Anne olabilmek niyetiyle okuyoruz 🍀

Tamam kuzum yaparım toplu okuyom diye yazmadım da şuan yarısını okudum akşama yarısını da okuyup herkesi etiket yaparım

Tımım cınıııığğğmm

Canım geçmiş olsun. Annene ve eşine acil şifalar diliyorum. Ama parmakları yorduğuna değmez

yazinizi begenenleri allahta hosnut kilsin bu durumumdan zevk alanlari amin allahm duami biliyrsn
Hanım efendi bu durumdan neden zevk alalım ayıp olmuyor mu? Geçmiş olsun allah şifa versin. Size dua edildi ama siz size dua edenleri görmeyip gruptan çıkmak istiyorsunuz. Bizde size güle güle diyoruz bişey demiyoruz ki. Sizin içiniz rahatsa bizimde rahat.

yazinizi begenenleri allahta hosnut kilsin bu durumumdan zevk alanlari amin allahm duami biliyrsn
Yahu arkadaşım kim senin durumundan neden zevk alsın?? Yani durup durup bişey yazıyosun tamam okuma biz senin için yine dua ederiz Allah acil şifalar versin Allah ikinci evladına da tez zamanda kavuştursun durup durup beddua eder gibi tövbe tövbe..sen okuma biz sana okuruz Allah acil şifalar versin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…