Anne olamamak ok canm yakyor

bende bekliom kim gördü çıldırcam ya
bu arada gördüm seni sende beni gör eşim ve ben pptya87
çok güzelsin hiç yaşını göstermiyorsun bi taraflarını kaşı:roflol:

pptya87 canimsin ya kiz canim kayniyodu sana bak resminide gördün aboo canim arkadasim sanal arkadasim sin yaaa cok memnun oldum seni gördügüme kiz kim gördü dersin bahlülü

gördün dimi beni biz birbrimizi gördükte bihteri kim gördü acaba bence kimse görmicek onları bihter behlüle diyor ya kim diye bizde eşimle kedidir kedi dioz....

evet çok heyecanlandım yavruum resimlerimi bulup gördün dimi elli kere sordum ama acaba birtek bendemi görünüor başkasıda görebiliomu diye soruyorum.

doğrudur ben de evlenemnıyorum
hep elınde yuzuk olanları gorunce ıcım gıdıyor
sonra evlı cıftler elele dolasıyor benım ıcm yanıyor benım de bır kocam olsa elını tutup yuruyebılsem dıyorum
karım bekler dıyen adamlara yarı haset yarı özlemle bakıyorum keşke benım kocam olsa o da boyle dese dıyorum
kaynanası aradıgında telı annecım dıye açan kadınlara da özenıyorum keske benım de kaynanam olsa da annecım desem ona da dıyorum,
gelınlık alısverısıne gıdıp aylarca gelınlık bakıp bulamadım dıye dertlenen kızlara da özenıyorum keşke ben de aylarca bakıp dertlensem dıyorum
eve gıdıp daha yemek yapıcam ohooo dıyen bayanlara da özenıyorum keşke evıme gıdıp yemegımı yapabılsem

ama olmadı mı olmuyor canım, ben evlenıcem de daha bebek yapıp yapamıycagımı ogrenıcem cok uzun bır hıkaye bu bana daha...
herke s bır seylere özenıyor bana gore sen 1 adım benden ondesın ben 27 yasımdayım skorumsa sıfır, daha bır kocam bıle olmadı kı bebegı bıleyım ?

ya pufffffffff az önce foxda haberleri izledinixmi? kadın 42 yaşında amerikalı 19.çocuğuna hamileeeeeeeeeeeeee.... ya inat gibi hep böle işeyleri duyup görüyorum....bide bi ara 8 doğuran kadın vardıı ne şans beee bunlardaaaaa......ya arkadaşlar bende bu yumrtlama dönemi hesaplamayı yeni keşfettim bu ay deneyecez bakalımm inşş hayırlısı......du edin lütfen yaaa

Ayyyyy..bi gün kendimi kesicem kolonya,losap,simgolos...akannehir.Şu evlenemiyorumla kendini de bizi de tükettin.kafamçokkarıştı.
Bekle 20 sene alayım seni gelin...CADIARZU

Simgolos sen en iyisi bir konu aç, evlenemiyorumla ilgili.yerimseniben.Hiç yok çünkü:jeyyar:

Son düzenleme:
evet yavruum ikimizin resmi arasında usg bebek resmi var kız aynı anda gelmesin bebek.
hee dün galiba firdevs gördü bihteri öle bi bölüm vardı ama belki beşirde görmüş olabilir hadi öptüm görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…