Müsait olunca yap ama balım sırasıyla. Yani toplu etiketlemeler de olsa yap. Kimsenin aklına bi şey gelmesin.Evet kuzum herkese okuduğum için tek tek etiket yapmıyorum okuyorum
Tamam canım nasıl uygunsa sana.Tamam kuzum yaparım toplu okuyom diye yazmadım da şuan yarısını okudum akşama yarısını da okuyup herkesi etiket yaparım
Tımım cınıııığğğmmEvet nereye kadarsa kısmet.ilk açarken de yazdım ya alım hep olacak okuyana kimin duası kabul olur bilinmez. Maksat olabildiğince çok dualaşmak. Ama şimdi yarıladık nerdeyse burdan sonra katılabilirim diyen çıkmaz pek.
SıradaBankacI26 ve Twinsmom19 var.
Nosking
Burcu2614
S Sabr-Sukur-Dua
kizinbiri9
merve
@_Reyyan
Merayyy
edaecoo
alsem
Mavim25
burcusami
BankacI26
Twinsmom19
Larka
@Cemrewww
Hemsirecik
ManyakPrenses
M Maviayyy
@Beyza-
@Tubaa9533
Oriana
Gereksiz06
@rukiyets
sadeem
sweetgirlcandy
Gelincik78
H M
Life light
olive_bluto
mhndsbayan
cukulatam
H halleycik
K Kanaryaaa
hasbeee
Magnifiaque
@cesmicihann
Evva
B Bademmm388
Minnosella098
K KurkmantoluS
NaaNaa
Bir Pelincik
A Arelarven
gurbetgulu16
S sedeom
N Nurem
Canım geçmiş olsun. Annene ve eşine acil şifalar diliyorum. Ama parmakları yorduğuna değmezListeye sondan gelmeme ragmen yetiştim hatta 2 kisi onde gidiyorum sadece @Umutlu_anne sizde covid yok sadece sizde kronik rahatsizligi olan yada evde cocugu olan vs vs yok . Bende annemn yannda yasamak zorundaym esimle.esim covit hepimiz evde karantinadayz annem beyninde tmor var ona esime evde cocuk var ona bizlerde kostryoruz ekstra yemek temizlk hepimzde var ekstra gebelik surecyle burdaki herkesler ugrasyor ama inanki burdaki herkese suan kendini izah etmeye calismak yerine yazilari okudum 2 sayfa kadar senin bu konun tartisilmis keşke bunlari konuşmak yerine 10 kişiye okurdun inan ben 20 dkda 1 kisiye okuyorm cok zor olmamali dualara hepimzn ihtiyaci var size okunmus olmasi bizlerin hakkina giriyor olmaniz istedgnz kadar ss alip sonra okycam dyin suan yapılıyor bu zikir.
Ağzına sağlık
Hanım efendi bu durumdan neden zevk alalım ayıp olmuyor mu? Geçmiş olsun allah şifa versin. Size dua edildi ama siz size dua edenleri görmeyip gruptan çıkmak istiyorsunuz. Bizde size güle güle diyoruz bişey demiyoruz ki. Sizin içiniz rahatsa bizimde rahat.yazinizi begenenleri allahta hosnut kilsin bu durumumdan zevk alanlari amin allahm duami biliyrsn
Nosking
Burcu2614
S Sabr-Sukur-Dua
kizinbiri9
merve
@_Reyyan
Merayyy
edaecoo
alsem
Mavim25
burcusami
BankacI26
Twinsmom19
Larka
@Cemrewww
Hemsirecik
ManyakPrenses
M Maviayyy
@Beyza-
@Tubaa9533
Oriana
Gereksiz06
@rukiyets
sadeem
sweetgirlcandy
Gelincik78
H M
Life light
olive_bluto
mhndsbayan
cukulatam
H halleycik
K Kanaryaaa
hasbeee
Magnifiaque
@cesmicihann
Evva
B Bademmm388
Minnosella098
K KurkmantoluS
NaaNaa
Bir Pelincik
A Arelarven
gurbetgulu16
S sedeom
N Nurem
Listeyi ilk sayfaya yine yazdım. Ordan takip edebilirsiniz.
Ağzına sağlıkNosking Burcu2614 S Sabr-Sukur-Dua kizinbiri9 merve @_Reyyan Merayyy edaecoo alsem Mavim25 burcusami BankacI26 Larka @Cemrewww Hemsirecik ManyakPrenses M Maviayyy @Tubaa9533 @Beyza- Oriana Gereksiz06 @rukiyets sizler için okudum arkadaşlar rabbim gönlünüze göre versin tez vakitte
Kalanını akşam bitirip etiket yapacağım
Yahu arkadaşım kim senin durumundan neden zevk alsın?? Yani durup durup bişey yazıyosun tamam okuma biz senin için yine dua ederiz Allah acil şifalar versin Allah ikinci evladına da tez zamanda kavuştursun durup durup beddua eder gibi tövbe tövbe..sen okuma biz sana okuruz Allah acil şifalar versin sanayazinizi begenenleri allahta hosnut kilsin bu durumumdan zevk alanlari amin allahm duami biliyrsn
Allah razı olsun tesekkür ederim canımmNosking Burcu2614 S Sabr-Sukur-Dua kizinbiri9 merve @_Reyyan Merayyy edaecoo alsem Mavim25 burcusami BankacI26 Larka @Cemrewww Hemsirecik ManyakPrenses M Maviayyy @Tubaa9533 @Beyza- Oriana Gereksiz06 @rukiyets sizler için okudum arkadaşlar rabbim gönlünüze göre versin tez vakitte
Kalanını akşam bitirip etiket yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?