Anne olabilmek niyetiyle okuyoruz 🍀

Biliyormusun sorun 'Dua'nin ne olduğunu bilmekte, başka bir mesele yok.
Hassas olmak önemli. Kimse sana kötü birşey demiyor olayı dramatize gerek yok bu her grubta istenir beklenir sana has birşey değil.Gönülden gelmeyince beklemekte yanliş tabi. Size geçmiş olsun iyi günler kapansa iyi olur konu. Biz okumaya devam ederiz evvelallah.
Allah gönlünüze göre varsın bu konu burda uzatilmasin eğer uzatirsaniz orda burda bunun vebali size "dua nin manasını bozmayın kişisel algılamayın bitti.

Tamam. Yolun açık olsun dedim. Biz yeter ki Allah'a havale olalım. Elhamdülillah tedirginliğimiz yok.

Benim sizinle ne derdim olabilir. Size dua okundu hadi ben gidiyorum bay olmaz. Olmamalı. Vaktiniz yoksa foruma nasıl giriyorsunuz hanım efendi. Edep edep evet. BiraZda kul hakkı !

Ay yine bizden müneccim olmamızı bekliyorsunuz. Neymiş ss almışınız. Madem öyle açıklayn. Neyse zaten okumayın da. Bana okumayın özellikle lütfen hanfendi. Allah gönül rahatlığı versin ne kadar mümkünse. !

Allah'a şükür kimsenin kul hakkına da girmedim Ben kendimi bildikten sonra kimsenin beni yer mesine ya da yüceltmesi ne ihtiyacım yok sırası gelene de gelmeyene de okuduğumu Allah biliyor yeter şu anki psikolojim okumaya müsait değil dedim sadece bana okundu bundan snrasina okuyamam desem neyse anlayiss yahu az anlayisss bu kadr ütune gelnmez bi r insann sende tedavi asamsndasin merve bana yapmis oldugunun hic birini yapmadim sana allh biliyr yordun beni cok yrdnz ikinzde allaha havale edyrum bitti.

Ben seninle şuan ilk defa muhattab oldum nasıl yordum acaba? Seni tanımam etmem. Lütfen kapatır mısın konuyu. Senin okuyup okumaman ilgi alanım degil ben bana düşeni yaparım. İsterse herkes çıksın girsin benim olayım bu degil. Sen orda burda dua konusu olduğu için hassas davran uzatma dedim.Olayı başka yerlere cekme dedim sadece. Bidaha yazmayacağım size hanfendi sizde yazmayın bana.

heoi
hepiniz goz ardisinz siz yazmazsanz sevnirim

Yapasın varsa yap içinde kalmasın. Herkesin tedavisi kendine. Çıkıyorum dediğinde laf etmedim elbette insan zorlanabilir. Ama burda edepsiz diyecen ana sayfada küfür emojisi? Susacak mıyım? Herkesin tedavisi kendine. Ben seni Allah'a havale etmiyorum. Ben hala ardından dua ediyorum yolun açık olsun diye. Okudukların için sağol. Güle güle. Lütfen daha yazma.

Allahın izniyle bende hergűn sıradaki anne adayına okuyacam. Beni listeye ekleme.

Ben olaya müdahil olmak adına değil de şöyle bir yorumda bulunmak isterim ben kendim için zaten zorla değil içten gelerek edilen dua isterim ben elhamdülillah herkese içimden gelerek okuyorum hatta hiç tanımadığım insanlara özelden senin için şunu okudum falan da yazarım arada bunu bi görev gibi algılamıyorum içinden gelmeyen bana okumasın zaten..he kendi sırasını savdıktan sonra da hadi bana eyvallah diyene de zaten diyecek sözüm Yok.

Ayrıca söylemeden edemicem burası dua konusu belirli kişiler birbirinden hiç bi çıkar sağlamadan kulun kula duası makbuldür şeklinde olan bi mecra ben buradaki hiç kimseyi tanımam kimse de beni tanımaz Allah’a havale kısmı var ya keşke hepimiz Allah’a havale olsak zaten Rabbimden istiyoruz istediklerimizi biz sadece aracıyız bizim dileğimizi de onların dileğini de kabul et söylediğimiz şeyler lütfen kim olursa olsun bi sorumluluk alıyorsa yerine getirmek olsun o sorumluluğu getirmeyecekse almasın. Ben okudum sen de bana okuyacaksın gibi durumum yok hatta kendisine okunup kimseye okumamış olanı da fark ettim kendi bileceği iş bana içinden gelmeyecekse okumasın zaten ben listedeki herkese okuyacağım Allah izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…