Bunu asla dùşùnmedim elimden geldigi kadar ona hep destek oldum bi erkek icin hicde kolay bir durum degil gerce kadin icinde ayni hic bir fark yok taktir ilahi buda bizim sivamiz galiba ama cok isterdim sevdigim adamdan cocuk dogurmayiçocuk olmuyor diye eşini bırakmak çok karektersizce bi hareket bence çok onur kırıcı empati kurmak gerek eşin seni çocuğun olmuyor diye bırakacak... Eşinle gez toz sosyal ol bence evliliğinize vakit ayırın kardeşim
Aminnnnn inşallahevet bazen böle şeylerde oluyor bizimde komşumuz çok geç çocuk sahibi olmuştu kızı oldu birkaç düşükten sonra kız Iq düşüklüğü var küçük bi çocuk gibi davranıyor hep şimdi annesi ağlıyor ben ölürsem kim sahip çıkacak diye. Rabbim hayırlısını hepimize nasip etsin inş
Evet canim haklisin yaşim 37Cnm bende senin durumundayım eşim azosprem ve bizimde çocuğumuz olmuyor evet bazen çok üzülüyorum ama sonra mülk rabbimin vermiyorsa var bir hayır diyorum rabbim hiç bir kuluna kaldıramayacağı yükü vermez.yaşını bilmiyorum ama tıp her dakika bir şey buluyor istemek bizden vermek rabbimizden
Malesef canim erkek icinde aynisi gecerli canli hùcre yoksa yapilacak birsey kalmiyor neler denemedikki 3 kez bicak altina yatti igneler haplar bitkiler olmayinca olmuyor evet tip hergun ilerliyor ama biz malesef yararlanamayacagiz bu gidisle kòk hucre tedasi en az 10 yil gerekiyormus yas oldu 37 anlican cok zor mucizeler haricAllah kolaylık versin çok zor bi durum
yanlış bilmiyorsan sperm hiç olmasa bile bi şekilde kök hücre vs.. bu yöntemlerle elde edilme şansı var ama eger bi kadının yumurtası sağlıklı degilse veya yoksa o zaman çocuk sahibi olmak daha zor imkansız çünkü yumurtanın elde edilebilme şansı daha düşük hatta mustafa bahçecinin bi röp okumuştum
İyi bir yumurta
kötü bir spermi adam edebilir!
Buradaki esas mesele yumurtanın olması mı?
-Evet. Zaten gebeliğin oluşumunda yüzde 80 yumurtanın rolü oluyor. Yumurta öyle bir şey ki, erkeğin spermi kötü olabilir ama yumurta, o spermi derleyip toplayıp adam edebilir. Yani o spermden sağlıklı bir bebek çıkartabilir. Ama yumurta kötü olursa, o takdirde sperm iyi olsa bile, belli bir noktaya kadar gidilebiliyor. O yüzden yumurta çok önemli. Yumurta yüzde 80’dir. Spermin rolü ise yüzde 10. Erkekler kendilerini çok önemseler de durum böyle…
hormon iğnelerinin çok etkilememesine sevindim canım. beni onlar baya kötü yapıyo. ama ben bi aydır hergun aliyorum ondan sanırım. para olayına bende seninle aynı düşünüyorum. hep bebek parası biriktircem diye kendi hayatımdan çok kıstım. artık kendi hayatıma odaklanayım biraz diyorum. haftasonu termale gitmeyi düşündüm bugün mesela. para bulunur illa bebek olursa. hayatı bebeğe göre endekslemek hataymış onu gördüm. kist olayına geçen gün baya ağladım. hem bana stres yaptırıyo hem adeti geciktiriyo hem de ağrı yapıyo. doktor baya süre geçmez dedi. bu hafta başka yere daha gideyim dedim. Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin ikimize de inşallahBen iki gündür hormon iğnelerine başladım iki iğnem var ve ruh halim ztn değişiyordu şimdi daha sık değişiyo ama öğrendim sanırım yönetmeyi biraz hemen konuyu değiştirir gibi kafamı dağıtmaya çalışıyorum ztn on dk bir değişti modum bugün bile daha ikinci gün
iyi hissetmek en önemlisi iyi bakmak akışına bırakmak
Çünkü sorguladıkça neden diye kendimize zarar veriyoruz şu an senin sağlığın ve eşinle mutluluğunuz herşeyden önemli çocuk dahil hiçbişey bunun önünde değil içinden geldiği gibi yap para bulunur zaten eskisi kadar ağır değil tutarlar yani on yıl önce hem tedavi zordu hem masraflar yaygınlaştıkça gelişiyor daha ulaşılabilir oluyo bu tedaviler
