Anne olabilmek için...

Kızlar merhaba kk ya yeni üye oldum ama uzun süredir takip ediyordum. İnanın beni çok motive ediyo burayı okumak. Neyse konuma geçeyim, 2 yillik evliyim 1 yil once pco baslangici var denildi ama ben cok onemsemedim bilmedigim icin. Bu temmuzdan beri çocuk için düzenli çalışmalar yapıyoruz benim adetim pek düzenli değil ağustostan beri 2 defa adet oldum düşünün eskiden 35 günde bir olurdum korunmayı bırakalı süre daha da uzadı. Bu da beni daha çok sitres yapıyo ne yumurtlama zamanımi çok iyi biliyorum ne de adet tarihimi. Eylül de 20 gün gecikme yaşadım ve acaba hamile miyim olabilir mi diye düşünürken bi baktım kendimi kaptırmışım idrar testleri negatif tabii doktora gittim kist mi var ne var yani neden gelmiyo diye içten içe de unutlaniyorum belki vardır bebisim geç dollenme olmuştur falan kan testi istedik sonuç koca bi negatifffffff. Tarlusal yazdi zaten ayaküstü bi muayene ne olduğuna bakmadı bile.. öyle sinir oluyorum ki böyle doktorlara, bide ozel e gittim iyice baksinlar diye.Polikliniğin önünde onlarca hamile ve ben kendimi hiç o kadar eksik hissetmedim kızlar gerçekten. zaten sonucu doktora gösterirken hıçkıra hıçkıra ağladım.hastaneden nasıl çıktım bilmiyorum eve gidene kadar ağladım tutamadım kendimi. Diyorum daha ne kadar oldu sanki yıllarca deneyip olmayanlar var diye kendimi teselli ettim ama çok zormuş bunu anladım beklemek çok zor... Rabbim bana ve isteyen tüm herkese en yakın zamanda hayirli evlatlar nasip etsin inşallah. Anne olmak bana hayal gibi geliyo sanki hic o duyguyu tadamicakmisim gibi:KK42:. Oyle korkuyorum ki...Şimdi canlar kendimi toparliyorm ve hedefime yoneliyorum. Ovulasyon kiti sipariş ettim internetten nasıl kullanılır kaç saat arayla yapılır çift çizgi den kaç saat sonra ilişki önerilir gercekten ise yariyo mu bilenler cevaplayabilir mi? Şimdiden teşekkürler
Merhaba canım. . Sakın umudunu kaybetme. Bende pkoluyum ilk duyduğumda nasıl ağlamıştım. Ovulasyon testi felan hep denedim yine olmadi . Hep umut ettim bekledim. 3 ay öncesinde hsg çekildim ve klomenle şuan hamileyim..
Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. ..
Sakın kafana takma tatile felan gidin inşallah en kısa zamanda güzel haberler verirsin...

Merhaba canım. . Sakın umudunu kaybetme. Bende pkoluyum ilk duyduğumda nasıl ağlamıştım. Ovulasyon testi felan hep denedim yine olmadi . Hep umut ettim bekledim. 3 ay öncesinde hsg çekildim ve klomenle şuan hamileyim..
Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. ..
Sakın kafana takma tatile felan gidin inşallah en kısa zamanda güzel haberler verirsin...
Maşallah sana canimm ne kadar güzel. Bebegini sag salim al kucagina insallah. sizlerden destek gördükçe mutlu oluyorum umudumu yitirmiyorum. İnşallah bende güzel haberler vericem burda yarn doktora gidicem genel muayene amaçlı inşallah kötü şeyler duymam.:110:

Rabbin insallh sanada isteyenlerede tez zamnda nasip etsin cnm kafana takma fazla diycem ama mumkun degil oglumda artik asilama yaptiricaktik ki hamile oldugumu ogrendim artik asilamaya hazirlamistik esimle kendimizi bu bebegimde de zaten bir oglum var rabbim verirse kabulum vermesse oglumum canini sag eylesin dedim ve 2 3 ayda hamile oldugumu ogrendim sen bebegini cagir o sana mutlaka gelicektir

Canimm benimm teşekkür ederim hayırlısı diyorum ama o ilk ay hemen olacak zannettim bide o kadar gecikince kaptırmışım yüksekten ucarKen yere çakıldım direk. O ilk aylar kadar değilim o kadar takmıyorum ama üzülüyorum yinede bir hamile goreyim böyle bigün bende içimde bir melek taşıyabilecek miyim diye soruyorum kendime. Ama her şeyin bi vakti saati var Rabbim bi vakit biçti beklemek sabretmek bize dusuyo. Sizlerden dua bekliyorum canlarim dualarinizda beni unutmayın. Rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın. Aminn
ben dua etcem senin için ama eminim sende anne olacaksn bende aynı şeyleri yaşıyordum sürekli ağlamak istyordumm ama allah istediği vakit veriyor sende bi melek annesi olacaksın merak etme

