Anne olabilmek için...

Hani bide aciyan gözlerle olmuyomus gibi bakanlar var ya onların gozlerine kızgın şiş sokasım geliyo:KK62:aminn cann aminn inşallah hayalimize kavuşuruz en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsun Rabbimin izniyle.. sen ne kadarlık evlisin ki kuzum ne kadardır bebek istiyosun
Haha dogru söylüyosun valla bende 2 bucuk yildir evliyim nerdeyse 2 yil olacak bebek bekleyeli. zaten ilk bi yil doktorlar yasin gencse bi seneye kadar olmamasi normal diyolar bosu bosuna bekliyosun tedavi icin bende sadece klomen ictim iki ay baskada icmek istemedim sogan kürünü denedim iste bu ay bekliorum
Anladm kuzum 2 yıl baya olmuş masallah sabrına. Sabrın sonu selamettir canimm İnşallah hepimiz için. Soğan kürü içemiyorum ben midemi çok yakiyo aslında faydası çokmuş da.

Aynen canim insallah ya Allah diyorum ya kimseyi bekletmesin insallah. Insallah ise yaramistir bilmiyorum ki ya valla

Adet oldum cnm bugun ne yazikki yine olmadi bak sogan kürü bende ise yaramadi yada bidahaki aymi olur artik bilmiyorum insallah senin iyi haberlerini aliriz :)) :KK200:

Adet oldum cnm bugun ne yazikki yine olmadi bak sogan kürü bende ise yaramadi yada bidahaki aymi olur artik bilmiyorum insallah senin iyi haberlerini aliriz :)) :KK200:
Bak ne güzel gecikmeden geldi ona sukret kuzum inşallah diğer ay güzel haberler alırız Rabbim.hepimize nasip etsin amin :dua:

Frzee Frzee canım merhaba benim bu ay da kirmizilari geldi doktora gittim tahliller falan her şey güzel çıktı da serephene diye yumurta gelistirici ilaç verdi 5 gün kullan dedi. Bide sen inofolic demiştin doktora sordum gerek yok dedi ama ben iyi geleceğini hissediyorum nasıl kullaniliyo bu şase aldım ben bugun adetimin 3. Günü bitince mi kullancam bilgilendirir misn canum bide pcoş için hangi hormonlar yksek çıkıyo benim hepsi normal de hiç anlamadim yaa:işsiz:

Frzee Frzee canım merhaba benim bu ay da kirmizilari geldi doktora gittim tahliller falan her şey güzel çıktı da serephene diye yumurta gelistirici ilaç verdi 5 gün kullan dedi. Bide sen inofolic demiştin doktora sordum gerek yok dedi ama ben iyi geleceğini hissediyorum nasıl kullaniliyo bu şase aldım ben bugun adetimin 3. Günü bitince mi kullancam bilgilendirir misn canum bide pcoş için hangi hormonlar yksek çıkıyo benim hepsi normal de hiç anlamadim yaa:işsiz:
günaydın canım saglık olsun üzülme inş bir daha ki sefere güzel haberler alırsın,inofolic kullanmanın bir zamanı yok istediğin zaman başlayabilirsin ama bence 5 günlük serephene ilacın bitsin ondan snra inofolic başla,sabah akşam ac karna günde 2 defa kullandım,hormon tahlillerin normal cıktıysa endişe etme ve cok kafana takma,çocuk için degil keyif için yap ;)

günaydın canım saglık olsun üzülme inş bir daha ki sefere güzel haberler alırsın,inofolic kullanmanın bir zamanı yok istediğin zaman başlayabilirsin amia bence 5 günlük serephene ilacın bitsin ondan snra inofolic başla,sabah akşam ac karna günde 2 defa kullandım,hormon tahlillerin normal cıktıysa endişe etme ve cok kafana takma,çocuk için degil keyif için yap :KK66:
Canım benim çok teşekkür ederimm her şey normal çıktı ya benden mutlusu yoktu dün:KK49:çok şükür rabbime inşallah bu ay alırız güzel haberleri. Kuzum bn bide Meryem süresi topluyorum herkesten kandil günü bagislatcam benim için bi tane okur musun musaitsen kimin duasının kabul olacağı belli olmuyo kuzum ismimle de dua eder misin hamislerin duası kabul olurr...:nazar:

Canım benim çok teşekkür ederimm her şey normal çıktı ya benden mutlusu yoktu dün:KK49:çok şükür rabbime inşallah bu ay alırız güzel haberleri. Kuzum bn bide Meryem süresi topluyorum herkesten kandil günü bagislatcam benim için bi tane okur musun musaitsen kimin duasının kabul olacağı belli olmuyo kuzum ismimle de dua eder misin hamislerin duası kabul olurr...:nazar:
inş canım dua ederim,akşam da okurum inş meryem suresini ;)

