​zaten ustumuzde o korkuyu yaratanda odoğumda heyecan sevinçç bir arada olunca olur biter:)ama böyle şeylerde geriliyorum kötü sonuç çıkacak diye
evet psikolojim bozuldu biraz hastanelere gitmek de istemiyorum ama mecburuz allah güç kuvvet verir işallah​zaten ustumuzde o korkuyu yaratanda o
inşallah canım bende senın gıbıyım bırde tepemde ınsanları gorunce korkum dahada çok artıyor:26:evet psikolojim bozuldu biraz hastanelere gitmek de istemiyorum ama mecburuz allah güç kuvvet verir işallah
canım anlıyorum fakat ben bıraz cekıngenım bu konularda sonucta sanaldan tanısıyoruz tel ve soyısım dogru bulmutyorum desem
canım anlıyorum fakat ben bıraz cekıngenım bu konularda sonucta sanaldan tanısıyoruz tel ve soyısım dogru bulmutyorum desem
dogru soyluyorsun canım ama ınan elde degıl ıster ıstemez ısyan edıyor ınsan .allah da ıyı sabırlar vermıs sızlere canım allah sızı evlatlarınıza bagıslasın ınsyazdım canım.Tekrar teşekkür ederim.Umarım derdinize bir nebze katkım olur.En azından sizin derdinize ortak olmak bile beni vijdanen mutlu ediyor.Çünkü evlat yokluğunu en iyi kayınvalidem yaşaömmış 14 yıl olmamış evladı sonra eşim ve kaynım olmuş.
Yan komşum arka komşum arkadaşım benim var Rabbim bağışlarsa ama ben onların yanında evlatlarımı sevemezdim bile.
28 yaşındayız siz?canım esınle yaslarınız kac​
canım iyi niyetin ve çaban için çok tşk ederim belki işe yarar belki yaramaz ama tanımadığın insanlar için çabalaman beni duygulandırdı allah razı olsun.ben face kullanmıyorum artık burdan yazsan bana olmaz mıCanım ben kendi telimi vermiyorum düşüncende haklısın benimki acizane yardım amaçlı.Ben size doktorun adını ve soyadını vereceğim artı telini ama adam telini verirmi oda var.Olmadı netten bakıp ulaşma sansı olur.Bunların hiçbiri olmadı beni faceden ekleyin olmazsa oradan özel yazın burada özel mesaj çok geç yazılıyor.Amacım size sadece yardım benim çıkarım da karımda olmadığı gibi sizin için sordum valla.Çünkü etarfımda evlat hasreti çeken arkadaşlarımın durumunu bildiğimden size nacizane belki faytdfam dokunur dedim.
Beni face adresiniz varsa oradan ekleyin dilerseniz.
YAĞIZ EYLÜL Olarak aratırsanız çıkar.Profilimdeki çiçek aynen oradada var.Sevgiler.
Canım dilerseniz kendiniz konuşun olmadı sıkıntınızı bana özelden anlatın ben sorayım ama öyle durumda doğal olarak tahlil sonuçlarını falan sorabilir.Ben yinede bunlara gerek kalmadan doktor ile konuşursam direk ilacın adını alabilirsem yinede size yazarım inşallah
amin canım sağol.....işallah vesilemiz olursunYazarım elbette canım.Ben tam öğreneyim inşallah
sizleri tanımıyorum bir çıkarım yada aret düşüncemde yok ne bileyim içimden birşeyler kopuyor sizin yazdıklarınız okuyunca.Bazen çocuklarıma kzıdığımda sizin içimi acıtan mesajlarınız geliyor.Ya olmasaydı hergün ağlasaydım diyorum.Oyüzden sizi anlamam zor gibi gözüksede empati yapmayı iyi biliyorum.Varlığınıda yokluğunuda içimde yaşayabiliyorum.Rabbim olmayana hayırlı ise tez zamanda nasip etsin.OLanında evladını bağışlasın inşallah.Amin.
​canım esım 28 ben 24 yasındayım28 yaşındayız siz?
canım iyi niyetin ve çaban için çok tşk ederim belki işe yarar belki yaramaz ama tanımadığın insanlar için çabalaman beni duygulandırdı allah razı olsun.ben face kullanmıyorum artık burdan yazsan bana olmaz mı
yaşın küçük o açıdan şanslısın canım​canım esım 28 ben 24 yasındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?