Anne olamamanın acısıyla başetme yollarını bilen var mı :(

canım çok geçmiş olsun.
maalesef tüp bebeklerde oluyo mutlaka.
inşallah kısa sürer. rabbim yardımcın olsun..

kimsecikler yok epeydir.
inşallah hepiniz iyisinizdir.
ben sınava kadar pek yazamıcam.
rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah..

kimsecikler yok epeydir.
inşallah hepiniz iyisinizdir.
ben sınava kadar pek yazamıcam.
rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah..
merhaba canım.sana bi şey soracağım.benim kardeşimde iç hastalıklarında asistann.daha ilk senesi ama tüp bebek yaptırmak istiyolar.sanırım sen de denemelerini asistanken yaptırdın.nasıl izin aldın? yada rapor kullandın mı?bu işin bir prosedürü var mı yoksa sen yıllık izinde falan mı yaptırdın.sanırım başka ilde yaptırdın yardımcı olursan sevinirim..öpüyorum çok.şimdiden teşekkürler

inşallah canım. sınava az kaldı çok giremiyorum topiğe.
sınavdan sonra kasım gibi başlarız inşallah..

rabbim yardımcın olsun canım....
son zamanlarda girmek içimden gelmiyo ama seni takip etcem....
inşallah yüzün bu kez tam olarak güler....:Saruboceq:

9 gün var sınavıma ama dayanamayıp yazıyorum.
Yeniden hamile olmak, o güzelliği yeniden yaşamak, özel olduğumu hissetmek istiyorum bir kez daha.
Şu aralar aklımdan çıkmıyo.
Yeni adet olacağımı bildirir sancılar daha çok moralimi bozuyo.
Sanki kolaylıkla hamile kalabiliyomuşum gibi bu bozulmaya anlam vermesem de hissetiklerim bu ve ben değiştiremiyorum mantıkla falan.
Belki stresim artın ca bilinç altına attığım, kabullendiğimi sandığım durumlar yeniden hortladı, bilemiyorum.
Tek bildiğim kucağıma bebeğimi alıp koklamak istiyorum artık.
Öyle yok "iki çocuk istiyorum, bakabildiğimiz kadar yeter" laflarına da uyuz oluyorum.
Eğer olabilecekse sınırlamam yok. Olduğu kadar, sağlıklı hayırlı evlat istiyorum.
Yıllar geçtikçe çocuksuz kendimi yarım hissetmem daha da arttı.
Belki artık tamamlanmak için daha çok istiyorum ve hiç aklımdan çıkmıyo.. Offff...
Rabbim her isteyene versin inşallah.
Sabır arkadaşlar, gerçekten sabır..:1no2:

canım inşallah sınavından da tedavindende istediğin gibi sonuçlar alırsın...
rabbim gönlüne göre versin...
seni o kadar iyi anlıyorum ki...keşke kolayca hamile kalıverseydik...
sağlıkla sıhhatle kucaklıyverseydik kuzularımızı....
inşallah bir gün hayallarimiz gerçek olur medicine inşallah...
bir gün bizde eksik tarafımızı tamamlayabiliriz inşallah...

ah tatlım ne güzel anlatmışsın, ifade etmişsin duygularını sanki benim duygularımada tercüman olmuşsun... ben 2 tüp bebek tedavisi oldum ikisindede negatif sonuç elde ettik, 2 ay sonra 3.ye başlıcaz hayırlısıyla.. artık her seferinde daha da yorulduğumu içimin daha da acıdığını hissediyorum. çocuklarına bağıran kızan, oflayıp poflayan annelere avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum, kıymetlerini bilin yavrularınızın bağırmayın onlara demek istiyorum... susuyorum.. sabrediyorum...
Rabbime sığınmaktan başka dayanağım yok, hepimizi inşallah birgün ANNE oluruz

Sonunda bitti arkadaşlar ama ben de bittim..
Nelere mal oldu bu asistanlık malum..
İnşallah 1-2 aya tedavim başlar da ben de buradan paylaşırım tüm aşamaları..
Daisy8 sağol paylaşımın için.
İnşallah hepimiz vaktimiz geldikçe sıra sıra paylaşırız mutluluğumuzu :ecrin_bebek:
Amiiiiiiiin

FİRST NİMBUS
canım nasılsın? galiba erkek senin bebiş?
İsim buldunuz mu naptınız?
Kanaman falan yoktur inşallah.
Sen de habersiz bırakma çok öptüm..

