çok sağol umutcuğum.evet biraz büyüdü ama malesef sorunlar başladı.inşallah yakında aşarım onları da.seninde güzel haberlerini bekliyor olacağım canım
tabiki dualarıma senide katarım canım benim.bende 4. denememde kavuştum bu günlere.bundan sonrasınında ne olacağını yanlızca Rabbim bilir.15 gün önce kanamadan hastanede yattım bende.bebek şimdilik sağlıklı ama dr.ongünden fazla lekelenmenin düşük riskini arttıracağını söylemişti.hala lekelenmelerim son hız devam ediyor.inşallahsonu güzel biter.sende inşallah bebişine biran evvel kavuşursun bitanem.innnşallahhhhhhhhh
medicine canım sen nasılsın?
ne zaman başlıyon tedaviye?
inşallah sen bana umut olursun...
merhaba canım.sana bi şey soracağım.benim kardeşimde iç hastalıklarında asistann.daha ilk senesi ama tüp bebek yaptırmak istiyolar.sanırım sen de denemelerini asistanken yaptırdın.nasıl izin aldın? yada rapor kullandın mı?bu işin bir prosedürü var mı yoksa sen yıllık izinde falan mı yaptırdın.sanırım başka ilde yaptırdın yardımcı olursan sevinirim..öpüyorum çok.şimdiden teşekkürlerkimsecikler yok epeydir.
inşallah hepiniz iyisinizdir.
ben sınava kadar pek yazamıcam.
rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah..
inşallah canım. sınava az kaldı çok giremiyorum topiğe.
sınavdan sonra kasım gibi başlarız inşallah..
9 gün var sınavıma ama dayanamayıp yazıyorum.
Yeniden hamile olmak, o güzelliği yeniden yaşamak, özel olduğumu hissetmek istiyorum bir kez daha.
Şu aralar aklımdan çıkmıyo.
Yeni adet olacağımı bildirir sancılar daha çok moralimi bozuyo.
Sanki kolaylıkla hamile kalabiliyomuşum gibi bu bozulmaya anlam vermesem de hissetiklerim bu ve ben değiştiremiyorum mantıkla falan.
Belki stresim artın ca bilinç altına attığım, kabullendiğimi sandığım durumlar yeniden hortladı, bilemiyorum.
Tek bildiğim kucağıma bebeğimi alıp koklamak istiyorum artık.
Öyle yok "iki çocuk istiyorum, bakabildiğimiz kadar yeter" laflarına da uyuz oluyorum.
Eğer olabilecekse sınırlamam yok. Olduğu kadar, sağlıklı hayırlı evlat istiyorum.
Yıllar geçtikçe çocuksuz kendimi yarım hissetmem daha da arttı.
Belki artık tamamlanmak için daha çok istiyorum ve hiç aklımdan çıkmıyo.. Offff...
Rabbim her isteyene versin inşallah.
Sabır arkadaşlar, gerçekten sabır..:1no2:
canım geçen hafta evi taşıdık ve henüz ınt. Baglanmadı.tlf.la bağlanmak zor oluyor.net bağlanınca uzun uzun durumumu yazacagım canım.çoook öpüyorum seni.bu arada bebişin ismi eger nasip olursa yahya alp olacakFİRST NİMBUS
canım nasılsın? galiba erkek senin bebiş?
İsim buldunuz mu naptınız?
Kanaman falan yoktur inşallah.
Sen de habersiz bırakma çok öptüm..
canım geçen hafta evi taşıdık ve henüz ınt. Baglanmadı.tlf.la bağlanmak zor oluyor.net bağlanınca uzun uzun durumumu yazacagım canım.çoook öpüyorum seni.bu arada bebişin ismi eger nasip olursa yahya alp olacak
aman canım dikkat etmişsindir inşallah taşınırken.
kendini iyi hissetsen bile dikkat etmelisin keşkesi yok ona göre.
rabbim yahya alp'e hayırlı sağlıklı ömürler versin.
siz iyi olun da haberini seyrek alsam da olur.
ben de çok öptüm.
canımm nbr nasılsınn
cok sukur bıtmıs artık eşine kavustunmu:))
bende reglımı beklıorum donmuslarımın transferı ıcın ama bu ay gec yumurtaldım
reglımde gecıkecek ve bayrama denk gelıcek ozaman
erteleyebılırler hayırlısı bakalım 3.gun 2.kalıte embrıyolarım 2 tane
çözülmeyebılırde..
senın hiç donmuşların varmıydı cnm
olmazsada yarıyıl tatılınde yenıden denicez
kıslar sızden nbr naler yapıosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?