anne olamamak beni tüketiyor

daha önce de bu konu da yazışmıştık seninle sanırım,öyle hatırlıyorum..

umutsuzluğa kapılma sakın..çikolata kisti tedavisi olmayan bir rahatsızlık değil...hatta bu kisti olan birçok kadın kendiliğinden hamile kalıyor..

bak,ben örnek olayım sana :) çikolata kistim vardı,tedavi ile kavuştum çocuklarıma..hem de ilk denemede..ve en çok yumurta,kist olan tarafımdan elde edildi..üstelik benim eşimde de sperm hızın da sorun vardı..yani tedavide sorunumuz çift yönlüydü..

maddi sounlar bir şekilde hallolur,çevreyi de kafana takma..bende çok takardım bunu,arkadaşlarımdan falan hamilelik haberi alıcam diye ödüm kopardı..benden sonra evlenenler çocuk sahibi olunca kııskanmak değil ama keder kaplardı içimi..asla kıskanmak değildi bu ama garip bi duyguydu..

seni çok iyi anlıyorum ama umutsuz olursan birşeyi değiştiremezsin bunu unutma.

senin de yardımcın olsun.bu bi hasret çok garip ama tanımadığın bi duyguya hasret çekiyosun.ağlıyosun.ben de tüpe başlamak istedim ama sanırım ertelemek zorundayız bu arada böğürtlen kökü ne işe yarıyor

allah bağışlasın bebeklerini :)sevindim doğrusu burda çikolata kisti hastaları hamileyim yazınca inan mutlu oluyorum bana da ümit oluyor....hastalığın tedavisi var ama dr lar yumurtalık rezervin tükenmiş olabilir falan diyor.etrafdakileri ister istemez takıyorum kafaya herkes de amma meraklı milletin çocuğunu sormaya bu arada hamilelik haberlerini duyunca kıskanmak bi yana kendimi eksik hissediyorum
,

Benimde olmuyor.Bizde ugrasmiyoruz artik.Rabbimin bir bildigi vardir. Yada tam unutmusken bir anda olabilir. Kismet..

canım yumurtalık rezervleri önemli evet,işte o yüzden tedaviyi geciktirmemek gerekiyor.evet kıskanmak değil bu,farklı bir duygu.neden o ben değilim diye sormak gibi,benim neyim eksikti diye düşünmek gibi..aynılarını ben de yaşadım

İnşallah hamile haberlerini de yazacağın günler gelecek.dediğim gibi çaresiz olduğunu düşünme,sakın..

işallah canım işallah...bazen hem yalnız çaresiz hissediyorum burada kendimi daha az yalnız hissediyorum:)

işallah canım işallah...bazen hem yalnız çaresiz hissediyorum burada kendimi daha az yalnız hissediyorum:)

yalnız olur musun hiç,seninle aynı durumu yaşamış bir sürü kadın var burada.

eğer sormak istediklerin falan olursa yazışırız zaten..hayırlı haberlerini bekliyorum İnşallah :)

inşallah.
böğürtlen kökü iltihaplar için faydalıymış.bir tavsiye üzerine kullanmaya başlıyorum.sebebimiz budur belki...

yalnız olur musun hiç,seninle aynı durumu yaşamış bir sürü kadın var burada.

eğer sormak istediklerin falan olursa yazışırız zaten..hayırlı haberlerini bekliyorum İnşallah :)
gerçekten de bu hastalıkla boğuşan çok kadın var burda anladım cevapların desteğin için çok sağol burası da olmasa kendimi iyice berbat hissederim tekrar tşk ederim merak ettiklerim olursa sorarım:)

inşallah.
böğürtlen kökü iltihaplar için faydalıymış.bir tavsiye üzerine kullanmaya başlıyorum.sebebimiz budur belki...
belki de... işallah iyi gelir bende kullanırım ama soğana başlayacağım ikisi bir arada olur mu bilmem