Ya kızlaar iyi misiniz?
Ben rahatladım derken şimdide sizler giremiyosunuz nete?
Lütfen merakta bırakmayın..

FİRST NİMBUS
canım nasılsın? galiba erkek senin bebiş?
İsim buldunuz mu naptınız?
Kanaman falan yoktur inşallah.
Sen de habersiz bırakma çok öptüm..
canım geçen hafta evi taşıdık ve henüz ınt. Baglanmadı.tlf.la bağlanmak zor oluyor.net bağlanınca uzun uzun durumumu yazacagım canım.çoook öpüyorum seni.bu arada bebişin ismi eger nasip olursa yahya alp olacak

aman canım dikkat etmişsindir inşallah taşınırken.
kendini iyi hissetsen bile dikkat etmelisin keşkesi yok ona göre.
rabbim yahya alp'e hayırlı sağlıklı ömürler versin.
siz iyi olun da haberini seyrek alsam da olur.
ben de çok öptüm.

canımm nbr nasılsınn
cok sukur bıtmıs artık eşine kavustunmu:))
bende reglımı beklıorum donmuslarımın transferı ıcın ama bu ay gec yumurtaldım
reglımde gecıkecek ve bayrama denk gelıcek ozaman
erteleyebılırler hayırlısı bakalım 3.gun 2.kalıte embrıyolarım 2 tane
çözülmeyebılırde..
senın hiç donmuşların varmıydı cnm
olmazsada yarıyıl tatılınde yenıden denicez
kıslar sızden nbr naler yapıosunuz

yyok canım 22 yumurtadan sadece 3'ü iyiydi ve hepsini transfer etmişlerdi.
maddi durumu toparlayınca yeniden deneriz heralde.
inşallah seninki tutar ve yeiden opu ya gerek kalmaz

Medicine'cigim artik Bolu'da misin yoksa? Yasadigin yer degismis diye goruyorum. Tayin mi belli oldu yoksa gecici olarak ailenin mi yanindasin?

medıcıne....tatlım hamıle oldugumu yazdım dıye hatırlıyorum....valla kusura bakma...
sukur hamıleyı 9. haftamın basında cok kanamam oldu ıkı gun hastanede yattım sukur sımdılık ıyıyım canım....
kasımın ıkısınde ıkılı testımız var sanırım o hafta ıcındede serklajım atılacak umarım hersey yolunda gıder ...
problemımız aynı anlarsın benı....sureklı aynı seylerı dusunuyorum boyle kocaman bır kaybetme korkusu ıcımde sureklı yatıyorum kendımı dınlıyorum aslında bırazda ondan...
ıns bu gunlerde saglıkla gecer...bu gunlerımede sukredıyorum rabbım hepımıze saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns....
kendımı cok kaptırmamaya calısıyorum....hamılelıgımıde doya doya yasayamıyorum bu yuzden....
hersey sımdılık kocaman bır ruya...sabırla beklıyorum rabbım korusun kuzumu bıze bagıslasın ıns...
ayyy n bunalım oldum ben ya...
sen nasılsın sınav gectı sanırım ıns ıyıdır sonucuda o kadar emek verdın....n zaman baslayacaksın tedavıye sanırım sıra bebıslere geldı hayırlarla ıns....

Son düzenleme:
nerden başlayacağımı bilmiyorum adana oturyorum 24 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim hiç korunmadık evlendiğimzden berii ve 5 ay önce eşim 3 defa sperm testi yaptırdı sıfır çıktı ve doktor azosperm dedii,,eşim yıkıldı tabii...onu çok seviyorumm ve üzülmesine dayanamıyorum....o benden daha çok istiyorr ve üzülüyorr..sizlerin yazılarnızı okudum hem ağladım,hem güldüm,hem sevindim:)))) rabbim kimsenin gönlündekini içinde bırakmasın..ilaç verdiler eşime 1 ay kullandıı sonra bıraktı içmedii keçiboynuzuda içiyordu onu da bıraktıı ümidi çokk kırıldıı fazlasıyla destek veriyorum ama nafileee onuda anlıyorum ne olurr bişelerr söleyinn yardım edin banaa ben eşimi çokk seviyoırumm(((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…