- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
Canım bizim duadan bahsetmiyo musunuz karıştı mı yoksaAjkom bizim duayı sormuyon di mi?
Gece başka arkadaş inşirah sordu bana ben de dini bilgim yok diye feminası etiketledim.Canım bizim duadan bahsetmiyo musunuz karıştı mı yoksa
Hee tamam canım anladım şimdi tabi abdestsiz okunmaz ayet o iyi yapmışsın Allah razı olsunGece başka arkadaş inşirah sordu bana ben de dini bilgim yok diye feminası etiketledim.
Rica ederim balım. Bi şey yapmadım.Hee tamam canım anladım şimdi tabi abdestsiz okunmaz ayet o iyi yapmışsın Allah razı olsun
bni litfnnn unutmaaa o zmn hayatmKarışıyo tabi bazen. Kimsenin bana bi şey yok canısı. Kaydettiğim dosyadaki listeyi düzenlememişim elle düzelttim bunu seni unutmuşum. Helal olsun ne demek.
Bu topicte ne okudugunuzu bilmiyorum canım sadece reglken Kuran'dan âyet okunmaz :)O zaman regl iken okumıcaz mı canım şimdi okuduğumuz duaları
Evet evet bende sondan başlayınca msjları okumaya karıştırmışım canım çözdük sağolBu topicte ne okudugunuzu bilmiyorum canım sadece reglken Kuran'dan âyet okunmaz :)
Mantıklı o da olur inşallah nasipte varsa kim önünde durabilir.merve ciğim. Asıl listeyi ilk sayfaya sabitlesen mi. Ben her seferinde eski sayfalara gidip buluyorum. Yoruluyorum
Allah razı olsunedaecoo yani kendim için @nghnyr , @Buseeeeee95 , Larka , @Cemrewww , @Kelebek-bek, @Hemsirecik , ManyakPrenses , kızlar sizin için okudummm. allah kabul eyleyen dualardan etsinn. rabbim kucağımızı en kısa zamanda doldursun hayırlı evlatlar ihsan etsin
Teşekkür ederim Allah'ım razı olsunEğer çok zorda kalınırsa dua niyetine okuyabilir ama kuranda geçen ayetler olduğu için abdestsiz okunmamali :)
Amin canım Allah razı olsun Çok teşekkür ederim Ben de okuyorum hala Akşama hediye edeceğim arkadaşlar inşallahEfenin_Annesi için okudum Rabbim kabul etsin inşallah kucaklarımız dolsun inşallah hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli
Allah razı olsun çok sağol canım
Amin canım, ağzına sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?