Anne olabilmek için...

Evet canimm adet düzensizliğim var çocuk düşünmeden önce 30-35 günde falan geliyo du şimdi iyice duzensizlest doktora gittim bunun için ama hiç ilgilenmedi görünürde bişey yok dedi çalıştığım için sürekli izin alamıyorum. Soğan kürü bi kaç defa yaptım ama midemi çok yaktı şimdi yapmaya çekiniyorum. İncir kuru yapmak istiyorum bu ay ınsalah faydası olur. Kısa bir süredir istememe rağmen çok büyüdü içimde bebis sevgisi

Evet canimm adet düzensizliğim var çocuk düşünmeden önce 30-35 günde falan geliyo du şimdi iyice duzensizlest doktora gittim bunun için ama hiç ilgilenmedi görünürde bişey yok dedi çalıştığım için sürekli izin alamıyorum. Soğan kürü bi kaç defa yaptım ama midemi çok yaktı şimdi yapmaya çekiniyorum. İncir kuru yapmak istiyorum bu ay ınsalah faydası olur. Kısa bir süredir istememe rağmen çok büyüdü içimde bebis sevgisi

incir kuru yapinca yumurtlar buyur ama catlamasini istiyorsaniz havucla beraber yapmaniz gerekir,iyice arastirip ona gore yapin cunku incir cok yumurta meydana getiriyor ve eger bunlar catlamazsa kiste donusebilir Allah korusun.

incir kuru yapinca yumurtlar buyur ama catlamasini istiyorsaniz havucla beraber yapmaniz gerekir,iyice arastirip ona gore yapin cunku incir cok yumurta meydana getiriyor ve eger bunlar catlamazsa kiste donusebilir Allah korusun.
Anladum canimm o zaman havuçla birlikte yapayım. Allah korusun kist falan olmasın teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

Eğer olsaydı daha fazla artardı diye biliyorum cnim ama tabi belli olmaz bi daha tahlil yaptır bak bakalım inşallah vardır
Ikı günde bukadar yükselmesi sasırttı benı kollarımın gecmısını beklıyorum 6 gündür adet olmadım kist var desem yok cnku bunun ıcın ben tedavi oldum 3 cm kistim vardı ıkı ayda gectı gectıgını öğrendiğim günden 20 gün sonra adet olmam gerekiyordu olmadm adetlerımde düzenidir kafam çok karıstı

2 günde 2 katı yükselme olması normal diye biliyorum ama Allah isterse olur tabı. Kırmızılar gelmediği sürece umut var :) sen ne kadardır bebis istiyosun

ya herkes aynı şeyi söylüyor. ama nasıl mümkün oluyor? onca stresli insan var onların nasıl oluyor hemen bebeği, tek stresli biz miyiz de olmuyor diye sorguluyorum... ya neyse sizin de yorucu bir süreçten sonra olmuş sanırım. Allah devamını getirmeyi nasip etsin inşallah. ama en azından önceden hamile kalabildiğinizi biliyormuşsunuz. ben kimyasal gebelik bile geçirmedim. istediğimden değil yanlış anlaşılmasın o da çok kötü. ama hiç gebe kalamamak da insana tuhaf hissettiriyor hiçbir işe yaramayan boş bir balon gibiyim.
Elimizde olmadan stres yapıyoruz zaman zaman,ama kontol etmemiz bizim elimizde büyük ölçüde,Rabbimin bir bildiği vardır diip sabırla beklemeliyiz :) benim sana tavsiyem başka seylerler mesgul etmeye calış kendini cok düşünmemeye calış ve Rabbime sıgın,En güzel zamanda gelecektir sana meleğin:KK200:

Elimizde olmadan stres yapıyoruz zaman zaman,ama kontol etmemiz bizim elimizde büyük ölçüde,Rabbimin bir bildiği vardır diip sabırla beklemeliyiz :) benim sana tavsiyem başka seylerler mesgul etmeye calış kendini cok düşünmemeye calış ve Rabbime sıgın,En güzel zamanda gelecektir sana meleğin:KK200:
Canım naptin kan testi yaptın mi

Ikı günde bukadar yükselmesi sasırttı benı kollarımın gecmısını beklıyorum 6 gündür adet olmadım kist var desem yok cnku bunun ıcın ben tedavi oldum 3 cm kistim vardı ıkı ayda gectı gectıgını öğrendiğim günden 20 gün sonra adet olmam gerekiyordu olmadm adetlerımde düzenidir kafam çok karıstı
Canım naptin test yaptın mı var mı bebis;)

