Günaydın canım Türkçe sini okursun ama abtesli okursan daha faziletli eyer hastaysan abdessiz Türkçesinide okursun snra abdestlı oku demişti bi arkadasmO zaman regl iken okumıcaz mı canım şimdi okuduğumuz duaları
Bnde görüntü resmi almştmMantıklı o da olur inşallah nasipte varsa kim önünde durabilir.
Anladım canım teşekkürlerGünaydın canım Türkçe sini okursun ama abtesli okursan daha faziletli eyer hastaysan abdessiz Türkçesinide okursun snra abdestlı oku demişti bi arkadasm
Rca edermAnladım canım teşekkürler
Regle iki gün kaldıydı ne kdr iyi oldu bilemezsn
Etiketleiyorum akşamları onlara baksan yeter. Bildirimde sorun olabiliyo bazen.Bende eski listeye göre okuyorum kızlarkizinbiri9 ve Mehfam sizin adına okudum Allah dualarınızı kabul etsin bir de bana bildirim gelmiyor ya gruba biri yazınca
Bende öyleBende eski listeye göre okuyorum kızlarkizinbiri9 ve Mehfam sizin adına okudum Allah dualarınızı kabul etsin bir de bana bildirim gelmiyor ya gruba biri yazınca
En başa yazdım isimleri bugün o bildirim de mi gelmedi?Bende öyleeski listeyi ss aldm ona göre okuyorum
Yok hiç gelmediEn başa yazdım isimleri bugün o bildirim de mi gelmedi?
Evet çok dediler gelmiyo diye ya. Ben de başa yazdım. Değişiklik olursa diye arada bakın yine olur muYok hiç gelmedi
Çok uzaklasmamisim başa yazdığın iyi olmuş ordan devam ederim artık önceden yoktu
Çok karışık çok mesaj var geçen girip listeye tekrar aradım baya uğraştımEvet çok dediler gelmiyo diye ya. Ben de başa yazdım. Değişiklik olursa diye arada bakın yine olur mu
Ben domestos sever için okumayamadım benim yerime okur musun?Hayırlı akşamlar canlar. Yetiştiremeyen varsa yardım edebilirim. Abdestleyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?