biliyorum ama zormuş çabalayan insanların hislerini evlendikten sonra anladım allah sabır versin bu yolda uğraşanlara.yaşım 282,5 yıldan daha uzun süre çabalayanlar var. beterin beteri var demek istiyorum. yaşın kaç bu arada? Allah'tan umut kesilmez.
amin canım sağol.zaten rabbime de sığınmasam dua etmesem halim daha kötü olur allah dermanımı verir işallahCanım benim üzme kendini rabbim gönlüne göre verir inşallh tedavini görüyorsun dua etmekten başka çaren yok kendi inancıma göre konuşuyorum Bi kıssa anlatmak istiyorum Zekariya Peykamber çocuk sahibi olamıyomuş yaşlanmış umutlar kesilmiş bir gün çocuğu olmuyor diye peykamberliğine laf sölemişler bir peykamberin nasıl çocupğu olmaz diye töbe ya oda çok üzülmüş sonra allaha yalvarmış rabbimden vahiy gelmiş ey Zekeriya sen benden hiç çocuk istemedin ki hiç kendin için dua etmedinki sonrada çocuk nasip etmiş ..benim fikrimce derdi vernde allah şifayı vern allah duamız seninle rabbim en kısa zamnda gönlündeki muradı versin .....
evet 2.5 yıl daha başlangıç sağlık problemim olmasa bu kadar yıpratmazdım belkide kendimi.bu ara dayınlara allah bağışlasın bebeklerini 24 seneden sonra nasıl bi sevinçtir kim bilir :) aslında haklısın belkide olacağım deyince oluyordurGeçmiş olsun, üzülmeyin demeyeceğim, bu elde olan bir durum değil..
2.5 yıl daha başlangıç demek..
Annem ve babamın en ufak sorunu olmamasına rağmen ben 6. sene doğmuşum. İlk çocuğum. :)
Çıldırayazmışlar olmayacak diye.. :)
Bu sorunsuz olan bir örnek..
Dayım ve yengem, 24 sene sonra evlat sahibi oldular, geçen yaz aldık kucağımıza.. :)
Tek yumurtalığı olmamasına rağmen yengemin ve kistleri çok çok iken.. ( Kistlerini almak için ameliyat oldu ama yine oluştu)
Allah'ım veriyor işte bir şekilde..
Siz, çabalarınızı devam ettirin..
Sağlık bir yere kadar tamam da, olacağım deyince oluyor..
faydasız da olsa içimdeki annelik isteğine dur demek mümkün değil şu an belki olaylara böyle yaklaşmalıyız ama ben sanırım şu an o olgunlukta değilimYavrusunu kaybeden bir kadınla konuşmuştum geçen yil yaz tatilinde.
Ingilizdi.
Nasil dayanabildin bu aciya türevi bir soru sorduğumda, Tanrı bana bir emanet yolladı ona ihanet etmedim ve zamanı geldiğinde emanetini aldı tercümesinde cevap verdi.
Bebeklerin bize gönderilmiş emanetler veya tırnak içinde "hediyeler" olduğunu düşünürsek,
Tanrı,Allah veya neye inaniyorsak O'na karşı ben de hediye istiyorum şeklinde inatla, üzülerek yakarmak faydasız geliyor bana.
O ister ve emanet eder.
Istemez emanet etmez.
Veya emanet eder ve sen hayattayken emanetini alır.
işallah Allah söyletmiştir:) soğan kürü,bal tarçın çörek otu incir kürü yaptım ama daha değişik önerilerde varsa onları da denerimcanım alternatif tıp ı denedin mi? burda çok fazla konu açılmış bunun hakkında sonuç alıp hamile kalanlar da bir okadar çok..
eğer denemediysen bu bekleme sürende faydalan derim..Allah yardımcın olsun inş en yakın zamanda kucağına alırsın bebeklerini..bebeklerini demişm bu arada Allah söyletti galiba
işallah Allah söyletmiştir:) soğan kürü,bal tarçın çörek otu incir kürü yaptım ama daha değişik önerilerde varsa onları da denerim
duydum canım ama tam olarak nedir bilmiyorum kendi hastalığımı araştırmaktan onu öğrenemedim:)adaçayını da denerim çok sağol :)allah yardımcın olsunben evli değilim ama polikistik over var bende de duymuşsundur buda illet bir hastalık..adetlerim çook düzensiz bu yüzden ben adaçayı içiyorum hergün daha bir ay oldu içeli ama faydasını görmek üzereyim..sende deneyebilirsin..ama yaptıklarınıda duydum onlarda baya etkili..
adaçayını da içip hamile kalanlarıda burada çokca okudum..
hayat mucizelerle dolu rabbim istedikten sonra olur aslında.iyi dileklerin için sağol çok iyisiniz arkadaşlar.....Bugun sabah haberlerinde 20 yıllık eli bir çifti gösterdi..15 yıl çocuk için her türlü yolu denemişler,sonra bayan karın ağrısı şikayeti ile hastahaneye gittiğinde 4,5 hamile olduğu ortaya çıkmış,oysa onlar öyle umutsuzlarmış ki kadın bunu farkedememiş..
Allah (c.c)yanınız da olsun,umudunuzu kesmeyin,çok üzüldüm umarım yüzünüzü güldürecek güzel haberler alırsınız..
duydum canım ama tam olarak nedir bilmiyorum kendi hastalığımı araştırmaktan onu öğrenemedim:)adaçayını da denerim çok sağol :)allah yardımcın olsun
dualarınıza beni de ekleyin:)hep dua ederim Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın diye..
eğer tedavilerden bu kadar bıktıysanız ve annelik duygusunu tatmak istiyorsanız,neden evlat edinmeyi düşünmüyorsunuz?bence dünyanın en kutsal işlerinden biri.bir bebeğe annelik yapmak ,doğurmasanız da annesi olabilmek o kadar güzel bir duygudur ki..
çok sağol canım allah razı olsun ben adaçayının bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum kesin deneyeceğimsağolasın canım Allah hepimize şifa versin inş..
adaçayını da günde bir yada iki fincan olarak demleyip içebilirsin ama poşet çay değil aktardan alırsan kuru olarak daha iyi olur..kistleri ve rahimiçi tüpleri temizleyici özelliği varmış..
çok sağol canım allah razı olsun ben adaçayının bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum kesin deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?