- 23 Mayıs 2014
- 191
- 90
- 48
- Konu Sahibi Nurumcan94
Merhaba canım. . Sakın umudunu kaybetme. Bende pkoluyum ilk duyduğumda nasıl ağlamıştım. Ovulasyon testi felan hep denedim yine olmadi . Hep umut ettim bekledim. 3 ay öncesinde hsg çekildim ve klomenle şuan hamileyim..Kızlar merhaba kk ya yeni üye oldum ama uzun süredir takip ediyordum. İnanın beni çok motive ediyo burayı okumak. Neyse konuma geçeyim, 2 yillik evliyim 1 yil once pco baslangici var denildi ama ben cok onemsemedim bilmedigim icin. Bu temmuzdan beri çocuk için düzenli çalışmalar yapıyoruz benim adetim pek düzenli değil ağustostan beri 2 defa adet oldum düşünün eskiden 35 günde bir olurdum korunmayı bırakalı süre daha da uzadı. Bu da beni daha çok sitres yapıyo ne yumurtlama zamanımi çok iyi biliyorum ne de adet tarihimi. Eylül de 20 gün gecikme yaşadım ve acaba hamile miyim olabilir mi diye düşünürken bi baktım kendimi kaptırmışım idrar testleri negatif tabii doktora gittim kist mi var ne var yani neden gelmiyo diye içten içe de unutlaniyorum belki vardır bebisim geç dollenme olmuştur falan kan testi istedik sonuç koca bi negatifffffff. Tarlusal yazdi zaten ayaküstü bi muayene ne olduğuna bakmadı bile.. öyle sinir oluyorum ki böyle doktorlara, bide ozel e gittim iyice baksinlar diye.Polikliniğin önünde onlarca hamile ve ben kendimi hiç o kadar eksik hissetmedim kızlar gerçekten. zaten sonucu doktora gösterirken hıçkıra hıçkıra ağladım.hastaneden nasıl çıktım bilmiyorum eve gidene kadar ağladım tutamadım kendimi. Diyorum daha ne kadar oldu sanki yıllarca deneyip olmayanlar var diye kendimi teselli ettim ama çok zormuş bunu anladım beklemek çok zor... Rabbim bana ve isteyen tüm herkese en yakın zamanda hayirli evlatlar nasip etsin inşallah. Anne olmak bana hayal gibi geliyo sanki hic o duyguyu tadamicakmisim gibi. Oyle korkuyorum ki...Şimdi canlar kendimi toparliyorm ve hedefime yoneliyorum. Ovulasyon kiti sipariş ettim internetten nasıl kullanılır kaç saat arayla yapılır çift çizgi den kaç saat sonra ilişki önerilir gercekten ise yariyo mu bilenler cevaplayabilir mi? Şimdiden teşekkürler
Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. ..
Sakın kafana takma tatile felan gidin inşallah en kısa zamanda güzel haberler verirsin...