmaya çalışıyorum. dengesiz bir ruh halindeyim kısacası..

bu arada ben ovulasyon testlerinde bile ikinci çizgiyi hiç aynı koyulukta yakalayamadım. yumurtlamamda sorun mu var diye aklıma öyle düştü. o yüzden artık ovulasyon testi bile yapmaktan çok korkuyorum. Allah'ım hiçbir yerde çift çizgiyi göremeyecek miyim ben diyorum..

IMG_2284.webp
Yarın eczaneden alayım başlayayım bismillahla:KK66:) idrar testini atar mısın canım bi bakayım bende pozitif idrar testlerini görünce bile mutlu oluyorum inşallah bir gün bende pozitif çizgiyi gorebilirim.
Dün sabah yaptım canım :) inş isteyen herkes görsün en kısa sürede

yine aynı biz. ilk yıl ben de pek takmıyordum korunmuyordum ama ilk yılımız daha acelesi yok diye pek kafaya takmıyordum. sonra eşim benim çalıştığım şehirden başka yere atandı. birleşmeyi bekledik. şimdi bir aradayız. tek istediğim bir bebek. olmadıkça daha çok moralim bozuluyor kendi kendime daha çok yıpranıyorum.

inofoliğe başladım 1 haftayı geçti. 11. gün doktora gittim yine gelişmiş yumurta yok dedi. bu ayki umudum başlamadan bitti. eve geldim ağladım ağladım ağladım.. şimdi yine de incir kürüne devam ediyorum. infoliğe devam ediyorum. dua etmekten başka seçeneğim yok. ama dediğin gibi hiç hamile kalamayacakmışım kendiliğinden gibi geliyor. hemen hamile kalanlara inanamıyorum mucize gibi geliyor. neden diyorum isyan ediyorum sonra yine umutları tüketmek yok diye güçlü durmaya çalışıyorum. dengesiz bir ruh halindeyim kısacası..
Gercekten cok benziyoruz. Hemen hamile kalanlara imrenerek bakıyorum onlar benim gözümde yarışi kazanan kahramanlar gibi.. rüyalarımda hamile olduğumu görüyorum o kadar gerçek oluyo ki uyandığım zamn da baya bi kendime gelemiyorum sonra acaba hep rüyalarda mi kalacak diye kendi kendime ağlıyorum üzülüyorum eşime belli etmemeye calisiyorum çünkü çok acele ediyosun diye kiziyo bana üzülmemı istemiyo ama napayim işte benimde olsun istiorum:KK46:

adet günlerime yakın zamanlarda ben de hep hamile olduğumu görüyorum. ve aynı şekilde eşim de çok kızıyor çok aceleciyim diye ahahah bu kadar mı aynı olur ya :)) ağlanacak halime gülüyorum. ve ben artık kendime de sinir olmaya başladım. keşke diyorum Allah bu isteği alsa da içimden hiç takmasam kafaya. çünkü çok yoruldum kendimi yıpratmaktan.

bu arada ben ovulasyon testlerinde bile ikinci çizgiyi hiç aynı koyulukta yakalayamadım. yumurtlamamda sorun mu var diye aklıma öyle düştü. o yüzden artık ovulasyon testi bile yapmaktan çok korkuyorum. Allah'ım hiçbir yerde çift çizgiyi göremeyecek miyim ben diyorum..
Göreceğiz inşallah canimm dua edelim bol bol bizde kazanacağız yarısı :sampiyon:

adet günlerime yakın zamanlarda ben de hep hamile olduğumu görüyorum. ve aynı şekilde eşim de çok kızıyor çok aceleciyim diye ahahah bu kadar mı aynı olur ya :)) ağlanacak halime gülüyorum. ve ben artık kendime de sinir olmaya başladım. keşke diyorum Allah bu isteği alsa da içimden hiç takmasam kafaya. çünkü çok yoruldum kendimi yıpratmaktan.
Aynı aynı aynıı...gerçekten takmamak nasıl oluyo sa Rabbim bizede nasip et aklımızdan çıkarmayı.

Umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin kızlar ve en önemlisi stres yapmayın, stres hormonları cok etkiliyor biliyosunuz, inanın en güzel zamanda olucak diye telkinlerde bulunun kendinize;)

Umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin kızlar ve en önemlisi stres yapmayın, stres hormonları cok etkiliyor biliyosunuz, inanın en güzel zamanda olucak diye telkinlerde bulunun kendinize:KK66:
ya herkes aynı şeyi söylüyor. ama nasıl mümkün oluyor? onca stresli insan var onların nasıl oluyor hemen bebeği, tek stresli biz miyiz de olmuyor diye sorguluyorum... ya neyse sizin de yorucu bir süreçten sonra olmuş sanırım. Allah devamını getirmeyi nasip etsin inşallah. ama en azından önceden hamile kalabildiğinizi biliyormuşsunuz. ben kimyasal gebelik bile geçirmedim. istediğimden değil yanlış anlaşılmasın o da çok kötü. ama hiç gebe kalamamak da insana tuhaf hissettiriyor hiçbir işe yaramayan boş bir balon gibiyim.

ya herkes aynı şeyi söylüyor. ama nasıl mümkün oluyor? onca stresli insan var onların nasıl oluyor hemen bebeği, tek stresli biz miyiz de olmuyor diye sorguluyorum... ya neyse sizin de yorucu bir süreçten sonra olmuş sanırım. Allah devamını getirmeyi nasip etsin inşallah. ama en azından önceden hamile kalabildiğinizi biliyormuşsunuz. ben kimyasal gebelik bile geçirmedim. istediğimden değil yanlış anlaşılmasın o da çok kötü. ama hiç gebe kalamamak da insana tuhaf hissettiriyor hiçbir işe yaramayan boş bir balon gibiyim.
Canim çalışıyo musun çünkü insan evde olunca sürekli kendini dinliyo çalışmak ya da bişeylerle oyalanmak iyi geliyo

Ya bnmde adetıme 1 gün varken kan testı yaptırdım ve sonuc 0.06 çıktı adetım 2gün gectı ve tekrar yaptrdım bu sefer sonuc 1.20 çıktı sizce beklemelimıyim yükselıs olablrmı adette olmadım test almamak icin kndımı tutuyorum bnde 1.5 yıllık evliyim ama sonucum hep husran
Eğer olsaydı daha fazla artardı diye biliyorum cnim ama tabi belli olmaz bi daha tahlil yaptır bak bakalım inşallah vardır

35 gunden uzun surede adet goruyorsaniz bu sIkinti,yumurtlama testinden once adetlerinizi duzenlemeniz gerek.
inofolic adet duzenler ama dozuna kafaniza gore karar vermeyin,bi doktora danisip kullanmaniz daha iyi olur.
pkoya karsi genelde sogan kuru oneriyorlar,bi arastirin isterseniz ibrahim saracoglunun bi suru videosu var bununla ilgili.
yumurta kalitesini arttirmak icin ben incir kurude yapmistim ama bende ters tepti mesela,cok erken yumurtam olgunlasti ve catladi..
bana en cok ceviz ici iyi geldi,hamile kaldigim ay ne incir ne sogan ne inofolic hicbisey kullanmadim,sadece normal folik asit devam edip gunde 1 avuc ceviz ici,ay cekirdegi vs yedim,o ay ki yumurtlama oncesi akintim bile cok farkliydi,Allah`ta nasip etti hamile kalmayi hamdolsun.
Rabbim tez zamanda doldursun kucaginizi,bol dua edin.

Back
X