Anne olamamak ok canm yakyor

esenkoy bende 1 defa tüp denedim 3 emriyo kaydular tutmadi insallah 2 tü deneyecegim azicik kendime geleyim 2 veya 3 ay sonra bakalim nasip bu sefer insallah tutar hayirlisinlan esenkoy söylemek istersen eger canim sizin problem ney.

Canım Allah hayırlı evlat versin diye dua et. ya hayırsız evlat verse rabbim napıcaksın. demekki vakti saaati var. psikolojini bozma. mutlu ol. bedenin de ona göre raht ve mutlu olsun o zaman belki bi mucize olur. ben 15 sene sonra olmuşum mesela. tüp müp de değilim :)

pptya87 canıım yazdıkların bana çok ilginç geldi daha önce hiç adet görmeyen birinin hamile kaldığını falan duymamıştım.Resmen allahın hikmeti diyecek söz yok.Sorduğun soruya gelince testesteron hormonum normal öyle sorduğun gibi her hangi bişiyim yok
açıkca yazamıyorum. :smiley-cool: anlatabilmişimdir umarım sorduğun sorunun cevabı hepsi normal yalnız o bayana gerçek çok şaşırdım hemde 5 kez hamile kalmış öylemii maşallah ne diyyimm :1shok:
sen ve diğer buraya yazan arkadaşlarım ben sizlerden umutluyum yeterki biraz sabırlı olun bu tür şeyler beyinde bitiyor.Stres sıkıntı ayy olmadıı tüü olmadı derseniz kendinizi olumsuzluğa itersiniz biraz daha relax olmayı deneyin.Bana gelince yook yok ben almıyım :CüvCüv: şutarafagitti böyle iyiyiz bizz alıştık bu saattden sonra çok zor allah isteyene versin. :Saruboceq:

slm arkadaşlar buarada semazen apla hoşgeldin yazdıklarından çok etkilendim... ben her gece yatrken yazdıklarınızı okuyorum ve ağlıyorum...ümidim var yok değil ama bu ağlamak niye bilmiyorum... çocuk gibi durmadan ağlamak gelio artık bana...topluma bile girmek istemiyorumm. sanki bi tarafım eksik...burdada gurbetçiyim zaten herkes bak kzızım burda benim yol arkadaşım gurbette yaralarımı sarıyor diyorlarr ....neyse bende sizinle yaşadığım bi konuyu paylaşmak isityorum.. burda yakın bir arkadaşım vardı ailece görüştüğümüz ikimizde yeni evli henüz burda tanıştık 2 yıl önce ikimizde evlendiğimiz günden beri çocuk isityoruz arkadaş 1 yıl sonra hamile kaldı ve aşırı değişti ve hamileleiği çok zor geçti mutfağa giremiyodu bile neyse hergün yemek vs ya bende yada onlarda ben yapıyordum 6 ay boyunca dostuz dedim burda gurbetçiyiz herzaman yanında oldum ama doğuma bir ay kala yok artık bebeğim olunca pek görüşemeyiz çocuğum küçük olcakta ben gelememde çocuk gece uyutmaz pek kimseyle görüşememde falanda filannnnnn okadar koyduki banaaaaaaaaaaaa okadar kırıldımkiiii dost arkadaşşş bana okadar sahte gelmeye başladıki tabi o artık tek değillll çocuğu olacakkk parka götürecek kimseye ihtiyacı olmayacak ,nsaları anlamıyorum.. diğer en yakın arkadaşımda hamile birnciyi aldırdı ve iknciye hamilee okdara puflanıokiii yok karnım çıktı yok çirkinleştimmm nekadar ayrı pencerelerden bakıyoruzzzzzzzzz çocuk aldırmak ve karnını sorun etmesi bişe diyemiosun ama içmdende adeletmi bu diye haykırmak gelmiyo değilllll burdaki arkadaşlarımın hepsi hamileeeeeee hepsi şoktayımmm istemeyenler bile kimi arasam işte zor geçio hastaneye gidecem falan filan benle aynı şeyi paylaşan beni anlayan kimse yokkk ağlasan derdini paylaşsan taktığın şeye bakkkk çocuk olsa
yemek bile yedirmezler falannn ben anne olmak istiyorumm dot bilmemne hepsi geçicii herkes gittiğinde tek nefes olmak isteniyorum artık çocuğumla kalmakkkk

