Anne olabilmek niyetiyle okuyoruz 🍀

Normalde var bende bunu anlayabilecek kapasite ama bir süreliğine devre dışı. işlemin filan var mı canım? Ne zaman okunsun istersin?
1 hafta önce doktoe kontrolümde yumurtalıklarımda 3 cmlik bi kist olduğunu öğrendim o yüzden bu aydan pekte umutlu değilim bat 16 aralık adetten sonra tekrar kontrole gitcem kist gitmiş mi diye bakılacak. Bunun dışında yaptırdığım bi işlem yok adetimden sonra okunursa eğer çok sevinirim

Benim listede en baştaki gibiydi liste de değişiklik olmuş anlaşılan en kısa sürede diğer kızlaraada okuyup haber vereceğim

Tamam listeye ekliyorum senin için önemli olan gün yaklaşınca bir kaç gün önce haber vermen yeterli.

Benim listede en baştaki gibiydi liste de değişiklik olmuş anlaşılan en kısa sürede diğer kızlaraada okuyup haber vereceğim
İşlemlerinin tarihleri belli olanlar oluyo oynama yapabiliyoruz. Akşamları etiketliyorum ya ona bi bak drğişiklik varsa ona göre okursun.

Evet cok ilginç. Dr da olmasi lazimdi dedi yumurtaliklar direncliymis
Yumurtalar bile olmamak icin direniyor
Amiiin canim. Rabbim isteyen , anneliğe layik olan herkese nasip etsin .

Benide ekleyin
Ve çocuğum olması için her gün kaç adet hangi duaları okumalıyım acaba
Bi formülü yok. Biz kendimizce bir şeyler okuyoruz birbirimize. İstersen yazarız sıraya. Duaya katılırsın. Bi işlemin filan varsa öne alırız istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…