Anne olamamak ok canm yakyor

pptya87 canim insallah hamile haberi verirsin insalah canim bizlere haber ver ama hemen unutma bizi buralarda oluck az kaldi öpüyom seni

semiyecim caniim hamile kaliyorum ma doguramiyorum bebegim olamiyo ki böylesi daha zor hayallerim yikiliyo anlatamam sana her hamileligimde ben ben den gidiyorum ümidim umudum kalmiyo dayanamiyorum bazen keske böyle hamile kalmasamda bebegimi beklesem diyorum en azindan olmuyo umutla gelmesini beklerim valla böylede zor artik herkese hamileyim deyipte yaaaaaaaaaa yok aldilar düstü dis gebelikti bos gebelikti demek artik cok zoruma gidiyo zaten hamileyim deyince herkese aileme esimin ailesine kimse sevinemiyoki ayy gene bisey olurmuki acaba demeye basliyolar hamilelik sonlandigindada ay biz biliyoduk senin zaten karnin agriyodu gidiciydi buda denmesin den artik yoruldum yildim biktim ne zormus yyaaa bugün eltim aradi bahsetmisim dir 1 kizi var 2 bebegini düsünüyor 3 aydan beri bebek deniyolar beni aradi bugün 3 aydan beri deni yoruz olmuyo niye olmuyoki bu ayda olmazsa doktora gitcem demeye basladi ben benim gibiler ne yapsin ki simdidem psikolojisi bozuluyo ya bizler ne yapalim birde benim hamileliklerim sonlandiginda bana denilen su oluyo oda ayri canimi sikiyo aman sen aklina mukayet oldaa aklimi yitircem díyemi korkuyolar acaba ben allahima inaniyorum allah okadar büyükki bir gün vericek ama ne zaman bilmiyorum vermesede allahtan rabbim neylerse güzel eylermis o herseyi bilir ya can sikici okadar cok sey oluyoki insanlarin 3 ayda bebekleri olmuyo diye endiseleniyolar ben benim gibi ana olamayan lar ne yapsinlar bede dedim sen sagliklisin bak var birtanen anne diyenin dedim ya ben ne yapiyim dedim haklisin dedi kizlar ancak bizi bizler anlariz cocugu olmayanlar allah bize yardim etsin benim artik hic umudum yok hayallerim yok daha dikislerim düsmedi baktikca icim aciyo bu neydir yarebbim diyorum hamileyken yatarken allahim bi 5 haftalik olaydi diyordum nasil bekliyodum anlatamam bakin tam simdi disgebelikle sonlanmasaydi bugün 7 haftalik olacakti kalbinide duymus olacaktik anaammmmmmmmm fece agliyasim geldi gene tuslar islanacak ne kadar cok istiyorum su ultrasonda bebegimi görmeyi kalbinin atisini görmeyi anlataaaaaaaammmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm herkesin karnina bakmayi karnina ellemeyi hamile görünce onlara dokunasim geliyo diyorum nasil bisey nasil bir duygu ki hamile olanlarin kanlarida bizim gibi kirmzimi acaba diyorum ellerine heryerlerini takip ediyorum ya acayip bi duygu yazmakla falan olmuyoo kizlar biz anne olcak miyiz acaba bizede annneee diyen olcakmi acaba ben ölünce benim mezarima kim gelirki kimse cünki kimsesiz oluyorum cocugum yokki torunum olsun böyle yapayalniz ölüp gitmekten cok korkuyorum arkamda dua edenim olsun allahim anammmm diyenim olsun allahim suan agliyorum niye söylüyorum onuda bilmiyorum ya ben karnima bazen yastik koyyorum biliyomusuniz ay ne güzel yavrum burda oluverse diyorum kafaya takmayin diyolar da eeh nasil takmayalim yas 33 oluyo artik bakalim tüp bebek tutacakmi tutmazsa gene aylarca kaybim olcak yas olacak bilmemne uzun oldua ama icim cok dolu be arkadaslar okumassanizda kirilmam ki allah bizlere yardi etsin sabar versin birde bebek versin yalvariyorum allahim ol de olsun olde olsun ol de olsun

