Umudunuzu yİtİrmeyİn kızlar bende 7,5 ay Önce sİzler gİbİ dÜŞÜnÜyordum etrafımdakİ benden sonra evlenen herkezİn ÇocuĞu olmuŞ hatta İkİncİyİ dÜŞÜnÜyorlardı İnsanların sİze acıyarak bakmaları ne demek kayınvaldesİnden eltİsİnden nİspet sÖzcÜklerİ duymak ne acı ama allah herŞeyİn hayırlısını versİn onlar ne zaman geleceklerİnİ bİlİyorlar ben 1 sene uĞraŞtım en son doktorum prengly dİye bİ İĞne verdİ o gÜnÜ hİÇ unutamam cuma saat 12 de vurunmamm gerekİyodu İŞten İzİn aldım İĞne zor bulunan bİ İĞne bozulduĞu İÇİn bİ gÜn Önceden de alamıyorsunuz neyse ben baya aradım 20 dakka falan ama İnsana yıl gİbİ gelİyo o zaman sonunda buldum ÖĞle ezanı okunuyo ben saĞlık ocaĞı arıyorum ulucamİnİn bahÇesİnden geÇİyorum allahıma Çok dua ettİm ve kabul oldu 14 gÜn sonra sevİnÇlİ haberİ aldık hamİleydİm İnannamıyordum o Çİft Çİzgİyİ hala saklıyorum bİze yaŞattıklarının hatırası olarak ve mÜkemmel denİcek kadar gÜzel bİ hamİlelİk geÇİrİyorum İnŞallah sonu na kadar Öyle devam eder .Şİmdİ benİm gİbİ bebek hasretİ Çeken herkeze dua edİyorum umudunuzu yİtİrmeyİn ve sabırlı olun arkadaŞlar allah mÜkafatınızı en yakın zamanda verecektİr unutmayın sonra bu gÜnler İÇİn ÜzÜleceksİnİz o kadar sıkıntı yaptık dİye ÜzÜlmeyİn e kafanızdan atın kÖtÜ dÜŞÜncelerİ cuma gÜnlerİ Özellİkle ezan okunup hoca hutbeye Çıkına kadar geÇen bİr sÜre varmıŞ bÜtÜn duaların kabul olduĞu cumaları bol bol dua edİn kendİnİz İÇİn ve baŞkaları İÇİn
Canım bebeğim seni bekliyorum artık gell annenin karnına düşş ALLAH bizim dularaımızıda kabul edecek ve bu vuslat bitecek ümitliyim……….ve ikimiz babanın gelmesini bekleyeceğiz kapıda,canım kızım sen bana anneliği taddıracaksın Allahın izniyle…..herşey daha güzel olacak herkesin çocuklarına imrenerek bitarafım eksik olarak bakmayacağım artık yaralarımı sar gel kızım artık gelll….sen gel türkiyeyede gideceğiz seninle evimize ışık gelecek
Her şey daha güzel olacak ama hala bekliyorum payıma sabır düşüo rabbimden şu ramazanın yüzüz suyu hurmetine yalvarıyorum ve isityorummm allahım nolur nolurrr banda evlad verrr nolurrrrrrrrrrrrrrrrr
Allahım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ölmeden bana bu dyguyu taddırrr nolurrr evie huzur verrr bana senn aşkını verrrrrr namazımı kuranımı orucumu daim eyle bana yardım et şeytana uydurmaaa eşimle beni ölene kadar ayırmaaaa ölümümüz bir olsunnn muratımla olsun çünkü bu dünyada anladımki ondan başka kimse beni düşnmüyorrrrrrr…..muratım benim canım nefesim artık onu asla tek bırakmayacammm
benim en büyük desteğim eşimmmm oda olmasaaaaaaaaaaa dayanamamm
pptya87 canim inanki benimde kücüklügümün battaniyesi var bu sene tüp bebek icin türkiyeye gittigimde annem sandiktan cikardi kizim al bunu götür dedi biliyodum benim oldugunu ama hic aklima getirmek gelmemisti getirdim benimkide pembe tüllü okadar güzelki bakiyorum arada ayy ben bunun icinde yatmisim diyorum agliyorum bakip bakip benim bebegim olmuycakmis diye agliyorum. birde ben bebek yelekleri örmüstüm bi görsen renk renk patikleri bile var onlari bir hurcun icine koydum cok yogun üzgün oldugumda acip agliyorum bi görsen okadar güzellerki benimde var inanmiycaksin belki ama oyuncak bebeklerim var yatagimin basucunda duruyolar onlari cok seviyorum esim de bana der kafayimi yedin sen diye öyle diyincede utaniyorum ya sadece benmi cok takiyorum anlamiyorum birde sana ne diycem pptya87 benim icime acayip doguyo bak bu dedigimi unutma senin bebegin cok kisa bir zaman da olucak demedi deme sen buraya gelip kizlar bende hamileyim diyceksin acayip icime doguyo inanki görde bakkk iyiki burasi var ne güzel dertlesebiliyoruz dedigin gibi bendede oluyo bazen oluyo hic disari cikasim gelmiyo insan göresim gelmiyo bazen hepsinden nefret ediyorum insan ailesiyle konusmak istemezmi vallahi buda oluyo artik burda hasretligi bile unuttum bebek yüzünden biz dualarimizi eksik etmeyelim olur insallah ama dedimya unutma senin bebisin yakin hayirlisiyla simdi ben hazirlandim arkadasin bebginin dogum günü varya oraya gidecegiz hem iftarda olcak bakalim gene derler ayyy insallah senin de olur senin bebeginin dogum gününede biz geliriz diyecekler allaha emanet olun arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?