çok üzüldüm canım bende içimden dua ettim senin içinbilmiyorumkismile
anneme sordum,tanıdığı bir çiftte uzun süredir çocuk istiyormuş olmuyormuş,2 ay yatakları ayırmışlar beraberliği kesmişler,sonra denemişler hamile kalmış...emin olmadan konuşamam tabi söylediğim belki yanlışta olabilir ama belki böyle birşey olduğunu duyan vardır,
bir de tam olarak nedeni ne çocuğunuzun olmamasının..
Buarada birşey daha paylaşmak istiyorum..bundan 3 sene öncesi tabi eşime varkösel ameliyatı olucaksın dediler..bebek olur..evet gördüğünüz gibi dizi dizi olduu:roflol: neyse tamam dedik..(buarada bebek için varkösel ameliyatıda hiç uygun ve çözüm değilmiş bunuda 1 sene sonra öğrendik ) hadi bakalım gülermisin ağlarmısı :roflol:neyse borç harç annemlerden istedim sağolsunlar destek oldular ve yanımda sadece annem var..eşimin tarafından kimse olmadığı gibi destekte yok..neyse eşimi aldılar ameliyata ama ben nasıl ağlıyorum..o günü hiç hatırlamak bile istemiyorum..aslında ciddi bir ameliyat değil ama yinede endişeleniyorum..bitane kocam var yanii haklıyımda hanii a.s annem zar zor çıkardı hastanenin cafesine ağlıyorum zaman geçmek bilmiyo..bir kadıncaz girdi cafeye masalarda dolu kadın oturabilirmiyim dedi annemde buyrun dedi..kadın oturdu.ben salya sümük ağlıyorum halen kadın olayı sordu hayırdır falan..birde yabancı türkçeyide yutarak konuşuyo...annemde anlatıyo işte çocukları olmuyo da olucak inşallah ta ameliyat oluncada da da da :roflol: kadın bana baktı ve dediki..yemin ederim aynen aktarıyorum bu gün gibi kulağımda sözleri..caniim bana barmisiiinn dinle benii..ben 24 sene bir bebeğim olsun diyee mücadele ettim yurdıışında ameliyat oldum vee oldu bir oğlum..ama keşke hiç olmasaydı..(tabi benim gözler:1shok: böyle oldu) biliyormusun şimdi beni dövyor babasını dövyor kimse odasına giremiyor temizlik yapılamıyor..tanrı beni cezalandırdı ben tanrıya çok yalvardım ve neolursa olsun ver dedim..şimdi çok pişmanım..tanrı onu alsın benden çok acı veriyor bize..dediii ben hem şoka girdim hemde koptum senağlama..ve dediki herşeyin iyisni hayırlısını tanrıdan iste olmuyosa lütfen zorlama bak belki tanrı buraya oturmamı bunları sana söylememi istedi dedi..:1no2:insanın inanası gelmiyo ama herşeyde vardır bir hayır..İnşallah herşey hakkımızda hayırlı olur.ne yapıyor ve ne istiyosak:Saruboceq:
canım inşallah tez zamanda hayırlı evlatların olur
bende 5 yıllık evliyim 3 aşılama 1 tüp negatif
işin kötüsü bulunduğum yerde aşılama yaptıramıyorum (küçük bir ilçedeyim)
emin ol hepimiz (çocuk isteyenler aynı duyguları yaşıyoruz )
Allah bizlere hayırlı evlatlar versin
offf ben yaşadıklarımı ve hissettiklerimi yazmaya bile dayanamıyorum..
umudum kalmadı çevremdekilerin manidar ve meraklı acaba hangisi kusurlu ( bu onların görüşü bebek olayında bence kusur denen şey yoktur) bakışlarından bıktım yıprandım evden çıkmak istemiyorum ...
RABBİM büyüktür inşallah bizlerde anne olacağız diyorum ama bazen rabbim beni af etsin kahroluyorum bebeğim asla olmayacak düşüncesine kapılıyorum offf ne desemki inşallah bizede o nimet bahşedilir....
okurken gözlerimin yaşardığını itiraf edebilirim..
bir kadın için ne kadar zor olduğunu tahmin etmekteyim..
dünya hali ki buradan hemen önce mynette bir haber okudum ''anne 1 yaşındaki kızını döverek kör ediyor,ardından bu kör oldu bakmam diyerek devlete veriyor..'' ne gariptir ne acıdır ne yazıktır...
bence (ki bu klasikleşti biraz ama başka çözüm yolu varmıdırki? ) kendinizinden çok daha kötülerini düşünerek kendinizi daha çok motive etme yollarına girmelisiniz..
örnek : annemin arkadaşı (45 yaşında) 25 yaşından bu yana bebek sahibi olma çabalarında... iken, bu hayale ulaşmak için 3 daire 1 araba bedeli harcadıktan sonra umudu kaybederek doğal yollardan şuan 3 yaşında yakışıklı bir erkek bebeğe sahip bir anne.. geçmi kaldı? bence hayır.. bence sınavdı başardı...
dileğim : sizde tez zamanda bu güzel hayata ortak olur,ve tez zamanda burada güzel haberinizi okur hepimizi mutluluk göz yaşlarına boğarsınız... canı gönülden diliyorum..
teşekkürler
Ben doğruluğunu savunmuyorum ki, sadece aksini yapma konusunu beceremiyorum. Çalışmıyorum evlendiğimden beri. Çalışmanın da pek bir faydası olabileceğini sanmıyorum, nihayetinde o işe giden de ben olacağım. Değişemediğim sürece yararı olmaz....
Tüm dileklerin için teşekkür ederim. Bulunduğun yerde aşılama yaptıramaman kötü. Tedavin devam ediyor mu peki?
Umarım senin de yüzün güler biran önce, hayırlı olanı yaşarsın sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?