Canım bebeğim seni bekliyorum artık gell annenin karnına düşş ALLAH bizim dularaımızıda kabul edecek ve bu vuslat bitecek ümitliyim……….ve ikimiz babanın gelmesini bekleyeceğiz kapıda,canım kızım sen bana anneliği taddıracaksın Allahın izniyle…..herşey daha güzel olacak herkesin çocuklarına imrenerek bitarafım eksik olarak bakmayacağım artık yaralarımı sar gel kızım artık gelll….sen gel türkiyeyede gideceğiz seninle evimize ışık gelecek
Her şey daha güzel olacak ama hala bekliyorum payıma sabır düşüo rabbimden şu ramazanın yüzüz suyu hurmetine yalvarıyorum ve isityorummm allahım nolur nolurrr banda evlad verrr nolurrrrrrrrrrrrrrrrr
Allahım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ölmeden bana bu dyguyu taddırrr nolurrr evie huzur verrr bana senn aşkını verrrrrr namazımı kuranımı orucumu daim eyle bana yardım et şeytana uydurmaaa eşimle beni ölene kadar ayırmaaaa ölümümüz bir olsunnn muratımla olsun çünkü bu dünyada anladımki ondan başka kimse beni düşnmüyorrrrrrr…..muratım benim canım nefesim artık onu asla tek bırakmayacammm
benim en büyük desteğim eşimmmm oda olmasaaaaaaaaaaa dayanamamm

arkadaşlar kusura bakmayın sizide sıktysammm ama bazen böyle dolup taşıyorummm....işte insanlara kızıyorummm gerçekten biziz anlamıyor çevre bizi strese sokuyor bence...........neyse ALLAH hepimizin isteyen herkesin dualarını kabul etsin bize evlad versinn......dualarım siznle sizde şu aciz kardeşinize dua edin hem gurbet hem çocuksuzluk çekilmiyor beeee dünyanın tadı tuzu yok semazen apla demişsin ama keyfinize bakın hayatınızız yaşayın ama inan herşey var madiyatta var eşimde ii ama evliliğin tuzuz biberi meyvesi bebekkk onsuz olmuyor işte bir yanın eksikk...evlenmeden önce hiç umrumda deildii kimin çocuğu olmuş nolmuşşş şimdi herşey dikkatimi çekiiooo ..BUDA BıZıM ıMTıHANIMIZZZZZZZZZZ..ama evladım olmazsaa bu acıyı hep taşırım düşünmesi bile canımı acıtıyor..

Öyle inanç ve mutlulukla anlatmışsınız ki,Allah bozmasın herkese nasip etsin en kısa zamanda.Allah ne anne karnında ne de büyüdüklerine hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın..

Canım benimmm,yazını okudum ve öyle içten dua ettim ki...Hep seninle artık dualarım,ve Allah'ın izniyle olacak inan :)opuyorumnanaktan

Allah'ın izniyle umarım olur....Senin , benim,isteyen herkesin...Seni o kadar iyi anlıyorumki....

Allah razı olsun ozmitri gerçekten dularınıza ihtiyacım var şimdi bende kendi yazdıklarımı okudumda dün baya döktürmüşüm dün kötü bigündü benim için ama arada oluo böle insanoğluyuz işte beşeriz şaşarız bir ağlarız bir güleriz...ALLAH HEPıMıZıN YARDIMCISI OLSUN

semiye canim nerden baslasam bilmiyorum seni okadar iyi nliyorumki ben de gurbetteyim ayni benimde arkadasim vardi yedigimiz ictigimiz ayniydi ikimz bir er ay arayla hamile kaldik benim bebegim beni birakti dis gebelikle sonlandi ve ve bebegim saglikli dogarsa adini zeynep koycam demistim arkadasima arkadas dedigim ne yapti biliyomusun bebeginin adini zeynep koydu cok zor durumdayiz biliyorum sen benim yazdiklarimi okudunmu ben cok cektim bebek konusunda sikilmadan okursan sevinirim yazdiklarimi beni tanimis olursun 5 defa hamilelik yasadim 5 de beni terk etti beni istemediler bebeklerim 1 hafta oldu 2 dis gebelik yasadim cok zor dönemler yasiyorum suan beni kimse anlamiyo sanki kimsem yok burda sadece esimmin ailesi var okadar sey atlattim benim ailemden kimse yoktu cok zor gurbetlik bir yandan bebegim yok kusurlu gibi yim önümüz bayram kime ne diycem kim ne anliycak niye yok hala diycekler herkasmi hamile olurya sanki ziddina ymis gibi ben seni cok iyyi anliyorum kimsesizlikte cok zor bn anne olmak istiyorum canim yaaaa ne zaman olcak allahim yalvariyorum ol de olsun sanada banada isteyen herkse ver allahim cok canim sikiliyo beni anlayan varmidir bazilari istemez korundugu halde olurda olur olurda olur bu bizlerin sinavi arkadasim siz kac senelik evlisiniz sorun ney canim

