Listese eklemelee var gördün mü canım?
1 hafta önce doktoe kontrolümde yumurtalıklarımda 3 cmlik bi kist olduğunu öğrendim o yüzden bu aydan pekte umutlu değilim bat 16 aralık adetten sonra tekrar kontrole gitcem kist gitmiş mi diye bakılacak. Bunun dışında yaptırdığım bi işlem yok adetimden sonra okunursa eğer çok sevinirimNormalde var bende bunu anlayabilecek kapasite ama bir süreliğine devre dışı.işlemin filan var mı canım? Ne zaman okunsun istersin?
Tamam listeye ekliyorum senin için önemli olan gün yaklaşınca bir kaç gün önce haber vermen yeterli.1 hafta önce doktoe kontrolümde yumurtalıklarımda 3 cmlik bi kist olduğunu öğrendim o yüzden bu aydan pekte umutlu değilim bat 16 aralık adetten sonra tekrar kontrole gitcem kist gitmiş mi diye bakılacak. Bunun dışında yaptırdığım bi işlem yok adetimden sonra okunursa eğer çok sevinirim
Yeni gördüm canım beniimmListese eklemelee var gördün mü canım?
İşlemlerinin tarihleri belli olanlar oluyo oynama yapabiliyoruz. Akşamları etiketliyorum ya ona bi bak drğişiklik varsa ona göre okursun.Benim listede en baştaki gibiydi liste de değişiklik olmuş anlaşılan en kısa sürede diğer kızlaraada okuyup haber vereceğim
Şu listeyi gene takip ederim teşekkür ediyorumEki Görüntüle 2735580
Sıradakizinbiri9 var.
@Nosking
Burcu2614
S Sabr-Sukur-Dua
kizinbiri9
Efenin_Annesi
merve
Mehfam
@camlihemsinli
@umudumanneolmak
@Mavim25
@burcusami
@nghnyr
@Buseeeeee95
@Larka
@Cemrewww
@Kelebek-bek
@Hemsirecik
@ManyakPrenses
@Maviayyy
Ecmel-vera
@Tubaa9533
@pariko
Gereksiz06
@rukiyets
sadeem
@sweetgirlcandy
@Gelincik78
@H M
@Life light
@edaecoo
@olive_bluto
@mhndsbayan
@cukulatam
@halleycik
@Kanaryaaa
@hasbeee
@Magnifiaque
@cesmicihann
@Evva
@Bademmm388
@Aylinaydemir35
@Minnosella098
@KurkmantoluSero
@bebekedi
@Esraa23
@NaaNaa
@Bir Pelincik
@Birkucukkalp
Rica ederim beybisi.Şu listeyi gene takip ederim teşekkür ediyorum
Benide ekleyinHoşgeldin 5
Tamamdır teşekkürlerTamam listeye ekliyorum senin için önemli olan gün yaklaşınca bir kaç gün önce haber vermen yeterli.
Evet cok ilginç. Dr da olmasi lazimdi dedi yumurtaliklar direncliymisÇok ilginç 5 küsur amh ve yumurta oluşmaması ya ben artık kısmet diyorum gerçekten.elbet olacak Rabbim bizleri de sevindirecek ben inanıyorumAllah büyük canım inşallah en kısa sürede ve en hayili anda sağlıklı hayırlı evlat nasip eylesin sana bana ve buradaki arkadaslarimiza amin canı gönülden istegen herkese de tabi
Bi formülü yok. Biz kendimizce bir şeyler okuyoruz birbirimize. İstersen yazarız sıraya. Duaya katılırsın. Bi işlemin filan varsa öne alırız istersen.Benide ekleyin
Ve çocuğum olması için her gün kaç adet hangi duaları okumalıyım acaba
Yok canım işlemim Sıraya yazabilirsinBi formülü yok. Biz kendimizce bir şeyler okuyoruz birbirimize. İstersen yazarız sıraya. Duaya katılırsın. Bi işlemin filan varsa öne alırız istersen.
Tamamdır. Sen başla istersen listenin başından okumayaYok canım işlemim Sıraya yazabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?