Anne olamamak

Bende anne olmak için 2 bucuk yıldır uğraşıyorum belki konu sahibine ümit vermiştir bu yazım eğer hamileysem daha belli değil benim için mucize olacak
konu sahibi ile sizin durumunuz çok farklı
kötü niyetle asla yapmamışsınızdır ama biraz hassasiyet gerekiyor
ben de 2.5 sene sonra tüp bebek ile hamile kalabildim
kalbim kırılıyordu benim böyle konularda, sadece empati yaptım
Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu konuyu erken hamilelik belirtileri konusu ile karistirdiniz galiba

Uğraşıyorsunuz üzülüyorsunuzdur ama çocuğum olmuyor diye üzülen bir kadının konusuna testi atmak kırıcı bir davranış.Umut vermekten ziyade daha da içini yaktığınızi farkedersiniz umarım.

Canim ins. Hamilesindir fakat bunu neden burdan paylaştin anlam veremedim keşke kendine yeni konu acsaydin ben hic hamilelik testi yapamadigim icin sana yardimci olamicam

Hayir canim dini irki hic önemli degil burakadi prosüdürler cok agir kendi ülkem vermediki elin gavuru versin
Ne vicdansizlar ya, onca yavru sefkata muhtac, ama sizin gibi sevgiyle bakacak olanlari bulusturmuyorlar.

Nasil bu yabancilar baska ulkelerden evlat ediniyor anlamiyorum. Amerikalilar, Avrupalilar mesela, resmen okyanus otesinden cocuklar getirtiyorlar.

Ahhhh bi bilsem nasil oluyor elimden geleni yapardim ama malasef konu parada degil ne bilmiyorum dogma büyüme burdayim ama hic yardimci olmadilar belkide yabanciyiz diye

en iyi ben anlarım seni benim eşimde aynı geçen hafta ameliyat oldu ama malesef sonuç negatif bizde ne yapıcamızı bilmez haldeyiz sanki olcak gibi geliyo ama yada biz kendimizi buna inandırmak istiyoruz içim yanıyo

en iyi ben anlarım seni benim eşimde aynı geçen hafta ameliyat oldu ama malesef sonuç negatif bizde ne yapıcamızı bilmez haldeyiz sanki olcak gibi geliyo ama yada biz kendimizi buna inandırmak istiyoruz içim yanıyo
Sizede gecmis olsun azospermimi kac yillik evlisin

Ne kadar zor bi kadının çok isteyipte anne olamaması,çevreye imrenir gözle bakması,başkalarını hamile duyup sevinirken bir yanının buruk kalması,, hep bi özlem hep bi hasret içinde yaşaması,,artık gözlerinde ağlayacak yaş kalmaması,,her ay bi ümitle bekleyip tekrar hayal kırıklığına uğraması,,, zorrr hemde çok zor...

Aynen cok yasadim 4 sene boyunca magazada da calistim hep hamileler gelirdi cocuk reyonundada calistim bebeklere ayakkabi flan bakardik giydiridim benden sonra evlenen akarabalarim arkadaslarim hatta ablanjn bile cocugu oldu ama cok sukur simdi benimde bi kizim.var rabbim nasip etti nr zordu o gunlerim hergun aglardim bana uzak gelirdi annelik duygussunu hic tadamicam sanardin milletin cocuklarini severdim cekinerek annelrinjn gozune bakardim.kizarlarsa die offf nasil eziliridim cogu cocuguna baskasinin dokunmasini pek istemez bu yzulerinden okunurdu cok kotu duruma duserdin ben off rabbim.unuttrdu cok sukur ins evlat hasreti cekenlere simdi yasadigim mutlulugu nasip etsin insallah yasayan biri olarak nasil bi durum oldugunu biliyorum

Ahh cnm bende iki tane var rabbim nasip eder insallah Ama etmiyorsada vardir bildigi bu kadar yipratmayin kendinizi hayat bundan ibaret degil

Çok zor. Üzülme desem üzülünmeyecek durum değil. Takma desem takılmayacak birşey değil. Ama vardır mutlaka bunda da bir hayır. Şer sandığımız birçok şeyin ardında olduğu gibi.
Allah ol dese olmayacak şey yok. İmkansız diye birşey yok. Ümidini kaybetme. Hayırlısıyla inşallah olur. Ama olmazsa da vardır mutlaka Yaradan ın bir bildiği...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…