anne olamamak beni tüketiyor

Rahım fılmıyle tıkalı oldugu zaman ıcıne verılen ılac sayesınede acılabılıyormus duydunmu hıc belkı ondan sonra kalırız canım olmadı ben anestezı yaptırcam rahım fılmını ustune 100 lıra daha verıp acısız oluyormus

rahım fılmı denıcem olmadı peşi sıra asılama dusunuyorum.doktor asılama demese bıle yaptırabılıyomuyz kı bız ıstersek bılgın varmı
rahim filminden sonra gebe kalanlar olmuş belki bizde de işe yarar...:)bu arada aşılama durumunu tam olarak bilmiyorum ama önce yumurta takibi sonra aşılama olmazsa tüp bebek yapıyolarmış ama bana direk tüp bebek yada aşılama öneriyorlar.devlette yaptıracaksan zaten 3 aşılama sonrası tüp bebeğe geçiliyor kural o şekilde .....

canım ben asılamadan umutluyum tutar gıbı gelıyor.en olmadı tup bebek ama erken dıye dusunuyorum ona ona gerek kalmaz ınsallah.yumurta takıbım yapıldı benım normal duzeyde senın nasıl.bırde cıkolota kıstı hamıle kalınca duruyormus gelısımı bılıyormusun degılmı?

Kızlar bugün arkadaşıma sordum yaklaşık 4 yıl olacak ilacın adını unutmuşVeren eczacı değil aile hekimiymiş.Doktorun adını biliyor ama soyadını unutmuş.Sizin için soyisim ve telini alacak.İnşallah konuşup elinizde tahlilleriniz varsa ona göre size cevap verip ilacı önerebilir.Bizim doktorumuz cevap veriyor ama her doktor aynımıdır bilemiyorum.En kötü ihtimal ile kısaca durumunuzu bana yazarsanız ben doktorada iletirim diye düşünüyorum.Önce bir tel ve soyisim alalım siz bir konun olmazmı.

canım anlıyorum fakat ben bıraz cekıngenım bu konularda sonucta sanaldan tanısıyoruz tel ve soyısım dogru bulmutyorum desem

işallah tutar canım zaten dediğim gibi devlette yapacaksan aşılama yapmadan tüpe geçmezler onda da tutarsa süper olur...yumurtlama düzeyimi bilmyorum canım....bu arada evet gebe kalırsan kistten de kurtuluyosun

Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah, eminim bu kadar özlem duyan bir insan çok iyi bir anne olacaktır...

işallah tutar canım zaten dediğim gibi devlette yapacaksan aşılama yapmadan tüpe geçmezler onda da tutarsa süper olur...yumurtlama düzeyimi bilmyorum canım....bu arada evet gebe kalırsan kistten de kurtuluyosun
​canım ben asılamayı ve rahım fılmını gunes tıp merkezınde yaptırmayı dusunuyorum

çok sağol uğraşmışsın bizim için ne yapcaz şimdi?kendimiz mi konuşucaz

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…