konu sahibi ile sizin durumunuz çok farklıBende anne olmak için 2 bucuk yıldır uğraşıyorum belki konu sahibine ümit vermiştir bu yazım eğer hamileysem daha belli değil benim için mucize olacak
Kızlar bebe time gebelik testi aldım ikitane birini dün yaptım silik çıktı bu sabah tekrar yaptım daha koyu silik çıktı sizce dogrumudur iki seneden fazla uğraşıyorum bende aşılama oldum tutmadı tüp bebege başlayacağım bu ay hamile değilsem
Kızlar bebe time gebelik testi aldım ikitane birini dün yaptım silik çıktı bu sabah tekrar yaptım daha koyu silik çıktı sizce dogrumudur iki seneden fazla uğraşıyorum bende aşılama oldum tutmadı tüp bebege başlayacağım bu ay hamile değilsem
Canim ins. Hamilesindir fakat bunu neden burdan paylaştin anlam veremedim keşke kendine yeni konu acsaydin ben hic hamilelik testi yapamadigim icin sana yardimci olamicamKızlar bebe time gebelik testi aldım ikitane birini dün yaptım silik çıktı bu sabah tekrar yaptım daha koyu silik çıktı sizce dogrumudur iki seneden fazla uğraşıyorum bende aşılama oldum tutmadı tüp bebege başlayacağım bu ay hamile değilsem
Hayir canim dini irki hic önemli degil burakadi prosüdürler cok agir kendi ülkem vermediki elin gavuru versinYaşadığınız ülke de size evlatlık vermiyor mu? İlle Türk olsun mu istiyorsunuz?
Ne vicdansizlar ya, onca yavru sefkata muhtac, ama sizin gibi sevgiyle bakacak olanlari bulusturmuyorlar.Hayir canim dini irki hic önemli degil burakadi prosüdürler cok agir kendi ülkem vermediki elin gavuru versin
Ahhhh bi bilsem nasil oluyor elimden geleni yapardim ama malasef konu parada degil ne bilmiyorum dogma büyüme burdayim ama hic yardimci olmadilar belkide yabanciyiz diyeNe vicdansizlar ya, onca yavru sefkata muhtac, ama sizin gibi sevgiyle bakacak olanlari bulusturmuyorlar.
Nasil bu yabancilar baska ulkelerden evlat ediniyor anlamiyorum. Amerikalilar, Avrupalilar mesela, resmen okyanus otesinden cocuklar getirtiyorlar.
en iyi ben anlarım seni benim eşimde aynı geçen hafta ameliyat oldu ama malesef sonuç negatif bizde ne yapıcamızı bilmez haldeyiz sanki olcak gibi geliyo ama yada biz kendimizi buna inandırmak istiyoruz içim yanıyoHerkese iyi aksamlar uzun sùredir kk takip ediyorum bugun icimden geldi yazmak dertlesmek istedim canim cok yaniyor evlat hasreti beni yedi bitirdi 14 yildir mùcadale ediyorum Rabbim nasip etmedi tedaviler bitkiseller hepsini denedik eşim azospermi hastasi olmadi olmadi
Sizede gecmis olsun azospermimi kac yillik evlisinen iyi ben anlarım seni benim eşimde aynı geçen hafta ameliyat oldu ama malesef sonuç negatif bizde ne yapıcamızı bilmez haldeyiz sanki olcak gibi geliyo ama yada biz kendimizi buna inandırmak istiyoruz içim yanıyo
Amin inşallah nerde varsinAynı sorun bizdede var Allah yardımcımız olsun
Aynen cok yasadim 4 sene boyunca magazada da calistim hep hamileler gelirdi cocuk reyonundada calistim bebeklere ayakkabi flan bakardik giydiridim benden sonra evlenen akarabalarim arkadaslarim hatta ablanjn bile cocugu oldu ama cok sukur simdi benimde bi kizim.var rabbim nasip etti nr zordu o gunlerim hergun aglardim bana uzak gelirdi annelik duygussunu hic tadamicam sanardin milletin cocuklarini severdim cekinerek annelrinjn gozune bakardim.kizarlarsa die offf nasil eziliridim cogu cocuguna baskasinin dokunmasini pek istemez bu yzulerinden okunurdu cok kotu duruma duserdin ben off rabbim.unuttrdu cok sukur ins evlat hasreti cekenlere simdi yasadigim mutlulugu nasip etsin insallah yasayan biri olarak nasil bi durum oldugunu biliyorumNe kadar zor bi kadının çok isteyipte anne olamaması,çevreye imrenir gözle bakması,başkalarını hamile duyup sevinirken bir yanının buruk kalması,, hep bi özlem hep bi hasret içinde yaşaması,,artık gözlerinde ağlayacak yaş kalmaması,,her ay bi ümitle bekleyip tekrar hayal kırıklığına uğraması,,, zorrr hemde çok zor...
Ahh cnm bende iki tane var rabbim nasip eder insallah Ama etmiyorsada vardir bildigi bu kadar yipratmayin kendinizi hayat bundan ibaret degilHerkese iyi aksamlar uzun sùredir kk takip ediyorum bugun icimden geldi yazmak dertlesmek istedim canim cok yaniyor evlat hasreti beni yedi bitirdi 14 yildir mùcadale ediyorum Rabbim nasip etmedi tedaviler bitkiseller hepsini denedik eşim azospermi hastasi olmadi olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?