Kızlar merhaba kk ya yeni üye oldum ama uzun süredir takip ediyordum. İnanın beni çok motive ediyo burayı okumak. Neyse konuma geçeyim, 2 yillik evliyim 1 yil once pco baslangici var denildi ama ben cok onemsemedim bilmedigim icin. Bu temmuzdan beri çocuk için düzenli çalışmalar yapıyoruz benim adetim pek düzenli değil ağustostan beri 2 defa adet oldum düşünün eskiden 35 günde bir olurdum korunmayı bırakalı süre daha da uzadı. Bu da beni daha çok sitres yapıyo ne yumurtlama zamanımi çok iyi biliyorum ne de adet tarihimi. Eylül de 20 gün gecikme yaşadım ve acaba hamile miyim olabilir mi diye düşünürken bi baktım kendimi kaptırmışım idrar testleri negatif tabii doktora gittim kist mi var ne var yani neden gelmiyo diye içten içe de unutlaniyorum belki vardır bebisim geç dollenme olmuştur falan kan testi istedik sonuç koca bi negatifffffff. Tarlusal yazdi zaten ayaküstü bi muayene ne olduğuna bakmadı bile.. öyle sinir oluyorum ki böyle doktorlara, bide ozel e gittim iyice baksinlar diye.Polikliniğin önünde onlarca hamile ve ben kendimi hiç o kadar eksik hissetmedim kızlar gerçekten. zaten sonucu doktora gösterirken hıçkıra hıçkıra ağladım.hastaneden nasıl çıktım bilmiyorum eve gidene kadar ağladım tutamadım kendimi. Diyorum daha ne kadar oldu sanki yıllarca deneyip olmayanlar var diye kendimi teselli ettim ama çok zormuş bunu anladım beklemek çok zor... Rabbim bana ve isteyen tüm herkese en yakın zamanda hayirli evlatlar nasip etsin inşallah. Anne olmak bana hayal gibi geliyo sanki hic o duyguyu tadamicakmisim gibi:KK42:. Oyle korkuyorum ki...Şimdi canlar kendimi toparliyorm ve hedefime yoneliyorum. Ovulasyon kiti sipariş ettim internetten nasıl kullanılır kaç saat arayla yapılır çift çizgi den kaç saat sonra ilişki önerilir gercekten ise yariyo mu bilenler cevaplayabilir mi? Şimdiden teşekkürler
ah o lanet pco lanette demiyim Allahın gücüne gider bide. bende 4.5 sene o pco yüzünden bebek sahibi olamadım evlenirken 51 kiloydum bi anda 62ye çıkınca doktorum ani kilo alımıyla ortaya çıkmış zayıflamaya çalış dedi 55 kiloya düştüm 2 aşılama yaptırdım olmadı temmuzda rahim filmi çekildim doktorum temiz tüp bebek yapalım dedi agustoğs ayında gidicektim ama transfer günü falan kurban bayramına denk geldiği için eylül ayına erteledik eylül ayında 21 eylül adet olmam grekiyodu ama eşimle sürekli tutcagına inanıyoduk ve 17snde test yaptım pozitif çünkü o ay kendimi sadece bi dahaki aya kitlemiştim hatta afedersiniz ama senelerdir eşimle bebek için birlikte olurdum tüp bebek tutcagından emin oldugum için keyifle sadece istediğim için birlikte olduk stres sıkıntı yoktu ve sonuç hamileydim rabbim olmayan herkeze nasip etsin

ah o lanet pco lanette demiyim Allahın gücüne gider bide. bende 4.5 sene o pco yüzünden bebek sahibi olamadım evlenirken 51 kiloydum bi anda 62ye çıkınca doktorum ani kilo alımıyla ortaya çıkmış zayıflamaya çalış dedi 55 kiloya düştüm 2 aşılama yaptırdım olmadı temmuzda rahim filmi çekildim doktorum temiz tüp bebek yapalım dedi agustoğs ayında gidicektim ama transfer günü falan kurban bayramına denk geldiği için eylül ayına erteledik eylül ayında 21 eylül adet olmam grekiyodu ama eşimle sürekli tutcagına inanıyoduk ve 17snde test yaptım pozitif çünkü o ay kendimi sadece bi dahaki aya kitlemiştim hatta afedersiniz ama senelerdir eşimle bebek için birlikte olurdum tüp bebek tutcagından emin oldugum için keyifle sadece istediğim için birlikte olduk stres sıkıntı yoktu ve sonuç hamileydim rabbim olmayan herkeze nasip etsin
Canım nasl bir mucize öyle digl mi ben mucize olarak bakıyorum çünkü hiç anne olamicakmisim gibi bir his doğuyo içime ve yutkunamiyorum öyle kötü bir his miskii zorrrr.. Rabbim bana ve isteyen herkese annelik duygusunu tattirsin inşallah canum benim sende sağlıkla kucağına al bebisini inşallah bana da dua etmeyi unutma :KK54:

