Sırayla her birimize okuyoruz. Liste aşağıdaki gibi. Dualar da aşağıda. Uygun mu senin için?Arkadaşlar beni de alın duaniza bnim içinde okuyabilen var mıdır bn tam okarak kaç tane okuyucam bide hangisini okuyacam.
Eki Görüntüle 2735580
Sırada @kizinbiri9 var.
@Nosking
@Burcu2614
@Sabr-Sukur-Dua
@kizinbiri9
Efenin_Annesi
merve
@reyyanK
@camlihemsinli
alsem
@Mavim25
@burcusami
BankacI26
Twinsmom19
Larka
C Cemreww
K Kelebek-bek
Hemsirecik
ManyakPrenses
@Maviayyy
@Ayral1949
@Tubaa9533
@pariko
@Gereksiz06
rubil
sadeem
sweetgirlcandy
Gelincik78
@H M
@Life light
edaecoo
@olive_bluto
@mhndsbayan
@cukulatam
@halleycik
@Kanaryaaa
@hasbeee
@Magnifiaque
@cesmicihann
@Evva
@Bademmm388
@Aylinaydemir35
@Minnosella098
@KurkmantoluSero
@bebekedi
@Esraa23
@NaaNaa
@Bir Pelincik
@Birkucukkalp
Tamam listeye ekliyorum. 4.kişideyiz. Kime okuduysan o arkadaşını etiketleyip haber veriyorsun. Zaten dualar kısa. Arkadaşlar günlük 3 5 kişiye okuyo nerdeyse. Ama her gün 1 kişinin sırası oluyor. Yani isteteyen önden de gidebiliyor. Etiketlemeler kafanı karıştırmasın.Uygun dur arkadaşlar
Hayırlı olsun hamilesiniz.Selam Aleyküm kızlar bende dua edebileceğim bir yer arıyordum şükür burayı buldum
Teşekkür ederim Allah razı olsun biraz sıkıntılı ama rabbim hayırlısını nasip eder inşallahHayırlı olsun hamilesiniz.
Canım burdaki duaları biz evlat sahibi olabilmek için okuyoruz. Reglken de okunabiliyor. Sayıyı da kendimize uygun bi şey seçtik. Biz listeyle ilerliyoruz. Ama senin durumun özelmiş, aciliyetliymiş. Sen bunları sayısızca oku inşallah. Allah hakkında hayırlısını versin. Dilersen sen anasayfada dua iste arkadaşlardan.Kızlar paylaşmış olduğunuz dualar abdestsiz okunuyor değil mi çok afedersiniz benim kanamam var hangi duayı okuyacağımı bilemedim gebelik durumum var fakat bebeğim gelişmiyor haftasıyla uyumlu değil göremedim bebeğimi kürtaj olma durumum var nasıl bir dua önerirsiniz rica etsem yardımcı olurmusunuz?
Teşekkür ederim Allah razı olsun ben kendim abdestsiz okuyabileceğim dua arıyorum burdakiler için listeden hangi dua okunacaksa okurum inşirah abdestsiz okunur muCanım burdaki duaları biz evlat sahibi olabilmek için okuyoruz. Reglken de okunabiliyor. Sayıyı da kendimize uygun bi şey seçtik. Biz listeyle ilerliyoruz. Ama senin durumun özelmiş, aciliyetliymiş. Sen bunları sayısızca oku inşallah. Allah hakkında hayırlısını versin. Dilersen sen anasayfada dua iste arkadaşlardan.
Benim dini bilgim çok yok canım dua niyetine okunuyo mu bilmiyorum. Ama sure ya okunmaz sanırım. Sen şimdi buradaki listeyi bırak sadece kendine odaklan canım.Teşekkür ederim Allah razı olsun ben kendim abdestsiz okuyabileceğim dua arıyorum burdakiler için listeden hangi dua okunacaksa okurum inşirah abdestsiz okunur mu
Eğer çok zorda kalınırsa dua niyetine okuyabilir ama kuranda geçen ayetler olduğu için abdestsiz okunmamali :)Benim dini bilgim çok yok canım dua niyetine okunuyo mu bilmiyorum. Ama sure ya okunmaz sanırım. Sen şimdi buradaki listeyi bırak sadece kendine odaklan canım.Feminas bilgi verir misin bu arkadaşa inşirah kanamalıyken okunamaz di mi? Bir de dediğim gibi anasayfada kendine dua iste daha çok gören olur bence.
bu eski listeee demi mervişş ben altlarda kalmışımmmmmEki Görüntüle 2735580
Sırada @kizinbiri9 var.
@Nosking
@Burcu2614
@Sabr-Sukur-Dua
@kizinbiri9
Efenin_Annesi
merve
@reyyanK
@camlihemsinli
alsem
@Mavim25
@burcusami
BankacI26
Twinsmom19
Larka
C Cemreww
K Kelebek-bek
Hemsirecik
ManyakPrenses
@Maviayyy
@Ayral1949
@Tubaa9533
@pariko
@Gereksiz06
rubil
sadeem
sweetgirlcandy
Gelincik78
@H M
@Life light
edaecoo
@olive_bluto
@mhndsbayan
@cukulatam
@halleycik
@Kanaryaaa
@hasbeee
@Magnifiaque
@cesmicihann
@Evva
@Bademmm388
@Aylinaydemir35
@Minnosella098
@KurkmantoluSero
@bebekedi
@Esraa23
@NaaNaa
@Bir Pelincik
@Birkucukkalp
Ay evet.bu eski listeee demi mervişş ben altlarda kalmışımmmmm
kızzz aklın nerelerde kaldıııı senn tbiii bu kdr kişiden ilgilenince akıl kalmıyor demi haklısınAy evet.
Karışıyo tabi bazen. Kimsenin bana bi şey yok canısı. Kaydettiğim dosyadaki listeyi düzenlememişim elle düzelttim bunu seni unutmuşum. Helal olsun ne demek.kızzz aklın nerelerde kaldıııı senn tbiii bu kdr kişiden ilgilenince akıl kalmıyor demi haklısınhakkını helal et canımmm
O zaman regl iken okumıcaz mı canım şimdi okuduğumuz dualarıEğer çok zorda kalınırsa dua niyetine okuyabilir ama kuranda geçen ayetler olduğu için abdestsiz okunmamali :)
Ajkom bizim duayı sormuyon di mi?O zaman regl iken okumıcaz mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?