Kızlar merhaba kk ya yeni üye oldum ama uzun süredir takip ediyordum. İnanın beni çok motive ediyo burayı okumak. Neyse konuma geçeyim, 2 yillik evliyim 1 yil once pco baslangici var denildi ama ben cok onemsemedim bilmedigim icin. Bu temmuzdan beri çocuk için düzenli çalışmalar yapıyoruz benim adetim pek düzenli değil ağustostan beri 2 defa adet oldum düşünün eskiden 35 günde bir olurdum korunmayı bırakalı süre daha da uzadı. Bu da beni daha çok sitres yapıyo ne yumurtlama zamanımi çok iyi biliyorum ne de adet tarihimi. Eylül de 20 gün gecikme yaşadım ve acaba hamile miyim olabilir mi diye düşünürken bi baktım kendimi kaptırmışım idrar testleri negatif tabii doktora gittim kist mi var ne var yani neden gelmiyo diye içten içe de unutlaniyorum belki vardır bebisim geç dollenme olmuştur falan kan testi istedik sonuç koca bi negatifffffff. Tarlusal yazdi zaten ayaküstü bi muayene ne olduğuna bakmadı bile.. öyle sinir oluyorum ki böyle doktorlara, bide ozel e gittim iyice baksinlar diye.Polikliniğin önünde onlarca hamile ve ben kendimi hiç o kadar eksik hissetmedim kızlar gerçekten. zaten sonucu doktora gösterirken hıçkıra hıçkıra ağladım.hastaneden nasıl çıktım bilmiyorum eve gidene kadar ağladım tutamadım kendimi. Diyorum daha ne kadar oldu sanki yıllarca deneyip olmayanlar var diye kendimi teselli ettim ama çok zormuş bunu anladım beklemek çok zor... Rabbim bana ve isteyen tüm herkese en yakın zamanda hayirli evlatlar nasip etsin inşallah. Anne olmak bana hayal gibi geliyo sanki hic o duyguyu tadamicakmisim gibi:KK42:. Oyle korkuyorum ki...Şimdi canlar kendimi toparliyorm ve hedefime yoneliyorum. Ovulasyon kiti sipariş ettim internetten nasıl kullanılır kaç saat arayla yapılır çift çizgi den kaç saat sonra ilişki önerilir gercekten ise yariyo mu bilenler cevaplayabilir mi? Şimdiden teşekkürler
ben 1,5 yıl bekledim hiçbir sorun olmadığı halde her ay umutlanıp bekliyrodum sonuç hem negatif en son ramazan bayramında geciktim kendimi öle bi kaptırdım ki hamileyim diye sonra test yaptırdım sonucu beklerken hasta oldum darmadağın oldum sonra bıraktım kendimi yeter ddim yıprandım o ay hamile kaldım strestenmiş meğer sıkma canını bi zamnı var elbet senin de olacak etrafımda senin gibi bi kadın var pko hastasıydı ilk hamileliğine tüp bebekle kaldı ikinciye kendiliğnden kaldı allah sana da nasip etsin inş ama stres yapmaya devam edersen stresten olmaz

Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese versin inşallah
Benim ikinci hamileliğimde sürpriz oldu açıkcası.
Ama ben ikinci de tam hani yumurtlama günü hesaplama var ya 4 gün falan en yüksek ihtimal derler o günler yani bir hafta hiç ilişki yaşamadık adetimin başlandıgı bir kaç gün ve adetime yakın bir kaç gün geri çekme ile ilişki yaşadık o ay hamile kalmışım bence yumurtlama günlerine çok takılmayın.
Rabbim hemen versin inşallah.

ben 1,5 yıl bekledim hiçbir sorun olmadığı halde her ay umutlanıp bekliyrodum sonuç hem negatif en son ramazan bayramında geciktim kendimi öle bi kaptırdım ki hamileyim diye sonra test yaptırdım sonucu beklerken hasta oldum darmadağın oldum sonra bıraktım kendimi yeter ddim yıprandım o ay hamile kaldım strestenmiş meğer sıkma canını bi zamnı var elbet senin de olacak etrafımda senin gibi bi kadın var pko hastasıydı ilk hamileliğine tüp bebekle kaldı ikinciye kendiliğnden kaldı allah sana da nasip etsin inş ama stres yapmaya devam edersen stresten olmaz
Oo stres yapmamak elde degıl ama sole bsey var ben 1,5 yıllık evliyim ama 4 aydır korunmuyom baska kadınlar tik dıye nasl kalıyo blmem dua edince pazartesi bseyım cıkmasn bıde ben çok takıntılıyım bunu dusunmekten dun gece uyuyamdm okadar yanı

Canimm benimm teşekkür ederim hayırlısı diyorum ama o ilk ay hemen olacak zannettim bide o kadar gecikince kaptırmışım yüksekten ucarKen yere çakıldım direk. O ilk aylar kadar değilim o kadar takmıyorum ama üzülüyorum yinede bir hamile goreyim böyle bigün bende içimde bir melek taşıyabilecek miyim diye soruyorum kendime. Ama her şeyin bi vakti saati var Rabbim bi vakit biçti beklemek sabretmek bize dusuyo. Sizlerden dua bekliyorum canlarim dualarinizda beni unutmayın. Rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın. Aminn

Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese versin inşallah
Benim ikinci hamileliğimde sürpriz oldu açıkcası.
Ama ben ikinci de tam hani yumurtlama günü hesaplama var ya 4 gün falan en yüksek ihtimal derler o günler yani bir hafta hiç ilişki yaşamadık adetimin başlandıgı bir kaç gün ve adetime yakın bir kaç gün geri çekme ile ilişki yaşadık o ay hamile kalmışım bence yumurtlama günlerine çok takılmayın.
Rabbim hemen versin inşallah.
Aminn canimm çok saol güzel dileklerin için. Herkes diyo kafaya takmadığım düşünmediğim anda oldu diye nasil aklınızdan cikariyosunuz

Back
X