Rabbin insallh sanada isteyenlerede tez zamnda nasip etsin cnm kafana takma fazla diycem ama mumkun degil oglumda artik asilama yaptiricaktik ki hamile oldugumu ogrendim artik asilamaya hazirlamistik esimle kendimizi bu bebegimde de zaten bir oglum var rabbim verirse kabulum vermesse oglumum canini sag eylesin dedim ve 2 3 ayda hamile oldugumu ogrendim sen bebegini cagir o sana mutlaka gelicektir
Çok teşekkür ederim canim amin inşallah. İnan takmamaya calisiyorim ama adet zamanlarım gelince acabalaaaaarrrrrr yiyo bitiriyo bide Vücudumuz bir sürü belirti buluyor ya bize çıldırmamak elde değil. :sopa:

ben dua etcem senin için ama eminim sende anne olacaksn bende aynı şeyleri yaşıyordum sürekli ağlamak istyordumm ama allah istediği vakit veriyor sende bi melek annesi olacaksın merak etme
Allah razı olsun canmm çok saol çok iyi geliyo burda paylaşıp dertleşmek. Biliyo musun hamile takviminde doğum tarihi 15 mayıs yazıyo ya benimde doğum günüm 14 mayıstı ve seneye 14 mayıs anneler günü hemde benim doğum günümdü taa yıllar öncesinden bakmıştım takvime evlenmeden önce. Ve o tarihte veya öncesinden anne olmak istiyodum hep nasip olmadı. Hayırlısı ,Rabbim çok büyük elbet biz de bu güzel duyguyu yaşarız.. sende meleğini sağ salim kucağına alırsın inşallah kuzum.

Selam herkese bende yeni üye oldum ama daha önceden hep takip edip okuyordum yazilanlari. Buraya yazmak istedim ilk defa. bende 2 bucuk yildir evliyim ilk zamanlar okulum daha bitmemisti 6 veya 7 ay kadar korundum sonra biraktim. ve simdi nerdeyse 2 yildir bekliyorum hamile kalmak icin ama sorun olmadigi halde henüz hamile kalamadim. Bugunde beklenen adet günüm ve ben yine Adet olacagima eminim. Adet günü yaklastigi zaman insanin Aklina geliyor keske hic düsünmesek. Bu ay 15 gün bide sogan kürü uygulamistim simdi diyorum ki incir kürüne baslasam ne zaman baslasam? Uzun olduysa kusura bakmayin tsk ediyorum simdiden okuduugnuz icin

Ya bnmde adetıme 1 gün varken kan testı yaptırdım ve sonuc 0.06 çıktı adetım 2gün gectı ve tekrar yaptrdım bu sefer sonuc 1.20 çıktı sizce beklemelimıyim yükselıs olablrmı adette olmadım test almamak icin kndımı tutuyorum bnde 1.5 yıllık evliyim ama sonucum hep husran
Değerleriniz arttı mı acaba?

Selam herkese bende yeni üye oldum ama daha önceden hep takip edip okuyordum yazilanlari. Buraya yazmak istedim ilk defa. bende 2 bucuk yildir evliyim ilk zamanlar okulum daha bitmemisti 6 veya 7 ay kadar korundum sonra biraktim. ve simdi nerdeyse 2 yildir bekliyorum hamile kalmak icin ama sorun olmadigi halde henüz hamile kalamadim. Bugunde beklenen adet günüm ve ben yine Adet olacagima eminim. Adet günü yaklastigi zaman insanin Aklina geliyor keske hic düsünmesek. Bu ay 15 gün bide sogan kürü uygulamistim simdi diyorum ki incir kürüne baslasam ne zaman baslasam? Uzun olduysa kusura bakmayin tsk ediyorum simdiden okuduugnuz icin
Sende hosgeldin canimm hepimizin kaderi aynı yaşanılan şeyler aynı. , inşallah bizim de bebeğimiz olacak bizde bu mutlu haberı birbrmizle paylasicaz.

