Biliyormusun sorun 'Dua'nin ne olduğunu bilmekte, başka bir mesele yok.sizin benimle sorununuz nedirrrrrr........
Zaten zor bir seyden geciyrum ve geciyoruz biraz edep biraz saygi birazda anlayisli empatiye davet ediyrum sizi keske böyle her konuda anlaysli kisiliginizi benim bulundugum durum icinde aktif hala getryor olmus olsaydinz yazik.
Tamam. Yolun açık olsun dedim. Biz yeter ki Allah'a havale olalım. Elhamdülillah tedirginliğimiz yok.Hanm efendi bu nedir ya size mi danismam lazim girip cikis saatimi bu neyin egosu yada sindirememezligi siz benim icimi disimi nerden biliyorsunz nerden biliyorsunz sirasi gelen arkadalrin ekran gorüntusunu almadigimi sonra okuyacagimi sizi tatmin ettirici cevaplar vermem mi lazim illaaa cok fazla üstüne geliyrsnz hakkima giriyorsunuz allaha havelesinizzz benimde kronik hastasi var suan bulundugum evde annmlerdeym ama bnde riskliyim agliyrum uyuyamiyrum herseyi anlatyimmi oglum agliyr babasni istyr evi istyr yeterrrrrrrrarttiiiiiiiikkkkkkkkkk
Allah bizi ıslah etsin hidayet versin inşallah kimsenin hakkına girdirmesinTamam. Yolun açık olsun dedim. Biz yeter ki Allah'a havale olalım. Elhamdülillah tedirginliğimiz yok.
Benim sizinle ne derdim olabilir. Size dua okundu hadi ben gidiyorum bay olmaz. Olmamalı. Vaktiniz yoksa foruma nasıl giriyorsunuz hanım efendi. Edep edep evet. BiraZda kul hakkı !sizin benimle sorununuz nedirrrrrr........
Zaten zor bir seyden geciyrum ve geciyoruz biraz edep biraz saygi birazda anlayisli empatiye davet ediyrum sizi keske böyle her konuda anlaysli kisiliginizi benim bulundugum durum icinde aktif hala getryor olmus olsaydinz yazik.
Ay yine bizden müneccim olmamızı bekliyorsunuz. Neymiş ss almışınız. Madem öyle açıklayn. Neyse zaten okumayın da. Bana okumayın özellikle lütfen hanfendi. Allah gönül rahatlığı versin ne kadar mümkünse. !Hanm efendi bu nedir ya size mi danismam lazim girip cikis saatimi bu neyin egosu yada sindirememezligi siz benim icimi disimi nerden biliyorsunz nerden biliyorsunz sirasi gelen arkadalrin ekran gorüntusunu almadigimi sonra okuyacagimi sizi tatmin ettirici cevaplar vermem mi lazim illaaa cok fazla üstüne geliyrsnz hakkima giriyorsunuz allaha havelesinizzz benimde kronik hastasi var suan bulundugum evde annmlerdeym ama bnde riskliyim agliyrum uyuyamiyrum herseyi anlatyimmi oglum agliyr babasni istyr evi istyr yeterrrrrrrrarttiiiiiiiikkkkkkkkkk
Allah'a şükür kimsenin kul hakkına da girmedim Ben kendimi bildikten sonra kimsenin beni yer mesine ya da yüceltmesi ne ihtiyacım yok sırası gelene de gelmeyene de okuduğumu Allah biliyor yeter şu anki psikolojim okumaya müsait değil dedim sadece bana okundu bundan snrasina okuyamam desem neyse anlayiss yahu az anlayisss bu kadr ütune gelnmez bi r insann sende tedavi asamsndasin merve bana yapmis oldugunun hic birini yapmadim sana allh biliyr yordun beni cok yrdnz ikinzde allaha havale edyrum bitti.Biliyormusun sorun 'Dua'nin ne olduğunu bilmekte, başka bir mesele yok.
Hassas olmak önemli. Kimse sana kötü birşey demiyor olayı dramatize gerek yok bu her grubta istenir beklenir sana has birşey değil.Gönülden gelmeyince beklemekte yanliş tabi. Size geçmiş olsun iyi günler kapansa iyi olur konu. Biz okumaya devam ederiz evvelallah.
Allah gönlünüze göre varsın bu konu burda uzatilmasin eğer uzatirsaniz orda burda bunun vebali size "dua nin manasını bozmayın kişisel algılamayın bitti.
Ben seninle şuan ilk defa muhattab oldum nasıl yordum acaba? Seni tanımam etmem. Lütfen kapatır mısın konuyu. Senin okuyup okumaman ilgi alanım degil ben bana düşeni yaparım. İsterse herkes çıksın girsin benim olayım bu degil. Sen orda burda dua konusu olduğu için hassas davran uzatma dedim.Olayı başka yerlere cekme dedim sadece. Bidaha yazmayacağım size hanfendi sizde yazmayın bana.Allah'a şükür kimsenin kul hakkına da girmedim Ben kendimi bildikten sonra kimsenin beni yer mesine ya da yüceltmesi ne ihtiyacım yok sırası gelene de gelmeyene de okuduğumu Allah biliyor yeter şu anki psikolojim okumaya müsait değil dedim sadece bana okundu bundan snrasina okuyamam desem neyse anlayiss yahu az anlayisss bu kadr ütune gelnmez bi r insann sende tedavi asamsndasin merve bana yapmis oldugunun hic birini yapmadim sana allh biliyr yordun beni cok yrdnz ikinzde allaha havale edyrum bitti.
