anne olamamak beni tüketiyor

kızlar gecen ay bebegımı kaybettıgımden dolayı 3 ay korunma surecım var .3 ayda ıcım pırıl pırıl olsun kı bebıste hemen olsun bu gece maydonuz suyuna baslıyorum ben

benim 28...ne yarışmasıymış göz atarım:)

minnie nasılsın canım? ne yaptın bebek ve kist olayı ile ilgili? konuyu tam takip edemedim ama kürlerden falan bahsedilmiş başladın mı küre?
canım soğan kürü yapıyorum o bitince incir yapıcam bu arada tedavi sürecine başlamadım hem kendimi hazır hissetmiyorum hem de babam ameliyat oldu annem babamla ilgilenmek zorunda .....bi de preseed denen bi jel var onu mu alsam diyorum???bu durumdayım canım ....

bak tabi hayatım oylarınız bekliyorum siyaset yapıyorum artıkın napım
bana oy verene 3 kişilik yemek tantuni yola cıkıcak
herkes pro üye olacak
Bana komşu olacak (bu nerden çıktıysa
amaan napım siyasetçilerde atıyo

gece gece ağzımı sulandırdın:)müthiş olmuş oylar seninle :)kim tutar seni

kimse tutamıyor canım
bende sizden oy istiyom işte yasal değilmi ama

Son düzenleme:

RABBİM OLMAYAN HERKESE NASİP ETDSİN.Bakmayın böyle durduğuna tam bir terminatördür kendisi.
Maşallah

Son düzenleme:
Allah evladını sizlere bağışlasın çok şeker maşallah nazarlardan korusun

ve tabii ki inşallah bizlere de nasip olsun: )

bir mersinli olarak oyumu tantuniden yana kullanmak isterdim ama

başkasını oyladım

Doğru Allah istemezse yaprak kımıldamaz,

şükür ki blincindeyim elimden geldiğince ibadetlerimi dualarımı yapıyorum..

Verdiğine de vermediğine de şükürler olsun

dilerim dualarımız kabul olur ve OL DER OLUR...

Evlat için açılan elleri geri çevirmesin inşallah rabbim amin.

sey hen maşallah canım kuzucugu cok tatlı allah sıze bagıslasın yavrunuzu canım.bende bıraz kestırdım ruyamda bebegım olmuş dıslerı var dıyorum bunun dıslerı nasıl cıktı yenı dogdu daha donra ellerıyle saclarımı yoluyor yoldugu saclarda agzımdan cıkıyordu cok korktum

Anne olmak istiyorum..
bende bende bende:)

oyu veren bebeği kapıyor dermişim canım
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla evlat nasip etsin canım
idareten benim yaramaz terminatörü verebilirim size kızlar
bakın resminide yollayım size
ahhh güzelim öyle olsa ....:)bu arada yavrunu allah bağışlasın pek afacan bişeye benziyor rabbim bana da afacan bi kız nasip etsin:)....

Son düzenleme:
amin yüzümüzü güldürsün işallah....

hayır olsun işallah......

Brownim kime oy verdiğin önemli değil canım.Ben lınk veriyorum ama kendi yemeğimi değil.Gönlünüz kimden yana olursa ona verin sorun değil.Sadece haberiniz olsun sizlerde katılmak isterseniz aklınızda bulunsun.Allah evlatlarımızı bağışlasın olmayanlarada en kısaz aamnda nasip edip içinizdeki yangını söndürsün.Bunları yazarken bile o kadar heyecanlanıyorum ki sanki içinizden biri yakın zamanda bebek haberi ile gelecek.Ama dediğim gibi kafanızda bunu çok büyütmeyin ne kadar moral o kadar saglıklı düşünme herşeyin yolunda olması demektir.Sizi seviyorre

amin umarım öyle olur:)ama dediğin gibi moral psikoloji önemli belki kendimizi rahat bıraksak bu kadar odaklanmasak olacak ama beceremiyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…