aslimi _beklerken canim allah bebegini bagislasin masallah allah anali babali büytsün ne güzel rabbim insallah bizede verir rabbim keske benim de olsa böyle babasini beklesek ne hayallerim var bir bilseniz icim cok dolu cocuklari olanlar bebeklerin kiymetini bilsinler valla insan imreniyo acayip imreniyo icim hep of diyo beim niye yok diyo icim kan agliyo ama herkese neseli duruyorum durmak zorundayim zaten aciyolar zaha fazla acimasinlar ayyy yazik ya insallah olur demesinlwer bi garip oluyor insan her seferin herseferinde insan ne yapicani sasiriyo bebeklerini sevsemmi sevmesemmi sevsem nazar oldu sevmesem ay hem istiyo hem cekemiyo yada nebiliyim insanin aklina bir sürü sey geliyo gene bu aralar dok doluyum yasim geciyo kizlar allahim diyrum ne olur sinavvim bitsin inanin hamile kalmaya korkuyorum tamam bebegim olsun cok istiorum ama hamile kalmaktan cok korkuyorum gene bisey olcak diye hayalim bitecek diye bakalim 3 ay sonra 2 tüp bbegimi yaptiralim bu sefer ne olcak bakalim insallah bu sefer kucagima nasip edersin allahim bu acida ayri bi aci ne ask acisi nekimsesizlik acisi nebiliyim bu acida bir ayrii aci

canim insallah ya biran once kucagini doldursun bebelerle Mevlam
sen hangi ulkedesin ben guney Koredeyim
Tahminime sen Almanyadasin Kayinvaliden bile ordaysa ?

Uzme kendini artik bak 3 ay sonra denemede yapackamissin
benim kizkardesimde kendini yiyip bitirdi aylarca benim niye bebegim olmuyor
diye yeni evli ama cok istiyordu, dedim olur sabret
suan 6 haftalik hamile insallah sorunsuz alir kucagina
onun hamile kalmasina cok sevindim ama canim arkadasim
seninde bu guzel haberini alacagim ins kisa zamanda hatta dogum haberinide
insallah Allaha guven inanki o mucizelerin sahibi
senin icin dua edecegim ve tum isteyenler icin, Allah herkese nasip etsin
burdaki anne olmak icin yanip tutusan arkadaslarimi ben yarali kuslara benzetiyorum
meleginiz gelirde iyilestirir insallah sizi en kisa zamanda
valla yeni yeni toparlaniyorum yine dagilacagim aksam aksam
opuyorum hepinizi

inşallah güzell haberlerini okuruz burdan canım..Rabbim seni böyle bir duygudan asla mahrum bırakmasın..biraz sabrı ol.. opuyorumnanaktan

yavruum bir tek sen değilsin karnına yastık koyan bende varım hiç tadamadığım için karnıma yastık koyuyorum yada çarşaf falan yuvarlayıp koyuyorum aynanın karşısına geçip bakıyorum yakışıyorda heee.
dün eşimle sağlık ocağına gittik genel kontroller için şeker kolesterole baktırmak için sağlık ocağını bilirsiniz genelde bebekler çok olur yanımda 1 kadın karşımda 1 kadın ikiside anne eşim içerde kan veriyor bende bebeklere gülümsüyorum falan karşımdaki sordu sizinde varmı bende acımasınlar diye evet var 5 aylık bir oğlum var anneme bıraktım dedim iyi salladım ama ne yapayım yaa yok diyorsun kaç yıllık evlisin diyorlar 2 diyorsun neyse allah verir inş yada hımmm inş bir bebeğin olur diyorlar mahçup oluyorum kendimi zaten yarım hissediyorum iyice küçük düşmek istemiyorum.eşim çıktı onada dedim bak 5 aylık oğlumuz var anneme bıraktık tamammı dedim ya niye öyle dedin demesi gerekirken gülümseyip bana sormazlar zaten tamam dedi.
1 ay önce alt kata 1 komşum taşındı anne baba gelin ve eşi gelinin 1 bebeği var tanıştık falan eksik kalırmıyım düşük yaptım çok üzüldüm ve çok canım yandı kürtaj falan zor oldu dedim onun için biraz ara verdik bebek olayına falan dedim kayınvalidesi doğru söylüyorsun kızım boşver madem istediğinde oluyor biraz daha bekleyin dedi ohhh bee hiç ezilmedim arkamdan ayyyy kısır demekki yazık diyemeyecekler yalancı oldum günah biliyorum ama bunu da yaşayan bilir allah banada bi evlat verse böyle şeyler söylermiyim hiç işte sabır sabredene kadar yalana devam.
yavruum ne zaman tüp bebek deneyeceksiniz sanki bu tutunacak ve doğacak hatta senin 1 oğlun olcak 6.hisim kuvvetlidir ne dersem başıma gelir ama 1 bebek gelmedi gerçi o hiçbir zaman içimden güçlü bir şekilde geçmedi hep istiyorum çok istiyorum ama içime hiç doğmuyor gerçi bu ay biraz doğar gibi oldu ama ayın 16sı belli olur.öpüyorum hepinizi....

