semiye burdan bana arkadaslik msj göndermisin sagol canim ama gercekten ben anlamiyorum nasil eklerim seni nasil yaparim bilmiyorum ben kk bulduktan sonra tusa basmayi ögrendim biseyler yapiyorum kabul ediyorum ya insallah eklemisimdir senide cok sagolun be kizlar bakin ben pptya87 le arkadas oldum cok iyi birkiz inanin yemin ederim su mubarek aylarda 1 tane arkadasim oldu niye yok derseniz ben cok cabuk güvenirim insanlara ve arkamdam kzik girene kadar kimin iyi kimin kötü oldugunu anlamam birde burda gurbetteyim kime güveneyim benim buraya ilk gelin geldigimde 1 tane kiz arkadasim oldu cok güvendim ona abooooo dedim bana bir baci oldu dedim ama oda bana cok aciisini verdi bin dogmayan bebegimin adi var adini zeynep koycaktim eger dogsaydi simdi o koydu bebeginin adini niye yapti bilmiyorum ondan sonra sogudum kizina zeynep diyip sevemedim zeynep derken agliyasim geliyodu öylelik le bitti simdi kesinlekle konusmuyorummm ben osam yapmazdimm öylee ya böyle iste ben internetten anliyamiyorum ama basaracam birde cocok dogurmayi bi basarsaydim neyse ben basladimmi konusurum sizde okurken üfff dersiniz belki haydii bebisler allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?