Anne olamamak

Bunu asla dùşùnmedim elimden geldigi kadar ona hep destek oldum bi erkek icin hicde kolay bir durum degil gerce kadin icinde ayni hic bir fark yok taktir ilahi buda bizim sivamiz galiba ama cok isterdim sevdigim adamdan cocuk dogurmayi

Aminnnnn inşallah

Evet canim haklisin yaşim 37

Malesef canim erkek icinde aynisi gecerli canli hùcre yoksa yapilacak birsey kalmiyor neler denemedikki 3 kez bicak altina yatti igneler haplar bitkiler olmayinca olmuyor evet tip hergun ilerliyor ama biz malesef yararlanamayacagiz bu gidisle kòk hucre tedasi en az 10 yil gerekiyormus yas oldu 37 anlican cok zor mucizeler haric

hormon iğnelerinin çok etkilememesine sevindim canım. beni onlar baya kötü yapıyo. ama ben bi aydır hergun aliyorum ondan sanırım. para olayına bende seninle aynı düşünüyorum. hep bebek parası biriktircem diye kendi hayatımdan çok kıstım. artık kendi hayatıma odaklanayım biraz diyorum. haftasonu termale gitmeyi düşündüm bugün mesela. para bulunur illa bebek olursa. hayatı bebeğe göre endekslemek hataymış onu gördüm. kist olayına geçen gün baya ağladım. hem bana stres yaptırıyo hem adeti geciktiriyo hem de ağrı yapıyo. doktor baya süre geçmez dedi. bu hafta başka yere daha gideyim dedim. Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin ikimize de inşallah

Öncelikle rabbim hayırlısını versin canim bak ben tam 14 sene sonra dogmusum hatta ikizmiştik ama ikizin 4 aylikken hastalanıyor ve vefat ediyor...seni iyi anlıyorum ha ben 14 sene sonra doğduğum için değil şu an benimde olmuyor ve 3.tup bebek denememizi yapacağız aralıkta ama illaki vardır bundada hayr rabbim ol deyince oluverir inşallah sanada bizede isteyen herkese hayırlisindan nasip etsin rabbim

Saol canim benim amin inşallah nerde varsa isyiyen herkese nasip etsin işte bende buraya içimi dòkmek istedim kimseyle konusamiyorum cok canimi yakiyor ama yazmak olunca rahatliyorum

Saol canim benim amin inşallah nerde varsa isyiyen herkese nasip etsin işte bende buraya içimi dòkmek istedim kimseyle konusamiyorum cok canimi yakiyor ama yazmak olunca rahatliyorum
Bende uzun süredir sürekli takip ediyordum ama artık bugün yazmak istedim evet gerçektende burası dertlesmek için çok faydalı olduğunu düşünüyorum...disaridan birine anlatmak istesem ne çektiğini nasıl psikolojide olduğunu anlamadıkları için sadece dinliyorlar ama burda gerçekten dertlesebiliyorsun...valla her duamda herkes içinde dua ediyorum inşallah kabul olur dualarım rabbim kucağımızı boş boynumuzu bükük gözümüzü yaşlı bırakmasın insallah

Amin insallah evet banada cok iyi geliyor burasi insallah birgun mutluluk haberlerimizide burada birbirimizle paylaşiriz

Canım benim ya allah sabır versin inşallah olur stres yapma hep olacak ümidiyle yaklas pozitif ol yilma belkide sabrın sinaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…