pptya87 canimsin ya beni güldürdün allahta seni güldürsün hemde ayin 16 sinda canim bende birgün burda okul bitince ccocuklara eglence oluya ondan yaptilar benim bi komsum var benide cagirdi gitsemmi gitmesemmi neyse gittim koiyi hos oturdum cocuklarin oyunlarina baktim iyidi komsumun tanidigi geldi beraber eve geliyoruz iste kadinlar konusurya cocugun varmi bilmeme ne bana sira geldi bir gülesim gelldi anlatamam cocuk varmi dedi ben de birden evet 2 oglum var dedim amma atmisim haaa ee nerde dedi bende hani oyun oynaniyoduya orda oyun bitti hemen kacti iste cocuk dedim arkadaslariyla top koturuyolyr dedim diger oglum babasinda dedim allahim icim bir gidiklandi ne yapiyim simdi vah ay niye olmadi kimde sorun valla yoruldum sonra benim komsum kkiz niye dedin dedi aman onlarlami ugrasiyim dedim ne yapiyim kiz bazen bendede oluyo tatli yalanlar komsum birde diyoki hele suna bibak hele dedi birde 2 oglum var demezmi dedi ya allahim gülermisin aglarmisin iste daha cok olaylar vardir bende kolaymi kiz 5 seneme giriyom halan ana olamadim neyse canim arkadasim rahat dur fazla debelenme bebisin tutmustur dikkat et kendine simdiden yigenimi yormaa bakiyim yat istirat et

bursa58 canim cok sagol iste böyle bir gülüyoruz bir agliyoruz bizlerde böyle karmakarisik duygular icindeyiz cok sagol aminnn canimmm

aslimi -beklerken canim bu arada memnun oldum bir sürü arkadasim oluyo cok mutluyum bu gurbet ellerde yalniz deyilim artik ohh beee canim ben avusturyadayim wienna bazen gülüyoruz bazen agliyoruz canim ya dualarinizi eksik etmeyin ne olur benim gibi bir sürü var bak ha aseni okudum msj biraktim diger tarafa amann allah baska sorun vermesin bak bize nelerle ugrasiyoz buda sorun bakk ev hali bizdede oluyo bazen ama herseye ragmen bak bana gülüyorum agladigimda oluyo hayat iste allah baska dert vwrmesin bunlarda gececek sizler dualarinizi esirgemeyin öpüyorum canimm

ya yavruum birbirimize o kadar uzağız ama aynı şeyleri yaşıyoruz işte bunun için seni kendime çok yakın hissediyorum.
kk yaşasın onun sayesinde yalnız olmadığımı anlıyorum ve çok iyi insanlarla dostluk kuruyorum....

kesin cikmisindir yaaa bende resimlerimi yükledim simdi kiz yazisiyozya kimiz ben resmimi yükledim suu yavruum kim dersenizi yukarda resimler albümler var bana bi bakin

insan merak ediyo yazisiyozya kimiz neyiz insan derlesirken yüzünüzüde düsünüyüm dedim bakmak isterseniz yukardayim resimler decanim sikiliyo yaaa bilmiyom zorla yükledim ben pek anlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…