İşallah o kistten de bi an önce kurtulursun
Psikolojini de asla diye şartlama hep o gün gelecek diye bilinçaltına mesajlar ver vücut ne düşünürsen ona şartlayabiliyor kendini tabi doktorlar tıbbi açıdan yorumluyor ne net çizgi çekmek durumunda kalabiliyorlar ama ne beklenmedik hamilelikler oluyo
Kaç tüp deneyip olmayan sonra hamile kalan bile çok kadın var rabbim yanında olsun güzelliklerle karşılaştırsın cnm
Malesef canim erkek icinde aynisi gecerli canli hùcre yoksa yapilacak birsey kalmiyor neler denemedikki 3 kez bicak altina yatti igneler haplar bitkiler olmayinca olmuyor evet tip hergun ilerliyor ama biz malesef yararlanamayacagiz bu gidisle kòk hucre tedasi en az 10 yil gerekiyormus yas oldu 37 anlican cok zor mucizeler haric
Saol canim benim amin inşallah nerde varsa isyiyen herkese nasip etsin işte bende buraya içimi dòkmek istedim kimseyle konusamiyorum cok canimi yakiyor ama yazmak olunca rahatliyorumÖncelikle rabbim hayırlısını versin canim bak ben tam 14 sene sonra dogmusum hatta ikizmiştik ama ikizin 4 aylikken hastalanıyor ve vefat ediyor...seni iyi anlıyorum ha ben 14 sene sonra doğduğum için değil şu an benimde olmuyor ve 3.tup bebek denememizi yapacağız aralıkta ama illaki vardır bundada hayr rabbim ol deyince oluverir inşallah sanada bizede isteyen herkese hayırlisindan nasip etsin rabbim
Bende uzun süredir sürekli takip ediyordum ama artık bugün yazmak istedim evet gerçektende burası dertlesmek için çok faydalı olduğunu düşünüyorum...disaridan birine anlatmak istesem ne çektiğini nasıl psikolojide olduğunu anlamadıkları için sadece dinliyorlar ama burda gerçekten dertlesebiliyorsun...valla her duamda herkes içinde dua ediyorum inşallah kabul olur dualarım rabbim kucağımızı boş boynumuzu bükük gözümüzü yaşlı bırakmasın insallahSaol canim benim amin inşallah nerde varsa isyiyen herkese nasip etsin işte bende buraya içimi dòkmek istedim kimseyle konusamiyorum cok canimi yakiyor ama yazmak olunca rahatliyorum
Amin insallah evet banada cok iyi geliyor burasi insallah birgun mutluluk haberlerimizide burada birbirimizle paylaşirizBende uzun süredir sürekli takip ediyordum ama artık bugün yazmak istedim evet gerçektende burası dertlesmek için çok faydalı olduğunu düşünüyorum...disaridan birine anlatmak istesem ne çektiğini nasıl psikolojide olduğunu anlamadıkları için sadece dinliyorlar ama burda gerçekten dertlesebiliyorsun...valla her duamda herkes içinde dua ediyorum inşallah kabul olur dualarım rabbim kucağımızı boş boynumuzu bükük gözümüzü yaşlı bırakmasın insallah
Inşallah canım insallahAmin insallah evet banada cok iyi geliyor burasi insallah birgun mutluluk haberlerimizide burada birbirimizle paylaşiriz
Gecmis olsun siz kac yillik evlisinizBenim esimde azosperm
sagol canim 8 yildir evliyizGecmis olsun siz kac yillik evlisiniz
Konu sahibi ben deilim yanliz :))))çocuk olmuyor diye eşini bırakmak çok karektersizce bi hareket bence çok onur kırıcı empati kurmak gerek eşin seni çocuğun olmuyor diye bırakacak... Eşinle gez toz sosyal ol bence evliliğinize vakit ayırın kardeşim
Saol canim benim dualarda bulaşalimRabbim gönlünüze göre versin, nerdesin kimsin bilmiyorum ama dua edicem senin için
Tedavi oldumu eşin tesa ameliyati falanGecmis olsun siz kac yillik evlisiniz
Bunu denicem hicbir bilgim yok gòstetirlermi bilmiyorum tùrkiye gibi degil malesef buralar
Konu sahibi ben deilim yanliz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?