Ağzına sağlık@_Reyyan @camlihemsinliedaecoo alsem size okudum Allah hepimizi hayırlı evlatlara kavuştursun inşallah
Allah yardımcın olsun balım. Annene de eşine de acil şifalar diliyorum.Listeye sondan gelmeme ragmen yetiştim hatta 2 kisi onde gidiyorum sadeceEfenin_Annesi sizde covid yok sadece sizde kronik rahatsizligi olan yada evde cocugu olan vs vs yok . Bende annemn yannda yasamak zorundaym esimle.esim covit hepimiz evde karantinadayz annem beyninde tmor var ona esime evde cocuk var ona bizlerde kostryoruz ekstra yemek temizlk hepimzde var ekstra gebelik surecyle burdaki herkesler ugrasyor ama inanki burdaki herkese suan kendini izah etmeye calismak yerine yazilari okudum 2 sayfa kadar senin bu konun tartisilmis keşke bunlari konuşmak yerine 10 kişiye okurdun inan ben 20 dkda 1 kisiye okuyorm cok zor olmamali dualara hepimzn ihtiyaci var size okunmus olmasi bizlerin hakkina giriyor olmaniz istedgnz kadar ss alip sonra okycam dyin suan yapılıyor bu zikir.
Elbette icten ve gonulden edilen dualar kabul olir elbette dualari okurken baska birsey dusunmek yarida birakip bir is yapip tekrar okumak deglde gercekten karsidaki insani niyetimize alip tanimasak bile onun icin guzellikler istemek el acmak kalben istemek bende sahsen icten edilmycekse bir anlami zaten yok hepimizn esi dostu var zaten ekstra okuyan onemli olanda birbirlerini tanimayan insanlarin karsindakine dua etmesi deglmidr zaten hosbuldum canim sifa dileklerin icinde Allah razi olsun rabbim sifa bekleyen herkese sifa versin insallah. Rabbim herkesin gonlune gore versin aminnAllah yardımcın olsun balım. Annene de eşine de acil şifalar diliyorum.Gönülsüz okuyacağına hiç okunmasın. İnan bu listenin tamamı çok çok içten okuyor bu 2. Dua grubumuz. Sen de geldin hoşgeldin. Allah hepimizin gönlüne göre versib.
rahatsz babam sigara cok icen biri bendede belirti bas gosterdi test verdim simdi inanin kendimi ispatlamak gibi niyetim yok kendimi biliyorum bn bu bana yeter yasamayana anlat anlata bildgn kadr yine anlamz beni etraftaki insanlara yanlis düsünce gibi aksettirenleri rabbim görsün o bilir ne yapacagini susuyorumListeye sondan gelmeme ragmen yetiştim hatta 2 kisi onde gidiyorum sadeceEfenin_Annesi sizde covid yok sadece sizde kronik rahatsizligi olan yada evde cocugu olan vs vs yok . Bende annemn yannda yasamak zorundaym esimle.esim covit hepimiz evde karantinadayz annem beyninde tmor var ona esime evde cocuk var ona bizlerde kostryoruz ekstra yemek temizlk hepimzde var ekstra gebelik surecyle burdaki herkesler ugrasyor ama inanki burdaki herkese suan kendini izah etmeye calismak yerine yazilari okudum 2 sayfa kadar senin bu konun tartisilmis keşke bunlari konuşmak yerine 10 kişiye okurdun inan ben 20 dkda 1 kisiye okuyorm cok zor olmamali dualara hepimzn ihtiyaci var size okunmus olmasi bizlerin hakkina giriyor olmaniz istedgnz kadar ss alip sonra okycam dyin suan yapılıyor bu zikir.
Tabi biz biraz ilerledik ama yetişebilirim düzenli okurum dersen olur.merhabalar bende katılabilirmiyim?
Gecmis olsun ben yalan soyluyorsunuz demedm yada herhangi biri demedi.sadece bunlar bir bahane olamaz yani hepimzn saglik sorunlari var ugrastigmz birseyler var gecmis olsun sizde de belirti olabilir umarım hafif atlatirsiniz sizde ailenizde ama yani cok zor dualar degil elbet bos bir vakit bulunur ki bu karantina surecnde cok fazla bos vaktnz olcak yasayan biri olarak . Burda kimse kimseyi tanimiyor ki sizi yada bir baskasini buradaki insanlara yanlis düşündüremeyiz herkesin kendi dusuncesi var paylasiyor paylasiyoruz aynen oyle rabbim herkesi herseyi gorur sadece herkes kendı dusuncesini aktariyor sizin yapmis oldugunuz tutum karşısındaannmim kronik rahtszligi var ananem astim koa hiper tansiyon var kalp damri tiknik oglum kronik
rahatsz babam sigara cok icen biri bendede belirti bas gosterdi test verdim simdi inanin kendimi ispatlamak gibi niyetim yok kendimi biliyorum bn bu bana yeter yasamayana anlat anlata bildgn kadr yine anlamz beni etraftaki insanlara yanlis düsünce gibi aksettirenleri rabbim görsün o bilir ne yapacagini susuyorum
tabiki tam olarak ne yapmam gerekiyor söylerseniz ne kadar okumam gerekiyor, kimlere. Bende evlat sahibi olmaya çalışıyorumTabi biz biraz ilerledik ama yetişebilirim düzenli okurum dersen olur.
yazinizi begenenleri allahta hosnut kilsin bu durumumdan zevk alanlari amin allahm duami biliyrsnGecmis olsun ben yalan soyluyorsunuz demedm yada herhangi biri demedi.sadece bunlar bir bahane olamaz yani hepimzn saglik sorunlari var ugrastigmz birseyler var gecmis olsun sizde de belirti olabilir umarım hafif atlatirsiniz sizde ailenizde ama yani cok zor dualar degil elbet bos bir vakit bulunur ki bu karantina surecnde cok fazla bos vaktnz olcak yasayan biri olarak . Burda kimse kimseyi tanimiyor ki sizi yada bir baskasini buradaki insanlara yanlis düşündüremeyiz herkesin kendi dusuncesi var paylasiyor paylasiyoruz aynen oyle rabbim herkesi herseyi gorur sadece herkes kendı dusuncesini aktariyor sizin yapmis oldugunuz tutum karşısında
Birazdan listeyi paylaşacağım yeni kişilere geçeceğiz. İlk sayfadaki 2 dualadan 100'er tane okuyoruz her arkadaşımız için. Kolay ilerleniyor. 1 günde yetişti sonradan kayılanlar bile.tabiki tam olarak ne yapmam gerekiyor söylerseniz ne kadar okumam gerekiyor, kimlere. Bende evlat sahibi olmaya çalışıyorum
Sırada @nghnyr veTwinsmom19 var.
Nosking
Burcu2614
S Sabr-Sukur-Dua
kizinbiri9
merve
@_Reyyan
@camlihemsinli
edaecoo
alsem
Mavim25
burcusami
@nghnyr
Twinsmom19
Larka
@Cemrewww
Hemsirecik
ManyakPrenses
M Maviayyy
@Beyza-
@Tubaa9533
@pariko
Gereksiz06
@rukiyets
sadeem
sweetgirlcandy
Gelincik78
H M
Life light
olive_bluto
mhndsbayan
cukulatam
H halleycik
K Kanaryaaa
hasbeee
Magnifiaque
@cesmicihann
Evva
B Bademmm388
Minnosella098
@KurkmantoluSero
NaaNaa
Bir Pelincik
A Arelarven
gurbetgulu16
S sedeom
N Nurem
Evet nereye kadarsa kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?