Anne olamamak ok canm yakyor

pptya87 heee kiz bihterin anasi gördü kesin ama ben besirdende süpeliyim canim insallah sen bi hamile kalda insallah bende arkandan gelirim iiiinnnnsaaaaaalllaaaaahhhhhhhhhhhhhh bende öptüm kendini yormaa sakin yat evii ...... götürsün istersen yatt assaaaaa öpüyommm cicegimm

ahhh be yavruum ben gebe kalamam ya zor iş
biraz umutlanıyorum ama sonra diyorum imkansız çok dua ediyorum ama ne bileyim ya millet çatır çatır doğruyor bize bak bide bu arada yavruum nerelisin sen aslen.

ankaraliyim da caim yaaa seni okudum neler olmus canim sikildi yemin ederim ablanla olanlar nereye ne yazacagimi sasridim dur ben senin yazdzígin yere yaziyim ay kafam karisti gicik oldum simdi sen böyle canini sikarsan ....... olur bebek kiz delimisin sen kendi hayatina bak esin sen ne yapican gerisini bosver böyle yapiyolarsa bosver anliyon demi tam yazmiyorum ...... et deli kiz belki hamilesin niye böyle yapiyon hani bu ay umutluduk hep beraber yapma sikma oo canini of canim sikildi bizdede var bitane asbii sinirr bisey denmezzz ne yapcan demekki her evden 1 tane cikiyo demekki msj yaz bana seni merak ederim yaaa

burdayım canım ya valla sinir etti beni kovdun ama üzüldümde ya bilmiyorum karışık duygular yaşıyorum ne ben ne de eşim haketmiyor bu lafları offff rahatlamam lazım bende niğdeliyim yakınız hee memleket olarakhihoyyyt

bugün bi arkadaş aradı beni öğlen hamileyim diye haber verdi...lakabı kibar 40 yaşında maşallah allah bağışlasında noluo bana yaa kıskanıyomuyum yoksa diyorum kendimeeeeeeeee ....... içim acıo artık yaaa nefesim daralıoo akşam eşim geldi morelin bozuk dedi hadi seni dondurma alamya götüreyim anlatmıyom artık onaaa üzülüo sıkmak istemiom dondurma alırkende iki hamile kadına rastladık dükkanada ağlamaya başladım allahım noluo banaaaaaaaaa...............artık bu imtihan bitsin ya 6 ay beklemeyecem 1 aya gidecem ankaraya ya amel,iyat olsun yada tüp bebek......of allahımm :S
yardım ett.....çok kötüyüm çokk..........

kara kış geliyor sanki,kara kış herkesin elinde bebesi benim heryanım eksik anne ilkokulda öğrenmiştim bu konuyu sınıfa ben anlatmıştım hayatımız dört mevsim,ilk bahar;baharlarım geçti anne yazzzz sonbahar ve kara kışşşş çiçeklerim soldu anneeeeeeeee?ben dört mevsimi yaşayamadım anne nerdesinnartık heryanım eksik,nolu bana ben anne olamadım anneesen bana kırklıkta hazırlamıştın demiii artık onları abime veririsn........ ben neden büyüdüm anne büyüdmde neden uçtum yuvadan böle dertleim olduuu aklıma gelmeyenler başıma geldi,başımdan büyük işlere karıştım yuva kurdum,anne şimdi bunları duysan nekadar üzlürsün mutsuzmu kızım diye mutsuz değilimde anneeeeee çok uzaklardayım işteee canım yanıyor anneee,,,herşey üsütme geliyor insanlar bişeyleri mana edip bizi mutsuzluğa davet ediyorr,,annee iyiki varsın anne sakın gitmeeeeee sakın gitme

allahım bana yardım etttttttt sinirlerim çok bozuldu eşimide üzmek istemiyorum hepsi geçecek demi......geçecekmi?hem gurbet hem yalnızlık çekilmiyorr....

kıslar allah insallah hepimizin gönlündeki muradını versin. hepimizin kucaklarını doldursun bebiişle.
allahım kımseyı aratmasın
bazen bende kıskandıgımı hıssedıyorum kurtaj olanları
cok kızıyorum bazen onlara
cok fazla stres yapmayıp beklemelıyız allah vrecek insallah bizede

