anne olamamak beni tüketiyor

canım anlıyorum fakat ben bıraz cekıngenım bu konularda sonucta sanaldan tanısıyoruz tel ve soyısım dogru bulmutyorum desem

Canım ben kendi telimi vermiyorum düşüncende haklısın benimki acizane yardım amaçlı.Ben size doktorun adını ve soyadını vereceğim artı telini ama adam telini verirmi oda var.Olmadı netten bakıp ulaşma sansı olur.Bunların hiçbiri olmadı beni faceden ekleyin olmazsa oradan özel yazın burada özel mesaj çok geç yazılıyor.Amacım size sadece yardım benim çıkarım da karımda olmadığı gibi sizin için sordum valla.Çünkü etarfımda evlat hasreti çeken arkadaşlarımın durumunu bildiğimden size nacizane belki faytdfam dokunur dedim.
Beni face adresiniz varsa oradan ekleyin dilerseniz.
YAĞIZ EYLÜL Olarak aratırsanız çıkar.Profilimdeki çiçek aynen oradada var.Sevgiler.

Canım dilerseniz kendiniz konuşun olmadı sıkıntınızı bana özelden anlatın ben sorayım ama öyle durumda doğal olarak tahlil sonuçlarını falan sorabilir.Ben yinede bunlara gerek kalmadan doktor ile konuşursam direk ilacın adını alabilirsem yinede size yazarım inşallah

canım anlıyorum fakat ben bıraz cekıngenım bu konularda sonucta sanaldan tanısıyoruz tel ve soyısım dogru bulmutyorum desem

Bu arada yanlış anlaşılma olmuş sanırım siizn tel ve soyisim değil doktorunun alacak
siz dilerseniz araştırıp öyle irtibata geçersiniz.

yazdım canım.Tekrar teşekkür ederim.Umarım derdinize bir nebze katkım olur.En azından sizin derdinize ortak olmak bile beni vijdanen mutlu ediyor.Çünkü evlat yokluğunu en iyi kayınvalidem yaşaömmış 14 yıl olmamış evladı sonra eşim ve kaynım olmuş.
Yan komşum arka komşum arkadaşım benim var Rabbim bağışlarsa ama ben onların yanında evlatlarımı sevemezdim bile.

dogru soyluyorsun canım ama ınan elde degıl ıster ıstemez ısyan edıyor ınsan .allah da ıyı sabırlar vermıs sızlere canım allah sızı evlatlarınıza bagıslasın ıns

İsyan etme canım sabır acı meyvesi tatlıdır.Rabbimin 20 yıl evlat vermeyip sonrasnda sevindrdiği kulları var.Herşeyin zamanı var sen hayırlısını dile o mutlaka duyacaktır seni ve sizi

canım esınle yaslarınız kac​
28 yaşındayız siz?

canım iyi niyetin ve çaban için çok tşk ederim belki işe yarar belki yaramaz ama tanımadığın insanlar için çabalaman beni duygulandırdı allah razı olsun.ben face kullanmıyorum artık burdan yazsan bana olmaz mı

Yazarım elbette canım.Ben tam öğreneyim inşallah
sizleri tanımıyorum bir çıkarım yada aret düşüncemde yok ne bileyim içimden birşeyler kopuyor sizin yazdıklarınız okuyunca.Bazen çocuklarıma kzıdığımda sizin içimi acıtan mesajlarınız geliyor.Ya olmasaydı hergün ağlasaydım diyorum.Oyüzden sizi anlamam zor gibi gözüksede empati yapmayı iyi biliyorum.Varlığınıda yokluğunuda içimde yaşayabiliyorum.Rabbim olmayana hayırlı ise tez zamanda nasip etsin.OLanında evladını bağışlasın inşallah.Amin.

amin canım sağol.....işallah vesilemiz olursun

​canım esım 28 ben 24 yasındayım

minnie nasılsın canım? ne yaptın bebek ve kist olayı ile ilgili? konuyu tam takip edemedim ama kürlerden falan bahsedilmiş başladın mı küre?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…