canım çikolata kisti için ve iltihap sökmek için ibrahim saraçoğlunun soğan suyu kürü var onu dene derim kisti yok ediyor ben soğan suyu kürü yaptım ve şimdi 3 haftalık hamileyim Rabbim sanada nasip etsin inşallah hiç vakit kaybetme denemek için...tarifini vereyim bir orta boy soğanı yemeklik soğan olacak (mor ve kırmızı soğan olmaz) 2 su bardağı klorsuz kaynamış suya 4 e bölerek at 5 dakika ağzı kapalı şekilde kaynat ve ılık olarak sabah akşam aç karnına 15 gün içeceksin.herzaman taze yapacaksın..küre adet bitiminden 7 gün sonra başla,ikinci adeti görmeden 10 gün önce tekrar 5 yada 7 gün iç Allahım şifa versin..

Umarım en kısa zamanda doğal yollarla bebek sahibi olursunuz, ama her zaman önce hayırlısı diyin, allah hayırlısını versin.

Çocuk sahibi olamayan birini anlamam zor, aynı durumu yaşamadım, ama etraftan gelen yorumlara hiç kulak asmayın demek istiyorum. ben kendi isteğimle 6 yıl çocuk yapmadım, eşimin ailesinden de kendi ailemden de nasıl baskılar gördüğümüzü anlatmama gerek yoktur heralde, eşim ailenin tek oğlu... Ama bir an bile dinlemedim, umursamadım, siz de umursamayın, daha çok gençsiniz, çok yeni evlisiniz, hayatı zehir etmeyin kendinize, evliliğinizin tadını çıkarın, bebeğiniz doğru zamanda gelecektir...

lütfen umutsuzluğa kapılma,2buçuk yıl çok uzun bir süre değil.özel klinik dışında tedaviye gitmen mümkün değilmi.doğru mu anladım bilmiyorum ama sigortanız mı yok.yani devletten ücretsiz yararlanamıyormusun.aslında önce bunu halletseniz,sen de tedavi olsan.mutlaka çözülür bu sorun.merak etme hiç çocuğun olmaz denilenler bile hiç ummadıkları bir anda hamile kalıyorlar.tedavi olabilsen işin çok daha kolay olur ama bu durumda da bakarsın hamilesin hiç belli olmaz

cnm stres herseyin onune gectigi gibi bununda onune gecer unutma tabiki cok stresli bi durum ama hep olumlu dusun stres yapmamaya calis cevrendekileri duyma ve Allaha dua et insallah istegine kavusursun cnm Allah im gonlune gore versin

allah bağışlasın canım bende yapıyorum soğan kürünü kistim küçüldü sayesinde ama bebiş yok henüz....

amin çok sağolun.evliliğimin tadını çıkaramıyorum bile eşimin karşısında bunalımlı gözleri sürekli dolu bi kadın var ona da üzülüyorum.benim durumumu eşimin ailesi de benim ailemde biliyor baskı onlardan baskı yok ama konu komşu akrabalar falan soruyor

belki de... işallah iyi gelir bende kullanırım ama soğana başlayacağım ikisi bir arada olur mu bilmem

ikisi beraber ağır olmasın.biri kistler için biri iltihaplar için gerçi.
daha önce soğan kürü 2 kere yapmıştım.ikisinde de adetim 40 ve 60 günde geldi.bana yaramamıştı.

sigortam var ama tüp bebek için evlilikte 3 yıl şartı var vede 2 aşılama bi de belli iş günü eşim henüz o kadar iş gününü dolduramadı özel klinikte pahalı oluyor mecbur bekleyeceğiz yani ...

cnm stres herseyin onune gectigi gibi bununda onune gecer unutma tabiki cok stresli bi durum ama hep olumlu dusun stres yapmamaya calis cevrendekileri duyma ve Allaha dua et insallah istegine kavusursun cnm Allah im gonlune gore versin
amin canım çok sağol stresin önüne geçmem lazım haklısın ama elimde o gün klinikten gelince çok kötü oldum

Son düzenleme:
ikisi beraber ağır olmasın.biri kistler için biri iltihaplar için gerçi.
daha önce soğan kürü 2 kere yapmıştım.ikisinde de adetim 40 ve 60 günde geldi.bana yaramamıştı.
ayrı ayrı yaparım canım işallah faydasını görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…