evet yavrum senin yazdıklarını okuyorum ve içim sızlıyorrrr,aynı duyguları yaşadığım içn kendimi çok yakın hissediyorum....ama hamile kalıp düşürmek daha zor bi durum 5 kezz allah sabır versin.ama sonuçta kalıyorsun ve inşallah anne olacaksın..arkadaşının yaptığı gerçekten ayıppp ben onu ilk okudum yuh dedim yani insanlar nekadar acımasızzz bende arkadaş kazığı yedim ama bilmiyorlarmı veren ALLAH elden bişe gelmiyor 2 yıllık evliyim,eşimde sol tarafındaki damar tıkalı ameliyat dediler oda ameliyat olmak istemiyor... ama spermler canlı... tüp bebek istiyor bakalım hayırlısı 6 ay sonra gidecez ankaraya,YA TÜP BEBEK deneyecez yada ameliyat olacak...allah hepimize sabır versin ah ahhhhhhh nefesim daralıyor inannnnn

Rabbim her iseyene en hayırlı zamanda kısmet etsin anne olmayı inşallah canlar
Rabbim isteyen kucakları boş koymasınn:Saruboceq:

zaten moralim bozuktu simdi bu yazdiklarnizi okuyunca gozyaslrimi tutamiyorum
hickira hickira agliyorum. Allah kimsenin kucagini boskoymasin.
Ins sizinde anne diyen eteginizi ceken bebekleirniz olur.
teyzemin 15 yildir olmuyor o geldi birden aklima ameliyat oldu ilac kullandi
gitmedi turbe kalmadi ama yok yok, baska hastaliklari cikti simdi
ama hala ugrasiyor
bende sacma sapan seyleri kendime dert ediyordum, halbuki ne kadar sukretmeliymisim
halime benim bir kizim var. Allahin emaneti
uyuyor simdi, Allah sizede nasip etsin, O mucizelerin sahibi.

bu yazinla beni mahvettin sen arkadasim
bastaki yaziylada konu sahibi
yuregimi enkaza cevirdiniz, kendimi tutamiyorum suan.
Allahim ne diyim kimseyi evlasiz koymasin oyle yureklten diliyorumki
ikiz ikiz versin tuum bebegi olmayanlara
benim esimn arkadsi da var oda 3 kere hamile kaldi kizcagiz 3 ude dustu. 2. si
24 haftalik dogdu, kuveze aldilar kurtaramadilar, organ gelisimi daha tamamlanmamis
yasasa bile sakat olur demis drlar.
babasida hevesle gitmis hemen kimligini cikarmis adinida yigit koymuslar
bebek dogacak diye tasindiklari sitenin adida yigit
ay o kizda geldi aklima Allahim cok kotuyum ne oldu bana boyle
Allahim herkese nasip et ins su mubarek gunlere
ay tuslari bulamiyorum basyim aglamaktan
neyse kahve icimde kendime geliyim ben bari cok dagldim

kızlar ben bu aydan çok ümitliyim ya bayramda artık aileme hamileyim haberini vermek istiyorum sabah akşam dua ediyorum yumurtlama günlerinide değerlendirdik ayın 16 sı adet günüm 13 gün var şu önümüzdeki 3 günü daha ilişkiyle geçirsem tutar herhalde ayaklarım titriyor 1 saat dikerek durmaktan ya bu kadar çile çekiyorum üzülüyorum ağlıyorum ama bebeğim dünyaya bir gelse herşeyi unutacağım eşime diyorumki keşke olsada geceleri beni uyandırsa hiç uyutmasa görcez öle deme diyor yok yok ona hiç off demeyeceğim çünkü kıymetlim o benim.
arkadaşlar inş bu ay takır takır dökülürüz her yerde bende hamileyim yazıları okuruz inş bu ayın bereketi bize birde evlat verir inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…