rahım fılmı denıcem olmadı peşi sıra asılama dusunuyorum.doktor asılama demese bıle yaptırabılıyomuyz kı bız ıstersek bılgın varmıben de bi daha ki aya diyorum.işallah cesaretimi toplarım hayırlısı bakalım.....
rahim filminden sonra gebe kalanlar olmuş belki bizde de işe yarar...:)bu arada aşılama durumunu tam olarak bilmiyorum ama önce yumurta takibi sonra aşılama olmazsa tüp bebek yapıyolarmış ama bana direk tüp bebek yada aşılama öneriyorlar.devlette yaptıracaksan zaten 3 aşılama sonrası tüp bebeğe geçiliyor kural o şekilde .....rahım fılmı denıcem olmadı peşi sıra asılama dusunuyorum.doktor asılama demese bıle yaptırabılıyomuyz kı bız ıstersek bılgın varmı
canım ben asılamadan umutluyum tutar gıbı gelıyor.en olmadı tup bebek ama erken dıye dusunuyorum ona ona gerek kalmaz ınsallah.yumurta takıbım yapıldı benım normal duzeyde senın nasıl.bırde cıkolota kıstı hamıle kalınca duruyormus gelısımı bılıyormusun degılmı?rahim filminden sonra gebe kalanlar olmuş belki bizde de işe yarar...:)bu arada aşılama durumunu tam olarak bilmiyorum ama önce yumurta takibi sonra aşılama olmazsa tüp bebek yapıyolarmış ama bana direk tüp bebek yada aşılama öneriyorlar.devlette yaptıracaksan zaten 3 aşılama sonrası tüp bebeğe geçiliyor kural o şekilde .....
işallah tutar canım zaten dediğim gibi devlette yapacaksan aşılama yapmadan tüpe geçmezler onda da tutarsa süper olur...yumurtlama düzeyimi bilmyorum canım....bu arada evet gebe kalırsan kistten de kurtuluyosuncanım ben asılamadan umutluyum tutar gıbı gelıyor.en olmadı tup bebek ama erken dıye dusunuyorum ona ona gerek kalmaz ınsallah.yumurta takıbım yapıldı benım normal duzeyde senın nasıl.bırde cıkolota kıstı hamıle kalınca duruyormus gelısımı bılıyormusun degılmı?
​canım ben asılamayı ve rahım fılmını gunes tıp merkezınde yaptırmayı dusunuyorumişallah tutar canım zaten dediğim gibi devlette yapacaksan aşılama yapmadan tüpe geçmezler onda da tutarsa süper olur...yumurtlama düzeyimi bilmyorum canım....bu arada evet gebe kalırsan kistten de kurtuluyosun
çok sağol uğraşmışsın bizim için ne yapcaz şimdi?kendimiz mi konuşucazKızlar bugün arkadaşıma sordum yaklaşık 4 yıl olacak ilacın adını unutmuşVeren eczacı değil aile hekimiymiş.Doktorun adını biliyor ama soyadını unutmuş.Sizin için soyisim ve telini alacak.İnşallah konuşup elinizde tahlilleriniz varsa ona göre size cevap verip ilacı önerebilir.Bizim doktorumuz cevap veriyor ama her doktor aynımıdır bilemiyorum.En kötü ihtimal ile kısaca durumunuzu bana yazarsanız ben doktorada iletirim diye düşünüyorum.Önce bir tel ve soyisim alalım siz bir konun olmazmı.
​RABBIM den ıstedıgımız tek sey bu hıcbırseyde gozum yok sadece hayırlısı ıle bır evlat dılıyorumAllah hayırlısıyla nasip etsin inşallah, eminim bu kadar özlem duyan bir insan çok iyi bir anne olacaktır...
sen hangi şehirdesin ben ankaradayım burda özel 475 e çekiyor çok pahalı...​canım ben asılamayı ve rahım fılmını gunes tıp merkezınde yaptırmayı dusunuyorum
amin işallah içimdeki özlemi anlatmam zor bebeğime kavuşursam bile zor geçer:)Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah, eminim bu kadar özlem duyan bir insan çok iyi bir anne olacaktır...
canım ben ıstanbuldayım olsun bebıs gelsınde razıyım ben bu rada sana mesaj gonderdımsen hangi şehirdesin ben ankaradayım burda özel 475 e çekiyor çok pahalı...
okudum canım:)cvp attımcanım ben ıstanbuldayım olsun bebıs gelsınde razıyım ben bu rada sana mesaj gonderdım
sen hangi şehirdesin ben ankaradayım burda özel 475 e çekiyor çok pahalı...[/QUOTEcanım ben n0ormal kontrollerıme bıle ozele gıdıyorum cunku devlette hem ozen gostermıyorlar hemde ılgılı olmuyorlar fazla tedavıde.arkadasım rahım fılmı cektırmıs devlette temız demısler bırde ozelde cektırmıs yapısıklık cıkmıs tuplerınde oyuzden guvenmıyorum
canım bakıyorum 1o dakıka hapıs kaldık yıneokudum canım:)cvp attım
ya ben bi de acı çekmekten korkuyorum o yüzden anestezili istiyorum mecburen özel olacaksen hangi şehirdesin ben ankaradayım burda özel 475 e çekiyor çok pahalı...[/QUOTEcanım ben n0ormal kontrollerıme bıle ozele gıdıyorum cunku devlette hem ozen gostermıyorlar hemde ılgılı olmuyorlar fazla tedavıde.arkadasım rahım fılmı cektırmıs devlette temız demısler bırde ozelde cektırmıs yapısıklık cıkmıs tuplerınde oyuzden guvenmıyorum
canım bende dıyorumda esım dıyor bana dogururken napıcan ımısı aynı sey dıgil ıste.benı bır tıtreme alıyor heyecan yapıyorum zangır zangır tıtrıyorum korkudan.bende o yuzden ozel ıstıyorum anestezılıya ben bi de acı çekmekten korkuyorum o yüzden anestezili istiyorum mecburen özel olacak
doğumda heyecan sevinçç bir arada olunca olur biter:)ama böyle şeylerde geriliyorum kötü sonuç çıkacak diyecanım bende dıyorumda esım dıyor bana dogururken napıcan ımısı aynı sey dıgil ıste.benı bır tıtreme alıyor heyecan yapıyorum zangır zangır tıtrıyorum korkudan.bende o yuzden ozel ıstıyorum anestezılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?