Canım nasl bir mucize öyle digl mi ben mucize olarak bakıyorum çünkü hiç anne olamicakmisim gibi bir his doğuyo içime ve yutkunamiyorum öyle kötü bir his miskii zorrrr.. Rabbim bana ve isteyen herkese annelik duygusunu tattirsin inşallah canum benim sende sağlıkla kucağına al bebisini inşallah bana da dua etmeyi unutma :KK54:
anlıyorum seni anlamammı ben bazen böyle birinin kazayla hamile kaldıgını duyunca aynaya bakardım sen kadınmısın diye aglardım kendimi kadın gibi hissedemiyodum eşim dogum günümde falan süpriz yaptıgında ben bunları haketmiorum sana bi evlat bile veremiyorum diye ağlardım bu duyguyu hiç hissedemicem gibi gelirdi hamilelikte hastalıktan şikayet eden insanlardan nefret ederdim teyzemin kızı 2. çocuguna kazayla hamile kalmıştı bigün oturuyoken midesi yanıyo habire söylenio keşke aldırsdaydım nerden yaptık bu çocugu mahfetti benii o kadar sinirlendimki ağzıma geleni saymıştım. o yüzden şimdi ben midemmi bulanıyo mutluyum bi insan kusarken zevk alırmı ben alıyorum kustuktan sonra bile şükrediyorum ve inan her namazımdan sonra rabbim bütün olmayanlara anneliği hakeden herkeze bu duyguyu nasip etsin oluyo dualarımda

anlıyorum seni anlamammı ben bazen böyle birinin kazayla hamile kaldıgını duyunca aynaya bakardım sen kadınmısın diye aglardım kendimi kadın gibi hissedemiyodum eşim dogum günümde falan süpriz yaptıgında ben bunları haketmiorum sana bi evlat bile veremiyorum diye ağlardım bu duyguyu hiç hissedemicem gibi gelirdi hamilelikte hastalıktan şikayet eden insanlardan nefret ederdim teyzemin kızı 2. çocuguna kazayla hamile kalmıştı bigün oturuyoken midesi yanıyo habire söylenio keşke aldırsdaydım nerden yaptık bu çocugu mahfetti benii o kadar sinirlendimki ağzıma geleni saymıştım. o yüzden şimdi ben midemmi bulanıyo mutluyum bi insan kusarken zevk alırmı ben alıyorum kustuktan sonra bile şükrediyorum ve inan her namazımdan sonra rabbim bütün olmayanlara anneliği hakeden herkeze bu duyguyu nasip etsin oluyo dualarımda
Aynen canimm bende öyle hissediyorum işte bi hamile gördügüm zaman kendimi öyle eksik hissediyorum ki... ben kadın miyim diyorum hakikaten eşime babalık duygusunu tattiramicam diye öyle korkuyorum kı Rabbim sen duy sesimizi nolur hayırli evlatlar nasip et aminnnn

Aynen canimm bende öyle hissediyorum işte bi hamile gördügüm zaman kendimi öyle eksik hissediyorum ki... ben kadın miyim diyorum hakikaten eşime babalık duygusunu tattiramicam diye öyle korkuyorum kı Rabbim sen duy sesimizi nolur hayırli evlatlar nasip et aminnnn
canım elbet vardır vakti saati sakın umudunu kaybetme duadan vazgeçme Allah sevdiği kulunun duasını hemen kabul etmezmiş sesini daha fazla duymak için öyle düşün

Çok haklısın canimm valla ama aklımdan atamıyorum yaa bosverdm diyorum ama aslında boşverememisim sürekli rüyalarımda görüyorum hayirli bir zamanı var ama sabretmek çok zorr neyi çok istiyosan onla sinaniyosun:KK12:

Çok haklısın canimm valla ama aklımdan atamıyorum yaa bosverdm diyorum ama aslında boşverememisim sürekli rüyalarımda görüyorum hayirli bir zamanı var ama sabretmek çok zorr neyi çok istiyosan onla sinaniyosun:KK12:
aynen öyle canım sakın strese girmemeye çalış gerçekten stres yumurtlamanın en büyük düşmanı

aynen öyle canım sakın strese girmemeye çalış gerçekten stres yumurtlamanın en büyük düşmanı
Tamam kuzumm inşallah . Yarın klomene başlıyorum tahlillerim herseyim temiz çıktı sadece adet gecikmesi ve ekran görüntüsü pco. Bu ay umutluyum ınsalah sitres sıkıntı yok kendime örgü aldım onu oreyim kafama takmayayim diye hem calisiyorim ne ara takıyorum ben anlamıyorum gerçekten kendimi dua etmeyi unutma canum bana her gördüğüm den dua istiyorum böyle haydi hayırlısı bakalım ocak ayında neler olacak..;)

Back
X