kizlar ya nekadar cok cocuk sahibi olmak isteyen var anlatamam artik kendimden gectim herkese yardim etmeye calisiyorum benim umudum kalmadi cok seyler yasadim yoruldum bende cok bebegim olsun anne playim dedikce hep bir sorun cikti ameliyat ameliyt gerci allah beterinden korusunda iste ne yapalim buda bizlerin bir derdi sorunu kafamdan cikarip atiyim diyorumm diyorum ya 3 ay sonranin sitresi var bende tüp bebek yaptircaz allahtan bisey olmazsa allah bizlere yardim etsin bizlerin de yüzünü güldürsün rabbim bende bazen kendimi kiskanc hissediyorum ama öyle deyil bizlerde anne olmak istedigimiz icin imreniyoruz kendimizi kusurlu gibi hissediyoruz hep bundan oluyo kiskanclik deyil özeniyoruz keske benim de olssa diye inanin kizlar ben artik kendimi deyil esimi düsünüyorum onun arkadaslari hep baba oldular esimden yasca kücük kardesinin bile bebegi oldu o cok üzülüyo korkuyorum bende onu kaybederim diyee keske olsa bebek ama yok nasil olcak bilmiyorum ya okadar yoruldumki anltamam kendimi buraya vetdim tamamen biraz olsun rahatliyorum iyiki sizler varsinizda derdimizi döküyoruz allah hepimize bebek versin hayirlisindan yarabbbim sabir arkadaskar sabir birgün bizde anne olucazz insallahh

semiye burdan bana arkadaslik msj göndermisin sagol canim ama gercekten ben anlamiyorum nasil eklerim seni nasil yaparim bilmiyorum ben kk bulduktan sonra tusa basmayi ögrendim biseyler yapiyorum kabul ediyorum ya insallah eklemisimdir senide cok sagolun be kizlar bakin ben pptya87 le arkadas oldum cok iyi birkiz inanin yemin ederim su mubarek aylarda 1 tane arkadasim oldu niye yok derseniz ben cok cabuk güvenirim insanlara ve arkamdam kzik girene kadar kimin iyi kimin kötü oldugunu anlamam birde burda gurbetteyim kime güveneyim benim buraya ilk gelin geldigimde 1 tane kiz arkadasim oldu cok güvendim ona abooooo dedim bana bir baci oldu dedim ama oda bana cok aciisini verdi bin dogmayan bebegimin adi var adini zeynep koycaktim eger dogsaydi simdi o koydu bebeginin adini niye yapti bilmiyorum ondan sonra sogudum kizina zeynep diyip sevemedim zeynep derken agliyasim geliyodu öylelik le bitti simdi kesinlekle konusmuyorummm ben osam yapmazdimm öylee ya böyle iste ben internetten anliyamiyorum ama basaracam birde cocok dogurmayi bi basarsaydim neyse ben basladimmi konusurum sizde okurken üfff dersiniz belki haydii bebisler allaha emanet olun

zemuszemus

yavruum sen çok iyi bir insansın allah senin yüzünü mutlaka güldürür bak gör hiç sters yapma bu sefer tüp bebek tutcak ve kucağına alcaksın bebeğini bende burdan yiğenime hediye göndercem.:ecrin_bebek:
evet semiyecim ben gurbette değilim ama şu bebek konusunda aynı şeyleri yaşıyoruz ve o yüzdende arkadaşlığı rahat kurabiliyoruz çünkü acılar belli her ay şakır şakır hamile kalan aman boşver napcan çocuğu biz yaptıkta ne oldu deyip iyice sinir ediyor insanı ama bizler birbirimize dua ederek manevi destek oluyoruz ve bu yüzdende rahatlıyoruz.:içelim:

Merhaba kizlar
arada bekiyorum buraya merak ediyorum sizi
ne oldu diye?
Yavrum senin 3 ay sonraymis tup bebk denemen inanki bende burda sabirsizlikla
bekliyorum Allah bu duyguyu isteyen herkese yasatsin ins.
Ben Allaha sukur yasamadim bu hasreti ama cevremde cok yasayan insan var
onlara cok uzuluyorum. Keske diyorum Allahim benden once onlara verseydin, en guzelini
bilen Allah
Kizlar herkesin ayri bir sinavi var demekki sizinde bu
papatya o `aman dogurdukta ne oldu` diyenlere bende gicik olurum.
zaten karsisindaki insan acili zaten kanadi kirik birde boyle laflar ...
Siz hicc stres yapmayin, bebisler gelecek insalallah teker teker
hepinizin kucagi dolacak insallah.
Allah cok buyuk sadece sabirli olmak lazim biraz

kızlar konu sahibi hiç giremiyo maşşallah siz formdasınız bende misafir vardı onla ugrasıyorum birde rahim agzında yara cıktı ona gidip geliyorum bayram sonu kaan aydosa gidecez ne olur dua edin bana muhabbetiniz bol olsun canlarım hepinizin gönlünün muradını rabbim versin inşallah.

umutolsun valla sen actin bu sayfayi sagol biz bos birakmiyoruz ama sen yoksun hic sayfa acip kacma kizzzz canimsuu yarayi bi yaktir insalllah senin de güzel haberlerini alacagiz sen tedavine bak biz buralardayiz allah sifani versin dualarimiz hep böyle yarali kuslara allah büyük canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…