hepiniz goz ardisinz siz yazmazsanz sevnirimBen seninle şuan ilk defa muhattab oldum nasıl yordum acaba? Seni tanımam etmem. Lütfen kapatır mısın konuyu. Senin okuyup okumaman ilgi alanım degil ben bana düşeni yaparım. İsterse herkes çıksın girsin benim olayım bu degil. Sen orda burda dua konusu olduğu için hassas davran uzatma dedim.Olayı başka yerlere cekme dedim sadece. Bidaha yazmayacağım size hanfendi sizde yazmayın bana
Yapasın varsa yap içinde kalmasın. Herkesin tedavisi kendine. Çıkıyorum dediğinde laf etmedim elbette insan zorlanabilir. Ama burda edepsiz diyecen ana sayfada küfür emojisi? Susacak mıyım? Herkesin tedavisi kendine. Ben seni Allah'a havale etmiyorum. Ben hala ardından dua ediyorum yolun açık olsun diye. Okudukların için sağol. Güle güle. Lütfen daha yazma.Allah'a şükür kimsenin kul hakkına da girmedim Ben kendimi bildikten sonra kimsenin beni yer mesine ya da yüceltmesi ne ihtiyacım yok sırası gelene de gelmeyene de okuduğumu Allah biliyor yeter şu anki psikolojim okumaya müsait değil dedim sadece bana okundu bundan snrasina okuyamam desem neyse anlayiss yahu az anlayisss bu kadr ütune gelnmez bi r insann sende tedavi asamsndasin merve bana yapmis oldugunun hic birini yapmadim sana allh biliyr yordun beni cok yrdnz ikinzde allaha havale edyrum bitti.
Eki Görüntüle 2732603
Eki Görüntüle 2732602
Türkçe okunuşu aşağıdadır.
Eki Görüntüle 2733412
Ayetlerden kısmi alıntılardır. Regl iken de okunabilsin istiyorum. Önerilere ve uyarılara açığım.
Hz.Yunus'un duasını bu dönemde hepimizin yüreğinin ferahlamaya ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için eklemek istedim.
100+100 adet şeklinde okuyalım istiyorum. Listemiz herkese açıktır. Sürekli eklemeler yapılacaktır. Çünkü duaya ihtiyaç asla bitmez. Ben listeyi yazacağım her gün sırası gelen kişinin adını listedekileri etiketleyerek paylaşacağım. Okundu yoklaması almayacağım. Ama ricamdır ki okuyan okuduğunu bildirsin duasını ederek arkadaşına okuduğunu hediye etsin. Herkesin okuyacağından eminim.
Sayı sınırlaması ve total sayı yok. Ne kadar kalabalık olursak o kadar çok kişinin birbirine duası geçmiş olur.
Gönülden gönüle kurduğumuz dua köprülerinin izini, annelik sevincimizde hep taşımamız dileğiyle.
Başlama Tarihi: 5 Aralık 2020 20.00
@Nosking
@Burcu2614
@Sabr-Sukur-Dua
@kizinbiri9
merve
@_Reyyan
Merayyy
edaecoo
alsem
Mavim25
burcusami
BankacI26
@Busee95
@Larka
@Cemrewww
@Hemsirecik
@ManyakPrenses
@Maviayyy
@Beyza-
@Tubaa9533
@pariko
@Gereksiz06
@rukiyets
@sadeem
@sweetgirlcandy
@Gelincik78
H M
@Life light
@olive_bluto
@mhndsbayan
@cukulatam
@halleycik
@Kanaryaaa
@hasbeee
@Magnifiaque
@cesmicihann
@Evva
@Bademmm388
@Minnosella098
K KurkmantoluS
NaaNaa
@Bir Pelincik
@Arelarven
gurbetgulu16
@sedeom
@Nurem
Yaaa bu nasıl kalp.Allahın izniyle bende hergűn sıradaki anne adayına okuyacam. Beni listeye ekleme.
Yaaa bu nasıl kalp.Çok teşekkür ederiz. Allah senin de kalbinin güzelliğini önüne çıkarsın.
Amin. Bu hasreti bir tek çeken bilir. Rabbim kolaylaştırsin, sağlıkla sizlere de kavuşmayı nasip etsin yavrularınıza.
Sırada kim var?
Listrmiz bu yoncalılara okuduk.SıradaMavim25 ve burcusami var.
@Nosking
@Burcu2614
@Sabr-Sukur-Dua
@kizinbiri9
merve
@_Reyyan
Merayyy
edaecoo
alsem
Mavim25
burcusami
BankacI26
@Busee95
@Larka
@Cemrewww
@Hemsirecik
@ManyakPrenses
@Maviayyy
@Beyza-
@Tubaa9533
@pariko
@Gereksiz06
@rukiyets
@sadeem
@sweetgirlcandy
@Gelincik78
H M
@Life light
@olive_bluto
@mhndsbayan
@cukulatam
@halleycik
@Kanaryaaa
@hasbeee
@Magnifiaque
@cesmicihann
@Evva
@Bademmm388
@Minnosella098
K KurkmantoluS
NaaNaa
@Bir Pelincik
@Arelarven
gurbetgulu16
@Nurem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?