Canim adetim gecikti sayilmaz cünki adetlerim cok düzensiz son zamanlarda düzene girsin diye sogan kürü uyguladim bilmiyorum beklemekteyim ama hamile oldugumuda sanmiyorum öyle olsa bi belirti olmasi gerekirdi su an sadece adet olacakmisim gibi karnim ve belim agriyor :( Ha bide ben atesimide ölcüyorum her sabah dün 36,3dü bugun 36,7 cikti bu ates ölcerede inancim kalmadi :))

Canim adetim gecikti sayilmaz cünki adetlerim cok düzensiz son zamanlarda düzene girsin diye sogan kürü uyguladim bilmiyorum beklemekteyim ama hamile oldugumuda sanmiyorum öyle olsa bi belirti olmasi gerekirdi su an sadece adet olacakmisim gibi karnim ve belim agriyor :KK43: Ha bide ben atesimide ölcüyorum her sabah dün 36,3dü bugun 36,7 cikti bu ates ölcerede inancim kalmadi :))
Ahh bu adet düzensizlikleri ne kadar zor. Her ay umuda kapıl ve sonra yere çakıl. İnşallah düzene girer de bizde rahat ederiz.:cool:

Evet ya aynen hic sorma Allah isteyen herkese nasip etsin saglikli hayirli evlat insallah beklemek cok kötü sen ne zamandir bekliyorsun canim cok oldumu sanada?

Evet ya aynen hic sorma Allah isteyen herkese nasip etsin saglikli hayirli evlat insallah beklemek cok kötü sen ne zamandir bekliyorsun canim cok oldumu sanada?
Çok olmadı canım aslında temmuzdan beri istiyoruz ama bende hep bi çocuk sevgisi vardı korunurken bile istiyo gibiydim ama borçlar olunca cesaret edemedik biraz da eşim yetisemeyecegini düşündü masraf olarak erteledik ama ben bu kadar zor olacağını bilmiyordum hemen olacak zannettim:KK64:

Daha dur kiz 4 ay olmus. Bak korunduktan sonra bedenden bedene degisiyo kimisi hemen hamile kaliyor kimininde yenilenmesi uzun sürüyor. Sen hic düsünme bence daha düsnmessen hemen olur. Bak bana 2 yil olacak nerdeyse hic bi sorun yok ne esimde nede bende ama iste vakti degil demekki herseyin hayirlisi diyorum hep. Bende 6-7 ay kadar korunmustum

Daha dur kiz 4 ay olmus. Bak korunduktan sonra bedenden bedene degisiyo kimisi hemen hamile kaliyor kimininde yenilenmesi uzun sürüyor. Sen hic düsünme bence daha düsnmessen hemen olur. Bak bana 2 yil olacak nerdeyse hic bi sorun yok ne esimde nede bende ama iste vakti degil demekki herseyin hayirlisi diyorum hep. Bende 6-7 ay kadar korunmustum
Evett canimm haklısın biraz aceleciyim ama dedim ya ben korunurken bile adetim geçtiğinde gebelik testi yapan bir insandım istiyodum içten içe. Bide cevre çok etkiliyor insanı herkes soruyr benden sonra evlenenlerin çocuğu oldu beraber başladığımız arkadaşlarim hamile kendimi gerçekten eksik hissediyorum bu konuda hassaslastim iyice ama Rabbimin bize biçtiği bi zaman var ve sabretmek zorundayım dua ediyorum Yüce Allahım bize de nasip eder inşallah;))

Evet haklisin aynen bide beni düsün ya bende sinir oluyorum. sen beence daha yeni evli oldugun icin istemiyoruz daha erken felan de gec hic takma kafana. Gerckten daha cok yenisin bosver hic umursama kendi oyalayacak seyler bul. Allah sanada banada isteyen herkesede Hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah

Evet haklisin aynen bide beni düsün ya bende sinir oluyorum. sen beence daha yeni evli oldugun icin istemiyoruz daha erken felan de gec hic takma kafana. Gerckten daha cok yenisin bosver hic umursama kendi oyalayacak seyler bul. Allah sanada banada isteyen herkesede Hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah
Hani bide aciyan gözlerle olmuyomus gibi bakanlar var ya onların gozlerine kızgın şiş sokasım geliyo:KK62: oyalanacak seyim var aslinda calisiyorum da iste..aminn cann aminn inşallah hayalimize kavuşuruz en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsun Rabbimin izniyle.. sen ne kadarlık evlisin ki kuzum ne kadardır bebek istiyosun

Haha dogru söylüyosun valla bende 2 bucuk yildir evliyim nerdeyse 2 yil olacak bebek bekleyeli. zaten ilk bi yil doktorlar yasin gencse bi seneye kadar olmamasi normal diyolar bosu bosuna bekliyosun tedavi icin bende sadece klomen ictim iki ay baskada icmek istemedim sogan kürünü denedim iste bu ay bekliorum

Back
X